Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-222 тема

• 63 392
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  Отговарят, че постпродукцията продължава в Париж.
Скрит текст:
IFP ISTANBUL FILM @IFPPRODUCTIONS  35 min.
@GzmGkm  Paris'te postprodüksiyonu devam ediyor.

А какво значи постпродукция?  newsm78
след продукцията...  newsm78

Малко спомени от ПС зад кадър

# 121
  Отговарят, че постпродукцията продължава в Париж.
Скрит текст:
IFP ISTANBUL FILM @IFPPRODUCTIONS  35 min.
@GzmGkm  Paris'te postprodüksiyonu devam ediyor.

А какво значи постпродукция?  newsm78
след продукцията...  newsm78

Скрит текст:
Малко спомени от ПС зад кадър

Буквално преведено е така и съм чувала този термин, но не знам, какво включва при създаването на филм и пускане на екран.
  Скоро туитнато, ама хем на турски, хем голямо. newsm78

Скрит текст:
bahar. @bahartn17  56 min.
http://www.bantmag.com/magazine/issue/post/46/690 … ne güzel bir insansn sen😊😊 #OnurSaylak yolun açık olsun #Daha nın filmi ve #Daha da film😊😊😊

http://www.bantmag.com/magazine/issue/post/46/690

# 122
Постпродукцията е част от кинематографичния процес. Включва 3 групи дейности: монтаж, озвучаване и ликвидация.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BF%D1% … D1%86%D0%B8%D1%8F
Това ми каза W Thinking

# 123
  Благодаря, надин, за разяснението. Hug Третата дума за мен е стресираща. Tired

Поне в туита на тази "снимка" да бяха написали нещо. Mr. Green

Защо не дадат линк, а снимат?!!!

А това като че ли беше слагано. Пак са го пуснали.

П.П.Тези виждали ли сте ги?

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 16:59 от sabina_k

# 124

А на мен ликвидацията ми е любим етап, поради простата причина, че тогава филмите се крадат от кинохакерите Mr. Green Вече са изрязани, монтирани и озвучени и ... баба ви Надин гледа нещичко на черно, чиято премиера е след месеци Embarassed  Joy Joy

Снимките са от времето, когато близначките още не бяха родени и СС в МОЛ си избираше обзавеждането на къщата. Ама ти  слагай снимки, хем да си припомняме, хем да ги показваме на новите фенове на Туба. Peace

# 125

Поне в туита на тази "снимка" да бяха написали нещо. Mr. Green

Защо не дадат линк, а снимат?!!!

А това като че ли беше слагано. Пак са го пуснали.

Надин  Hug благодаря, знаеш къде да търсиш!  bouquet

Сабинка  Hug последните снимки ги знаем, Туба беше бременна с момичетата и бяха отишли с Онур да пазаруват и обядват. Даже менюто им знаеха, папараците!  Joy Joy Joy Някакво агнешко беше... Mr. Green

А на първата снимка е вероятно статията, която излезе по време на ПС, че когато са давали Аси, телевизията е  отказала да транслира директно интервю с Обама, защото не могат да прекъсват сериал с Туба!  Joy Joy Joy

Другите не знам какво пишат, може някой да преведе, ще потърся...

Във култовите сериали ПЛ, Аси и КРА се налагаше героинята да ходи в болница при любимия. Странното е, че макар и с маска, всеки път погледът й е различен!  Peace

Дори когато е със затворени очи физиономията е различна за различните героини и душевни състояния. И това без преиграване, емотикони, суетене и тичане по екрана. С малко и пестеливи изразни средства, а толкова очебийна разлика!  Heart Eyes Повярвайте, за минималистичната нагласа на един овен това е просто мехлем за очите и душата...  Joy

Едно изказване на Еврим Аласия-Балчичек, не го разбирам, нито са дали източника в ТТ, но говори за Туба

И накрая малко Елмери, че и днес в ТТ изобилстват...

ПП. Видях, че и Надин  Hug е отговорила, но няма да трия - двойно обяснение ще имаш! Joy Т.е. ще ти се обяснят от две страни, както казват гледачките... Joy Joy Joy

# 126
Саби Hug,благодаря за превода и инфото! bouquet

Линка HugНадин Hug,за споделеното и разясненията! bouquet bouquet

Наближава рождения ден на Майя и Топрак и започнаха да пускат стари снимки на мама, тати и куклите за припомняне! Laughing

# 127
  Скоро е публикувала коментар на снимката.

"Понякога е наистина трудно дори да се опиташ да се чувстваш добре в тази страна, география, в този свят, докато хората, децата умират всеки ден..."

# 128

"Понякога е наистина трудно дори да се опиташ да се чувстваш добре в тази страна, география, в този свят, докато хората, децата умират всеки ден..."

Да, силни думи.  Cry
Туба винаги е намирала начин да изрази позицията си за ставащото по света в момента. Винаги.  Peace

Сабинка  Hug да те попитам. Какви са тези разправии, които вървят в ТТ за евентуално партньорство на КИ и Фахрие Е.? И какво общо има Туба с цялата работа?  newsm78
Това да не знаеш езика и да гадаеш по гуги, който на всичко отгоре в ТТ ми превежда на развален руски, и хептен ме обърква... ooooh!

# 129

Ама колко добре си я разбираме Туба  Wink Grinning Всички го казахме, макар и с други думи Peace

Един материал за турското кино на английски език. Нямам време да го чета чрез гиги, но ми е достатъчно, че под номер 1 е "Есен"

http://middleeastrevised.com/tag/sonbahar/

# 130
  Линка, предните дни пуснаха слух, че ще има сериал с КИ и ФЕ. И днес пък се пресетиха пак за Туба. Но е на турски и не разбирам кой за кого и за какво се бори. Joy Joy Joy

Туитър е пламнал от чилийските фенове на КРА, които ги обвиниха, че оплювали Мега ТВ и това е създал профилът с името на Тайар Дюндар. Абе, феновете са си избрали точно имената. Пелин коментира и завършва всеки пост с "алах, алах". Joy JoyТе други използваха тага за свои си щения към Мега ТВ, но се изопачиха нещата. Сега "Чиче" се събуди и разбра, че е героят в туитер. Joy hahaha

# 131
Линка, предните дни пуснаха слух, че ще има сериал с КИ и ФЕ. И днес пък се пресетиха пак за Туба. Но е на турски и не разбирам кой за кого и за какво се бори. Joy Joy Joy

Туитър е пламнал от чилийските фенове на КРА, които ги обвиниха, че оплювали Мега ТВ и това е създал профилът с името на Тайар Дюндар. Абе, феновете са си избрали точно имената. Пелин коментира и завършва всеки пост с "алах, алах". Joy JoyТе други използваха тага за свои си щения към Мега ТВ, но се изопачиха нещата. Сега "Чиче" се събуди и разбра, че е героят в туитер. Joy hahaha

Мерси! Hug
Добре, че си на ти с испанския, че поне се забавляваш с чилийците!  Simple Smile

Не го искам вече КИ, и този не го искам!  Naughty

Нека да е някой без фенки, моля... Mr. Green

# 132
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Сабинка  Hug и Линка  Hug грижите се добре да сме информирани  bouquet
А и с присъствието на многото и разнообразни кадри на Туба, лесно разпознаваеми за всичките и роли прави темата и красива, освен любопитно -образователна  Simple Smile

Ама колко добре си я разбираме Туба  Wink Grinning Всички го казахме, макар и с други думи Peace

Един материал за турското кино на английски език. Нямам време да го чета чрез гиги, но ми е достатъчно, че под номер 1 е "Есен"

Вярно е Надин  Hug и как усетихме отново, какво излъчва момичето ни в този кадър. Толкова добре си я познаваме вече  Peace

А относно коментарите за Кенан и Фахрие в тт..., разбира се, че има връзка и с Туба  Wink - нали много фенове го искаха за партньор, а сега... явно той няма да е  Thinking Щом и като са питали Фахрие и тя не е отрекла новината, може и да е вярно.

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/01/blog-post_61.html#more

Ама... да си призная аз няма да страдам от този факт - имам си други повече предпочитани кандидати  Wink

# 133
Здравейте момичета Отново окъснях и се появявам след 12 ч Animal Snail
Поне е сигурно, че не съм омагьосана, защото лаптопа ми не се е превърнал в тиква след полунощ  newsm08

Гледам, че и днес сте намерили с какво да се забавлявате Peace А така и ние, които се явяваме по-късно също се забавляваме и научаваме новостите накуп

Вичи, Цвети,Надин,Злати, Линка, Сабинка Hug Hug Hug

Естествено, че с наближаването на РД на Топрак и Майя ще започнат да се появяват още снимки и колажи на СС, както тези от днес в ТТ на Туба и Онур , а двете кукли още не са наяве yes
Линка, Саби  bouquet  bouquet отново сте били нашите очи и уши в ТТ

Скрит текст:
Здравейте момичета!  Hug

Сабинка  Hug и Линка  Hug грижите се добре да сме информирани  bouquet
А и с присъствието на многото и разнообразни кадри на Туба, лесно разпознаваеми за всичките и роли прави темата и красива, освен любопитно -образователна  Simple Smile

Вярно е Надин  Hug и как усетихме отново, какво излъчва момичето ни в този кадър. Толкова добре си я познаваме вече  Peace

А относно коментарите за Кенан и Фахрие в тт..., разбира се, че има връзка и с Туба  Wink - нали много фенове го искаха за партньор, а сега... явно той няма да е  Thinking Щом и като са питали Фахрие и тя не е отрекла новината, може и да е вярно.

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/01/blog-post_61.html#more

Ама... да си призная аз няма да страдам от този факт - имам си други повече предпочитани кандидати  Wink

Браво на Туба  newsm10 Отново недвусмислено показа своята гражданска позиция
Линка, Надин, Цвети  smile3521 наистина добре сме я опознали поне за основните и изконни неща. То толкова часове дизита и филми сме изгледали с нея, а и много от тях са он лайн, когато се опитвахме да разгадаем случващото се на екрана само по израженията на лицето на нея и партньорите й. Освен това имаме добра представа за нея като човек и от интервютата й .   Peace

Колкото до нов партньор няма да плача, ако не са КИ или КТ. И аз предпочитам да е някой без върли фенки - Линка, Цвети Peace

Надин  Hug прегледах статията за турските филми. Освен, че Son Bahar е на първо място, авторът е написал много повече за филма, историята на Юсуф, както е и отбелязал играта на Онур и партньорката му (не ми се рови да й видя името) в сравнение с другите. Освен това е написал, че музиката е прекрасна и е сложил клип, където Юсуф свири на майка си на гайда. За никой от другите споменати филми /между които е и спечелилият Златната Палма 2014 г "Winter sleep" - на 5 място/не е толкова подробен, както и не е написал нищо за актьорите изпълняващи главните роли yes

За добавка към сутрешното кафе на раннобудните ни дружки Hug този път не  ви предлагам притча, а откъс от  книга на  Виктор Е. Франкъл - професор по неврология и психиатрия във Виенския  Peace
университет - ЗАЩО В ЖИВОТА НИ ИДВАТ ТРУДНИ ВРЕМЕНА?
Скрит текст:
ЗАЩО В ЖИВОТА НИ ИДВАТ ТРУДНИ ВРЕМЕНА?

Понякога се чудим, не може ли винаги всичко в живота ни да бъде хубаво? Защо са ни трудностите?

Но вселената е по-мъдра от нас. Ако винаги всичко е лесно и хубаво, ние ще престанем да го ценим, ще спрем да се радваме и да се усъвършенстваме и напълно ще забравим за Бога.

„Ако в живота ви идва дъжд, съсредоточете се върху цветята, които ще разцъфнат благодарение на него.“

Спомнете си историята на древен Египет. Имало години, когато Нил излизал от коритото и потапял всичко, а хората понасяли глад и бедствия години наред. После обаче идвали плодородни години. Тогава всички се радвали.

Така е и в живота ни – пoнякога се случва нещо извънредно, което в последствие се оказва, че е подготвяло почвата за нещо важно и значимо.

Когато вали дъжд, ние можем да се ядосваме, че ще се измокрим, че навсякъде се образуват локви, че става кално... И мислейки така, дъждът се превръща за нас в бедствие. Но можем да погледнем и по друг начин.
Благодарение на него растат плодове, зеленчуци, цветя. Така се отнасят например в Сицилия и наричат дъжда „благословена вода“.

„Обикновено именно предизвикателствата по пътя ни показват кои сме всъщност.“

Всички трудности ни правят по-добри, по-силни и по-чисти, ако съумеем да останем себе си и да не падаме духом. Ако обаче изпаднем в униние и депресия, ако проклинаме съдбата си, това ще бъдат просто едни ужасни периоди, които не водят до никъде и нищо не променят.

Спомнете си за Виктор Франкъл*, който попада в концентрационен лагер и не само оживява, а този период се превръща в основа за неговата работа като психолог след войната, период на вътрешна трансформация. Въпреки годините на страдание в лагерите на смъртта, където загиват всичките му близки – майка му, баща му, брат му и бременната му съпруга, – Виктор не престава да вярва, че животът има смисъл. А какво е да преживееш ужаса на концентрационния лагер в сравнение с днешните трудности и проблеми, които ние преживяваме...

Трудностите могат да разкрият нещо дълбоко скрито в нас, наши таланти и черти от характера, до които иначе не бихме достигнали сами. А помните ли историята на Ник Вуйчич**, който е роден без ръце и крака, а днес не само води пълноценен и смислен живот, но и е един от най-популярните оратори, който вдъхновява милиони хора по света. Вероятно нямаше да стане това, което е, ако се беше родил като всички други деца.

Актрисата Чарлийз Терон се разделя с голямата си мечта да бъде балерина след сериозна травма на коляното, но променяйки посоката на своя житейски път, се превръща в една от най-популярните холивудски звезди.

Трудностите, изпитанията и дори трагедиите понякога се превръщат в предвестник на нещо голямо и важно в живота ни, в намирането на правилния път. Те сякаш се превръщат в указателни табели, които посочват пътя на заблудил се пътник...

Тежките моменти ни помагат и за това, да разберем, че винаги има някой, който да се погрижи за нас. Просто ако му позволим.

„Ако Бог е с теб, от какво тогава се страхуваш? А ако не е с теб, то тогава на какво се надяваш?“

Понякога в живота ни се случват тежки и сериозни кризи във всички области на живота, просто за да се обърнем към Бога. Получавали сме малки подсказки, леки потупвания по рамото, но сме оставали безчувствени към Бога... Тогава идват сериозните изпитания.

Казват, че най-напред Бог разговаря с нас като любовен шепот, после се появява гласът на съвестта и накрая идват страданията. Ако ние се научим да чуваме шепота и дори гласа на съвестта, то и страданията ще бъдат много по-слаби.

А Бог е добър и щедър.

Виктор Е. Франкъл

Виктор Е. Франкъл е професор по неврология и психиатрия във Виенския университет. Той е написал над 30 книги, преведени на повече от 40 езика, но най-четена от всички си остава малката му книжка „Човекът в търсене на смисъл“, която описва живота му в нацистките концентрационни лагери и научените там уроци за духовно оцеляване.

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 01:21 от kanti

# 134
   Стара от Прага. Изглежда и Прага е стара любов.

Цвети
, дизито с КИ и ФЕ засега е слух, като виждам, кои го пуснаха. Peace

Трио:

Скрит текст:
Ya bari film çekin ya film dizi yapmıyorsunuz film çekin😥😢 #TubaBüyüküstün #KıvancTatlıtuğ  #BerkHakman @gberil

Линка, аз съм на Ви с испанския. Joy Както казва една забавна съфорумка - сериален испански. Peace В реала най-много да си изкарам боя. Joy

Ау, грузинките каква картина туитнаха към СС.

Скрит текст:
Warmth 💗💗 #tubabüyüküstün #mayatoprak @TubaBustun @glmekkoculu @AosOnursaylak

П.П. Страхотно светлинно шоу са направили в Лондон тази вечер. Гледах го по новините. Съжалявам, че не бях сега там и до края на Лондонския филмов фестивал. Sick

- засега само това е в тубето, но нищо не показва. Очаквам днес (вече) да качат повече.
А, и рекламата му е качена - https://youtu.be/poPJvJwnUKs

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 02:07 от sabina_k

Общи условия

Активация на акаунт