Ужасна аритмия, помощ! - 2

• 94 034
  • 594
  •   1
Отговори
# 555
Само аз не мога да се пристрастя към ББ.
Сега съм спряла всичко. Така ще си карам, каквото такова.

Гала, ти как си с ДХ? Hug

# 556
  • София
Момичета, а как ви влияе кофеина? newsm78

# 557
На мен ми ускорява още повече пулса. Затова не пия кафе от машини. Правя си вкъщи на джезве, с много малко кафе в повече вода.

# 558
Аз пия ИНКА!  Heart Eyes Много вкусен заместител на кафенцето!

# 559
  • София
На мен ми ускорява още повече пулса. Затова не пия кафе от машини. Правя си вкъщи на джезве, с много малко кафе в повече вода.

А дали може кафе без кофеин? newsm78

# 560
Може, но безкофеиновото има други вредности и не виждам смисъл да го пия.

# 561
Искам да споделя, че от почти месец пия селен от 100 мг и се чувствам много добре! Peace
Много рядко имам единични прескачания, нищо общо с предишното положение!

# 562
  • някъде в прованса
Браво, ДеВа! Аз се радвам, че хората не пишат - значи са добре. Аз продължавам да пия сотахексала и също се чувствам добре засега, с  единични екстраситули . Само не знам докога ще го пия, но на своя глава намалих дозата.  През март ми дадоха час за кардиолога ми чак за 2 юни.

# 563
boia, с този сотахексал аз така се подредих, че вече не ща да го чувам! Naughty
Уж бях добре, субективно, а на холтера ми излязоха 1000+ камерни екстрасистоли, такива нямах нито една преди него! Twisted Evil
Спрях го веднага!
На мен антиаритмици не ми помагат, даже ми объркват повече положението.
И преди аблацията беше така. Не ми спираха пристъпите, но ми индуцираха разни видове прескачания. ooooh!

# 564
  • някъде в прованса
Възможно е. Така или иначе чак през юни ще слагам холтер. А ти не ги ли усещаше по време на сотахексала?Аз  усещам много рядко някой ден по някоя, до десетина. На апарат за кръвно и на пулса на шията когато имам време следя, не засичам. И на мен не ми се ще да го пия, но като си спомня какво беше преди..... Не смея да започна да го спирам постепенно, ей така, за проба. Не ми се правят експерименти.
 И моите бяха камерни, като д-р Марчов каза да  продължавам сотахексала.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 20:58 от boia

# 565
Не, не ги усещах, това е коварното.
А преди съм имала само надкамерни. Тогава нищо не пиех.

# 566
Записвам се за темата!

# 567
Здравейте,много време не съм писала,надявам се всички да сте добре!Имах някакви лични истории,затова не съм влизала отдавна.
При мен нещата след леко затихване пак са зле.Втори изследвания на щитовидна-същите,според ендокринолог нямам проблем,пак ми дават бета-блокер .
Препоръчаха ми в Сити клиник доктор Ташева,мисля да ходя при нея.В Сити веднъж ме е гледал Предовски,който уж е профилиран за аритмии,преди година си правих вело при него.Ще опитам и аз със селен,и преди съм чувала за него

# 568
  • София - Варна
Распутин, не знам какво да ти кажа.
Я напиши изследванията си тук, предните и новите на ЩЖ.
Аз ти казах да опиташ с Тироксин за месец. Нищо няма да ти стане, няма да ти навреди, ако ти е здрава жлезата. Затова си позволявам да ти ги предложа. Културистите пият по 200-300 мкг Тироксин и по 100 мкг Т3 и нищо им няма.

# 569
Здравейте и от мен!От години съм със екстрасистуки,но с напредването на годините станаха чести и ужасни.Първо бяха систолични,после камерни.Понякога сърцето излиза от ритъм за няколко секунди,но съм имала 2 пъти продължително.че док ми натисна сънната артерия и влязах в ритъм.
Пия бета блокер Атенолол ,от години го пия.Полза никаква.Но за плацебо става:))
Последната лекарка ми каза да пия магнезий и селен.Магнезия 6м после 3м почивка,3х1
Селена по 1 на ден целогодишно.
Не забелязвам промяна.
За щтитовидната съм ходила няколко пъти.Имам малка кистичка,която за 2г. не е мръднала,а и хормоните в норма.
Също имам минимален пролапс,който според док.,не е причина за екстрасистолите и излизането извън ритъм.Каза да пия нещо успокоително.Ами пия,но.....
При мен вече има ПА.Лоша работа!

Общи условия

Активация на акаунт