Ужасна аритмия, помощ! - 2

• 94 069
  • 594
  •   1
Отговори
# 465
Ами то си е за смях,Африканчо Simple Smile .И то не са случайни лекари.Велковски ми го каза,за да съм разберяла,че и да прескача,не трябва да му обръщам внимание,а другия -не знам по каква причина.Явно очакваше да ми е по-голямо сърцето,чисто физиологично Simple Smile Пародия е медицината,вече се убеждавам!

# 466
Африканчо, ти си добра в насоки щж. TSH-|| 6.08 какво ще кажеш? Чуствaм само по често сърцебиене.

# 467
  • София - Варна
Чак добра. Mr. Green Просто ми стана ежедневие... Joy Joy В момента с това ставам, с това лягам. #Crazy
Но във всички случаи ТСХ 6 е високо!
Сърцебиенето също е доста разпространен признак на хипофункция, не само на хипер. Доста са объркващи понякога симптомите май, но ТСХ 6 е високо.
Аз, както казах вече, спрях да гледам цифрите, водя се по елиминирането на симптоми, така си нагаждам дозите. С Т3 само е мн трудно обаче. Затова най-хубавата терапия е с Т4+Т3.
Дори едно време е имало такъв синтетичен хормон, ми каза Тодорова. Забравих му името, но се е изписвал на хората с хипофункция, както сега се изписва Т4 (Еутирокс или Л-тироксин), тогава се е изписвал тоя, комбинирианият. Тогава не се е правело и кръвно изследване на хормони, хората са се контролирали по елиминиране на симптомите.
Генкова, ти нали имаше и прескачания? Аз на твое място бих си оправила първо ЩЖ и тогава ако прескачанията останат, бих търсила причината за тях другаде, и бих пила лекарства за тях може би.
ББ също пречат на конвертирането на Т4 в Т3, и като праснат един ББ за прескачания на човек в хипофункция... Айде при хипер е друго, там се налага май изписване на ББ за временно облекчаване на кардио симптомите.

# 468
Африканчо доста съм те чела и се обеждaвaм, че разбираш доста. Да първата година ги пиех заедно всички лекарства и докторите ми казахa че няма ефект, трябва отделно. Сутрин първо елтироксинa и след час най малко ББ. Аз съм със хипо ,да и прескaчaниятa ми се зачестихa. Мисля че при мен е от стрес, имам си проблеми покрай бебето и затова. Ендикринологa ми назначи по висока доза елтироксин и това е.

# 469
  • София - Варна
Генкова, тепърва започнах да се уча, от миналия месец. И то по неволя, за да се пооправя някак, защото това не е нормален живот на 30-годишен човек...
Сега изпробвам нещата, които съм научила на теория върху себе си. Joy
Дано се оправим всички!

# 470
Здравейте група...И аз да се запиша с проблеми на сърцебиене.Нека започна от началото...Нямах никакви проблеми,до преди две години,когато внезапно загубих баща си.....10 -ина дена след това тръгнах сутринта рано за работа и усетих виене на свят,сърцебиене,изпотяване,чувството че ще падна на земята.Върнах се обратно у дома,......Поотминаха малко проблемите,и след около час тръгнах наново за работа,и проблема същия.Отидох на лекар,каза ми че имам тахикардия....Изписа ми Конкор,гълтах го по половин таблетка всяка сутрин,след 4 месеца почина и майка и нещата се влошиха.Незнаех какво да правя и как да си помогна.Продължавах да вземам Конкор.Забременях,по време на бремеността нямах и не чувствах никакви проблеми,освен че като стоя права имах усещането че всеки момент мога да падна и веднага си търсех място да седна някъде.Родих живо и здраво момченце и сега 10 месеца по късно проблемите започнаха отново.Ходих на ендокринолог изписа ми Л-тироксин,за уголемена жлеза,но нищо не помага,усещам сърцебиене,отвреме на време стягане от ляво....И сега ме е страх...Искам да видя детето си как расте,не мога да си го гледам пълноценно,от мисли в главата,какво мие,какво ще се случи с мен и така нататък....Имали някой друг с моите проблеми ?

# 471
Здравей, Aylq! Hug

Твоето е типичен пример за ПР.
Много ми е познато, неприятно е, но не е опасно.
Важното е да преодолееш страха. Peace
Сърцето ти е здраво.
Пий си конкора и се опитай с природни средства да успокоиш нервната система. Купи си хубави витамини.

# 472
Здравей, Aylq! Hug

Твоето е типичен пример за ПР.
Много ми е познато, неприятно е, но не е опасно.
Важното е да преодолееш страха. Peace
Сърцето ти е здраво.
Пий си конкора и се опитай с природни средства да успокоиш нервната система. Купи си хубави витамини.

txtloves txtloves txtloves txtloves

# 473
Aylq ,много добре знам какво е. Имам подобна съдба.Свиквa се, не е приятно но каквото ни очертaе съдбата. Не мисли постоянно за това мисли позитивно за бебето да ти е живо и здраво как ще расте, то ще ти дава щастието което ти е нужно. Има лекарства на билковa основа за нер.сис.  Peace

# 474
Айля, проблема ти е психогенен. Тряба да лекуваш ПР. Най-добре психиатър, а ако не ти се тъпче са антидепресанти пробвай с билкови, ще се оправиш.

# 475
Здравейте и от мен ! За жалост и аз страдам от екстрасистули . За пръв път получих миналото лято , но ходих на кардиолог и ми казаха , че е на нервна почва . После след употребата на Дианксит се чувствах чудесно . Нямах оплакваня няколко месеца , но от това лято всичко започва отново . Стягане в гърдите , чувство за недостиг на въздух и ужасното прескачане на сърцето . Понякога прескачането е единично , но понякога продължава цял час , като може да прескочи и 10 пъти за този час , през един и същ период от време ...примерно прескачане през 5 минути и то , когато съм в покой . Когато стана да ходя нищо не усещам , но седна ли , започва . Минава ми от Валидол.  Това значи ли , че пак е на нервна почва или трябва да посетя кардиолог отново ?

# 476
Според мен е на нервна почва. Направи един курс мента глог и валериана.

# 477
И според мен е на нервна почва.

Здравейте и от мен ! За жалост и аз страдам от екстрасистули . За пръв път получих миналото лято , но ходих на кардиолог и ми казаха , че е на нервна почва . После след употребата на Дианксит се чувствах чудесно . Нямах оплакваня няколко месеца , но от това лято всичко започва отново . Стягане в гърдите , чувство за недостиг на въздух и ужасното прескачане на сърцето . Понякога прескачането е единично , но понякога продължава цял час , като може да прескочи и 10 пъти за този час , през един и същ период от време ...примерно прескачане през 5 минути и то , когато съм в покой . Когато стана да ходя нищо не усещам , но седна ли , започва . Минава ми от Валидол.  Това значи ли , че пак е на нервна почва или трябва да посетя кардиолог отново ?

Добре си ти. Simple Smile
На мен ми прескача по няколко пъти в минута. Crazy

Аз да ви кажа докъде стигнах.
Изпих една опаковка Сотахексал и определено мога да кажа, че имам голяма полза.
Обаче тъй като си бях купила и Ритмонорм, реших да се напъна и него да изпия, за последно! Naughty
Прескачания почти нямам, обаче пулса с него ми е около 90.
А със Сотахексала беше по-нисък.
Значи за пореден път се убеждавам, че Ритмонорм не е за моя случай. Peace

# 478
  • София - Варна
Честита Нова година на всички!
Да се отчета и аз докъде стигнах:
С Т3 стигнах до 2-3 прескачания на ден, но пък среден пулс около 90-100. #Crazy Joy
Намалих го и естествено яко прескачания наново, както и други симптоми. Няма оправия. Мисля, че увеличих дозата много бързо, защото ми беше много зле, и просто исках да се оправя по-бързо.

# 479
  • някъде в прованса
'Честита Нова Година и от мен! Нека е по-здрава и успешна за всички!
И аз да споделя как са нещата при мен. Вече месец пия Сотахексал и Тромкардин и прескачания почти нямам, ако не се броят 2-3 на ден и то не всеки ден. Определено се чувствам нов човек след едногодишно мъчение. Дано не ме чуе дявола. Ще ги пия още месец- два и уж ще ги спирам след преглад пак при кардиолог. Иначе си имам час за 30,01,17 за консулт за ЕФИ в Токуда. Надявам се обаче да не го правя.
Лек и ползотворен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт