Защо се разведохте?

• 49 870
  • 336
  •   1
Отговори
# 60
Не знам защо веганите, които претендират да са смирени и духовни, са толкова ожесточени към всички, които ядат месо. Непонятно ми е - защо е тази борба да убедят всички в тяхната истина.

на мен са ми прекалено стръвни повечето вегани, с които съм се срещала/или чела.
то удивителни, то въпросителни, то пропуснати букви в ефект ... един няма който да не е размахал пръст от моралния пиадестал, на който сам самичък се е поставил.

Аз лично водя балансиран живот, в който животинските протеини са точно 30% от менюто ми и нямам никакви проблеми - много съм дзен:-)

Всяко учение, философия и т.н, което претендира да е последна инстанция за мен е вредно и води до психически отклонения.

# 61
  • София
Влизам в тема за разводи, а тя завила към вегани и месоядни  Laughing

По темата: разведох се защото се влюбих в друг. Бившият ми съпруг и до ден днешен ми е един от най-добрите приятели - прощавал ми е нечовешки много глупости и ме е измъквал от безумни ситуации. Изневерявала съм му, даже за близо година го напуснах, за да живея в друг град с друг мъж. После се върнах и изкарахме още 2 години заедно..докато не срещнах настоящия си съпруг и не реших, че ако ми е останала капка съвест, няма да продължавам с лъжите и шарадите. Много трудно го преживя..не мисля, че някой мъж някога ме е обичал повече от него, боготвореше земята под краката ми. Сегашният е съвсем различен, много по-самостоятелен и емоционално независим от мен, което си има и добрите, и не толкова добрите страни.

Гледам тук сте повече жертви на откачалки. Е, в моя случай аз бях тази, която изневеряваше, пиеше като смок и се забъркваше в какво ли не. Търпението му беше безгранично - аз не бих търпяла такова като тогавашната мен и месец.

# 62
Жертви едва ли, хората се променят понякога до неузнаваемост.

# 63
  • София

По темата: разведох се защото се влюбих в друг. Бившият ми съпруг и до ден днешен ми е един от най-добрите приятели - прощавал ми е нечовешки много глупости и ме е измъквал от безумни ситуации. Изневерявала съм му, даже за близо година го напуснах, за да живея в друг град с друг мъж. После се върнах и изкарахме още 2 години заедно..докато не срещнах настоящия си съпруг и не реших, че ако ми е останала капка съвест, няма да продължавам с лъжите и шарадите. Много трудно го преживя..не мисля, че някой мъж някога ме е обичал повече от него, боготвореше земята под краката ми. Сегашният е съвсем различен, много по-самостоятелен и емоционално независим от мен, което си има и добрите, и не толкова добрите страни.

Гледам тук сте повече жертви на откачалки. Е, в моя случай аз бях тази, която изневеряваше, пиеше като смок и се забъркваше в какво ли не. Търпението му беше безгранично - аз не бих търпяла такова като тогавашната мен и месец.
Тайс, а щастлива ли си със сегашния съпруг или ... не чаааааааааааааааааааааак толкова, колкото очакваше?

# 64
  • Winterfell
Разделихме се,защото се оказа адски мързелив и безотговорен към семейството ни. В момента,в  който започнах да изкарвам що годе добри пари,той напусна работа за да си седи пред компютъра и да играе игри.Живот мечта- жената работи,готви,пере ,чисти,детето гледа, а принца по цял пие кафенце,цигарата не му излиза от устата,релакс,че и претенции що не съм му запалила печката  Tired  Стигна се до там да крия пари за хляб,а той ги намираше и си купуваше цигари. Голяма мъка беше, ама и аз млада и сама,нашите в друг град. Още не мога да се отърся от навика като получа пари да се презапасявам с продукти за готвене за цял месец.

# 65
  • София

Тайс, а щастлива ли си със сегашния съпруг или ... не чаааааааааааааааааааааак толкова, колкото очакваше?
Не. Но проблемът не е в него, а в мен. Аз съм изначално бъгната.

# 66
  • Пловдив
може да се върнеш пак при този, който те обича безгранично, особено ако имате общо дете/деца..

# 67
  • София
Влизам в тема за разводи, а тя завила към вегани и месоядни  Laughing

Не. Но проблемът не е в него, а в мен. Аз съм изначално бъгната.
Хич не си бъгната, просто....... гоним дивото понякога........, а верно, би ли се върнала при бившия ти, ако разбира се, той не беше вече перманентно зает и - да кажем, почти влюбен (така предполагам)?

# 68
Хм, едва ли някой се връща често при бивш/а. Josefin, ти нямаш опит още  Mr. Green

# 69
  • София
Хм, едва ли някой се връща често при бивш/а. Josefin, ти нямаш опит още  Mr. Green
Така е, но - да му/им се иска, да речем.

# 70
  • Пловдив

аз се шегувам разбира се. Но понякога трудно се разбира, защото е написано, не казано!
Такива "слепи" и безкрайно съгласни мъже са също толкова вредни като тези, които не може да ги задържи жената и вечно ги преследва...

# 71
  • София
Скрит текст:

Таис , не знам дали е похвално това за изневярата , но е похвално това, че си се развела , за да бъдеш с някой когото обичаш

Моя позната също поиска развод от мъжа си , защото беше нещастна и съсипана от него , и сега е на 7-то небе от щастие с новия мъж/който е нормален според нейните представи/ Малко по различен от случая на Таис де.

# 72
  • София
Не бих се върнала, Роналд. Дори да не беше обвързан и вече с детенце, пак не бих.

''Бъгната'' използвам условно - просто съм от малцинството, което не вярва в човешката моногамност. Обичам мъжа си и засега съм му вярна (ама, че израз), но се познавам достатъчно добре, за да знам, че ако хлътна силно както само аз си мога, ще го оставя. И той го знае - информирала съм го за всичките си ''истории'' още в началото на връзката ни. Никога не съм заблуждавала мъжете с които съм била с какво се захващат. Той каза, че поема риска  Laughing

Josefin, бившият ми в никакъв случай не беше от типа винаги съгласен, Боже опази  Mr. Green Напротив, имали сме грандиозни скандали, пробвал е да си тръгне, издържаше ден-два и се връщаше. Страхотен инат е и до ден днешен, Овен та дрънка. Просто, както майка ми често ми казваше, аз му действах като наркотик - а той на мен не. И това го изяждаше. Пък и ние се взехме много млади, той беше на 22 и страстите му кипяха..сега е на 37 и е много по-голям непукист.

# 73
Kakво става с този форум? Във подфорум Диети четох тема. в която се чепкаха веге-та срещу месоядни.
Влизам тук същото.........  Crazy

По темата, една позната се разведе,защото мъжът и си призна, че е гей.

# 74
  • София
Скрит текст:
Не бих се върнала, Роналд. Дори да не беше обвързан и вече с детенце, пак не бих.

''Бъгната'' използвам условно - просто съм от малцинството, което не вярва в човешката моногамност. Обичам мъжа си и засега съм му вярна (ама, че израз), но се познавам достатъчно добре, за да знам, че ако хлътна силно както само аз си мога, ще го оставя. И той го знае - информирала съм го за всичките си ''истории'' още в началото на връзката ни. Никога не съм заблуждавала мъжете с които съм била с какво се захващат. Той каза, че поема риска  Laughing

Josefin, бившият ми в никакъв случай не беше от типа винаги съгласен, Боже опази  Mr. Green Напротив, имали сме грандиозни скандали, пробвал е да си тръгне, издържаше ден-два и се връщаше. Страхотен инат е и до ден днешен, Овен та дрънка. Просто, както майка ми често ми казваше, аз му действах като наркотик - а той на мен не. И това го изяждаше. Пък и ние се взехме много млади, той беше на 22 и страстите му кипяха..сега е на 37 и е много по-голям непукист.
Напълно разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт