Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 240 407
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Кое е искала? Rolling Eyes
Няма ли начин да живеете без нея?

# 406
Няма заряза си любовника не иска никой да и казва какво да прави и да се съобразява с никой. И нали е майка не можем да я изгоним а тя вика че малко стояла в къщи малко ядяла малко се къпела малко перяла демек няма разходи. Ние и викаме ледената кралица призрак. Трябва да шепнем че слухти и подслушва.

# 407
Съчувствам ти! Hug

# 408
Относно годините съм на 40г. и 5м. С мъжа ми много се разбираме и обичаме. Изгубихме първото си и единствено дете на 22юли 2014г. Бях  За нея 30г.с. от тогава нямам редовен цикъл без хормони. Правихме и стимулация но въобще не ми реагираха яйчниците. Доки каза че съм в менопауза с изчерпан яйчников резерв. Затова спрях хормоните за да не се тровя и на 6м от тогава ме излъга на 2пути с леко птецапване. И вълните са променлива величина забелязвам въпреки че пробвам и добавки. И да имам и психологичен проблем свекървата рови се в стаята ни живее с нас и ни нерви за всичко. Нищо не можем да скрием от нея. И пробвахме всичко да се разберем но няма шанс. Щом не сме в къщи тайно си прави старите номера. Прави ни на глупаци в очите и лъже много. Но е паразит и няма да ни остави. Свикнала е да взима всичко на готово с оправданието че е майка на мъжа ми, и не смята за редно ако счупи нещо или го изхаби да купи,тя стои и се прави на луда и чака ние да купим всичко. И накрая казва за всичко "е че какво толкова е станало" а като изгубих детето каза " е голяма работа ще си осиновители". Въобще не и пука за никой. На мен директно ми заявява че това я искала така и да се сърдя все и е тая. Та няма оправия. За нея не е важно ние какво искаме а какво тя иска и да става по нейната. Ние сме просто средство за да е задоволена материално и щот била майка. За всяко нещо се мести след мен по нейния начин и се прави че ти лук яла ни мирисала. Демек мен ме няма и държи на всичко да я поздравявам. Като в индийски сериал. Когато свекървата тъпче снахата за всичко. Не е приятно да пречи но според нея не пречела и просто я изолираме и не и говорим не че и пука само се прави на жертва да я съжаляват. Даже и е по добре така никой не и казва нищо и си прави спокойно каквото и душа иска.

А да я омъжите за някой дядо пробвахте ли? Най-добре извън страната

# 409
Относно годините съм на 40г. и 5м. С мъжа ми много се разбираме и обичаме. Изгубихме първото си и единствено дете на 22юли 2014г. Бях  За нея 30г.с. от тогава нямам редовен цикъл без хормони. Правихме и стимулация но въобще не ми реагираха яйчниците. Доки каза че съм в менопауза с изчерпан яйчников резерв. Затова спрях хормоните за да не се тровя и на 6м от тогава ме излъга на 2пути с леко птецапване. И вълните са променлива величина забелязвам въпреки че пробвам и добавки. И да имам и психологичен проблем свекървата рови се в стаята ни живее с нас и ни нерви за всичко. Нищо не можем да скрием от нея. И пробвахме всичко да се разберем но няма шанс. Щом не сме в къщи тайно си прави старите номера. Прави ни на глупаци в очите и лъже много. Но е паразит и няма да ни остави. Свикнала е да взима всичко на готово с оправданието че е майка на мъжа ми, и не смята за редно ако счупи нещо или го изхаби да купи,тя стои и се прави на луда и чака ние да купим всичко. И накрая казва за всичко "е че какво толкова е станало" а като изгубих детето каза " е голяма работа ще си осиновители". Въобще не и пука за никой. На мен директно ми заявява че това я искала така и да се сърдя все и е тая. Та няма оправия. За нея не е важно ние какво искаме а какво тя иска и да става по нейната. Ние сме просто средство за да е задоволена материално и щот била майка. За всяко нещо се мести след мен по нейния начин и се прави че ти лук яла ни мирисала. Демек мен ме няма и държи на всичко да я поздравявам. Като в индийски сериал. Когато свекървата тъпче снахата за всичко. Не е приятно да пречи но според нея не пречела и просто я изолираме и не и говорим не че и пука само се прави на жертва да я съжаляват. Даже и е по добре така никой не и казва нищо и си прави спокойно каквото и душа иска.

А да я омъжите за някой дядо пробвахте ли? Най-добре извън страната

На някой по-далечен континент, бих рекла.  Peace

# 410
 tooth tooth

Ама нали не ще мъж! Crazy

# 411

Не ще българин... То и аз не искам - смених двама и разбрах , че няма смисъл ... Wink

# 412
Казвай къде ги търсиш чужденците?
Да се запиша и аз. Wink

# 413

Абе, няма "не искам". Ше се жени!  #2gunfire

П.П. Извинявам се за спама.

# 414
Казвай къде ги търсиш чужденците?
Да се запиша и аз. Wink

Който търси - намира . Харесай си държава , почвай да учиш език и те сами ще дойдат ... Между другото ученето на чужд език е много полезно в борбата със старческата деменция .

От където  ми идва наум следният план за свекървата : Най-лесно се учи испански или италиански . Купуват един разговорник , правят се , че им е много интересен , вмятат в разговора по някоя дума , за да си помисли свекървата , че го учат заради нея ( да не ги разбира ) ...А тя през деня като остане сама ще зубри ...  Peace

# 415
Ахах момичета разсмяхте ме. Не ще мъж не ще никой да и дава тон в живота, но трябва някой да я издържа. Обича да ходи по екскурзии, почивки, банкети и тем подобни, обича да се Конти и да и правят комплименти до захлас колко е попо най най. А всъщност е гола вода. Абе нто мъжа си е гледала нито синовете си нито свекър и свекърва е 12год само е живяла с тях. Синъ и моя мъж ги е изгледал и погребал. А тя сега като умря мъжа и се цопна и каза че му била майка и всичко било нейно. Само дето ние купихме всичко и изплащахме кредит а тя виждаш ли не живеела тук само се прибирала да спи. Абе глупости на н-та степен и тем подобни измишльотини. Ей това ако е майка здраве му кажи. Цял ден може да се боядисва и Конти, накрая метне нещо у фурната ма оставила някакъв парцал и хуква по купони. А освен че опуши кухнята и храната не ставаше за ядене че се сърди що не го ядем. После се върне от поредния купон. Тупне се на масата при нас наплющи се и волна птичка без отговорности и задължения. Ни лук ял милата ни го и помирисвала. Девствена ще се изкара още малко от лъжи и шмекеруване ма само тя си вярва. Няма оправия. И най обича да се сърди. Ама само пред нас като се обърне и както е ревала и се е тръшкала или се е сърдила на синчето си след като се обърне почва да си пее или свирка все едно нищо не е направила. Ей такива курвенски номера не сте виждалиии ама те са много.

# 416
Струва ми се, че бъркаш темата със свекървенската. Там ще бъдеш по - атрактивна. Тук пишем за други по - полезни неща, мерси. Днес купихме с жената гел за почистване на лице , за проблемна кожа, от зелената серия на Виши, за пъпките по лицето, и пяна за почистване, пак от същата. Дали някой ползва и има ли ефект newsm78

# 417
Чета ви, но не намирам - засилено окосмяване по тялото от обичайните екстри на менопаузата ли е? Как е при вас?

# 418
При мен няма окосмяване. Мисля че не е обичайно, а по-скоро е от повечко тестостерон.

# 419
При мен няма окосмяване. Мисля че не е обичайно, а по-скоро е от повечко тестостерон.

.... а аз си мисля, че е от менопаузата. Преди нея нямах никакво косми, а сега по брадичката се появиха едни черни, гадни единични косми. Скубя ги, ама те са упорити и пак излизат. Докато вземах Меносана нямах тази есктра.

Общи условия

Активация на акаунт