Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-222 тема

• 63 387
  • 739
  •   1
Отговори
# 105

Вичи  Hug Злати  Hug благодаря!  Hug
Да ви се връщат стократно пожеланията!  Hug

Ето и превода на Бопай  Hug на тази публикация.  bouquet

Скрит текст:
За 4 года арабы купили 68 сериалов. Из них только 3 сериала показал Абу Даби ТВ , остальное канал МБС. Больше всего денег канал МБС заработал на сериале ПСЛ с Бюлентом Иналом и Тубой Бюйюкюстюн. ПСЛ показали 18 раз, на различных каналах и заработали 9 млн 500 тыс долларов. После успеха, этого сериала.. канал МБС стал доверять турецким производителям и началась активная покупка тур сериалов и фильмов.

Какво за растежа на косата, Сабинка  Hug, Канти  Hug Баги  Hugnewsm78

И една публикация на англ. за Ай япим, ако искате да ни я разкажете на кратко, моля, и  благодаря! Hug

Стари и непопулярни снимки, явно не са се харесвали и не са ги слагали феновете. На мен ми харесват.  Laughing
2012 г

Рекламата на Пантен с белия кон

Скрит текст:
Ако искате да видите номинираните за най-лош филм, актьор, режисьор, сценарист и т.н., т.е. Златните малинки

http://www.ranini.tv/ozel/11392/1/36-razzie-odulleri-adaylari-belli-oldu

А ето и най-красивата актриса на Турция и Балканите (по моя преценка  Joy Joy Joy):

Приятна вечер и лека нощ от мен!  Hug

# 106
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес имаме нова снимка  Simple Smile и вече е всякак изрязана  Wink

Много сладка Туба - косата и явно вече ще расте и затова може би я гелосва, за да не и пречи  Thinking

Линка  Hug колко пъти годишно празнуваш?  Wink С толкова много пожелания - дано и наистина си много здрава и  Simple Smile от късмет да не се отърваш  Peace

Надин  Hug като видя клипа с ''Цингарела''... много спомени ме налягат. Първо самата песен от преди много години, слушайки я още на първият ми касетофон и второ - филмът, чийто кадри ползват ( гледах наскоро и много ме впечатли, този Ритик е страхотен и го знам и от други филми)

# 107

Линка, честито и НАЗДРАВЕ!  Peace Hug Знам, че обичаш природни красоти Grinning Братчеда Кондор прелита за теб Joy Joy

Днес обявиха номинациите за "Оскар" 2016 Grinning Аз съм раздвоена Cry Заради Туба трябва да държа на Лео, но след като гледах "Момичето от Дания" ...фаворитът ми е Еди Редмейн  Peace

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 21:29 от nadine1111

# 108
  • Сливен
        Привет, Запленени! Hug

Линка, честит имен ден! От здраве и любов да не се отървеш! Peace

Изрязана, неизрязана, много са готини Туба и Онур! Пак имам усещане за едно цяло! Peace

Хасрет пее и поздравява  именниците днес!

Лека нощ! 

# 109
Здравейте Запленени дружкималко след полунощ
Скрит текст:
Малко късничко стигнах до тук, но до сега се борих с лаптопа,а той нещо ми се сърди и яваш-яваш зарежда страниците. Мога да кажа, че скоростта на костенурката е по-голяма. Mr. Green Изглежда, че ще се наложи да бъде прегледан тези дни  Sunglasses Така, че се наложи да се прехвърля на предишния лаптоп, така че да мога да ви се обадя Whistling

И днес сте намерили интересни материали касаещи Туба (и не само нея), които сте ни сложили, така че да можем такива като мен да не останем без информация yes
Вичи,Цвети, Надин, Линка, Злати Hug Hug Hug

Ето и нова снимка на СС:

И тук Туба ми изглежда с гелосана коса. Rolling Eyes
Хубав следобед! Hug
Сабинка Hug независимо от тръстиката  си успяла отново да хванеш новата снимка на Туба и Онур  с фен thumbsup Като , че ли снимката е от вчера, когато излезе и на тъжната Туба. Може би са се снимали пред същото заведение? newsm78  Хубаво е, че и двамата са усмихнати yes

А днес  тук е имало празник  Heart Eyes
Линка, Честит Имен Ден! От здраве и добър късмет да не се отървеш! Наздраве!

Цвети  Peace и на мен Цингаррела ми авява едни споменни от преди 25 години....
Надин  Hug мерси за линка с номинациите за Оскарите. Имам намерение да ги изгледам, само да "не ми мине котка път"
Злати Hug мерси за трея и линка за преведената серия на Кралицата. Аз лично ще го загледам като се понатрупат няколко серии. Предполагам, че ще го превеждат и на български Peace

Скрит текст:

Вичи  Hug Злати  Hug благодаря!  Hug
Да ви се връщат стократно пожеланията!  Hug

Ето и превода на Бопай  Hug на тази публикация.  bouquet

Скрит текст:
За 4 года арабы купили 68 сериалов. Из них только 3 сериала показал Абу Даби ТВ , остальное канал МБС. Больше всего денег канал МБС заработал на сериале ПСЛ с Бюлентом Иналом и Тубой Бюйюкюстюн. ПСЛ показали 18 раз, на различных каналах и заработали 9 млн 500 тыс долларов. После успеха, этого сериала.. канал МБС стал доверять турецким производителям и началась активная покупка тур сериалов и фильмов.

Какво за растежа на косата, Сабинка  Hug, Канти  Hug Баги  Hug?  newsm78

И една публикация на англ. за Ай япим, ако искате да ни я разкажете на кратко, моля, и  благодаря! Hug

Стари и непопулярни снимки, явно не са се харесвали и не са ги слагали феновете. На мен ми харесват.  Laughing
2012 г

Рекламата на Пантен с белия кон

Скрит текст:
Скрит текст:
Ако искате да видите номинираните за най-лош филм, актьор, режисьор, сценарист и т.н., т.е. Златните малинки

http://www.ranini.tv/ozel/11392/1/36-razzie-odulleri-adaylari-belli-oldu

А ето и най-красивата актриса на Турция и Балканите (по моя преценка  Joy Joy Joy):

Приятна вечер и лека нощ от мен!  Hug

Линка  Hug в статията пише за успешната продуцентска къща Ай Япъм, която през 2015 г е отбелязала своя 10 годишен  юбилей, която освен сериали е продуцирала филми и тематични преавания с голям успех не само в Турция, но и зад граница. Почти всичките й дизита са излъчвани в прайм тайма на различни телевизии. Достатъчно е само да се видят имената на KPA, 20 Минути,Medcezir, Кузей-Гюей, Езел,Карадай, Забранена любов , които имат почитатели из целия свят. Керем Чатай казва, че от септември 2014 до юли 2015 г, са продуцирали съдържание в продължение на  278 часа , което означава 138 еп. Продукциите ни са излъчени на 5 континента, 83 страни.КЧ казва, че му е трудно да отличи едно дизи от друго, защото всички те са станали като част от него самия "втора негова природа", в които участват актьори, СЦ, режисьори, които са  с голямо влияние. По някои от сериалите като Езел, Сон, Забранена любов са направени различни версии в разл.страни от Европа , Русия и САЩ.
Драматичните сериали на Ай Япъм се разпространяват т разл.компании - КРА и 20Минути - от ITV Inter Media; Забранена любов и Кузей-Гюней- от Kanal D

Благодаря за превода на Бопай  bouquet И на мен като на Баги Peace Филиз и ПЛ ми е един от любимите сериали на Туба
Колкото за тези стари - нови снимки на Туба- и на мен ми харесват
За да ви се услади повече сутрешното кафе на Вичи Hug /или някоя друга раннобудна дружка/ ви слагам в спойлера една прекрасна притча - ПРИТЧА ЗА ЕКСКУРЗИЯТА НА ТВОЯ ЖИВОТ Peace
Скрит текст:
Веднъж един човек тръгнал на пътешествие. Стигнал до далечна страна, която била известна с красивите си старинни замъци. Купил си той пътеводител и решил да ги разгледа. На страниците на пътеводителя били посочени дните и часовете за посещение на различните замъци, които били доста ограничени. На една от страниците обаче имало специално предложение, което се казвало „Екскурзията на твоя живот“, а снимката до него била на изумително красив замък. Човекът веднага решил, че на всяка цена трябва да го опита.

В предложението пишело, че по причини, които ще станат известни по-късно, за тази екскурзия не се предплаща, но трябва предварително да се съгласуват денят и часът за посещение. Заинтригуван от необичайната екскурзия, човекът още същия ден се обадил и уговорил посещението си.

На другия ден там го посрещнал любезен портиер.
- А другите посетители влязоха ли вече? – попитал чужденецът.
- Другите? Посещението в този замък е индивидуално и не включва екскурзовод. – отговорил портиерът.

После запознал посетителя накратко с историята на замъка като споменал достойните за вниманието му забележителности – картините по стените, старинните доспехи на втория етаж и оръжията в залата под стълбите, подземията и официалните зали. Завършвайки разказа си, той му връчил една лъжица и го помолил да я хване с едната си ръка.

- А това пък какво е? – учудил се човекът.
- Ние не взимаме входна такса и предлагаме самостоятелна разходка из замъка. А цената на екскурзията се оценява така – посетителите получават лъжица пълна догоре с фин пясък. В нея се събират точно 100 грама. В края на обиколката претегляме пясъка, останал в лъжицата и посетителят заплаща по един паунд за всеки разсипан грам пясък.
- А ако не разсипя нито един грам? – полюбопитствал човекът.
- В този случай посещението излиза абсолютно безплатно.

Гостът се учудил на условието, но му се сторило забавно и предизвикателно, взел лъжицата с пясък и започнал своята екскурзия.

Сигурен в твърдостта на ръката си, човекът бавно се заизкачвал по стълбите, неизменно гледайки в лъжицата. Когато стигнал до залата с доспехите, той решил да не влиза вътре, тъй като там имало открити помещения и се опасявал, че вятърът може да разсипе част от пясъка му, затова продължил нататък. После влязъл в залата с оръжията, но установил, че за да ги разгледа отблизо, трябва да прескочи перилата. Отново мисълта за пясъка го спряла и той ги разгледал само отдалече. По същата причина не успял да види още много места.

И така, все пак доволен, че е съхранил всичкия пясък в лъжицата, екскурзиантът се върнал на входа, където неговият домакин го очаквал с везна в ръцете.

- Невероятно! Вие сте загубили само половин грам! Поздравявам ви, вашето посещение се оказа абсолютно безплатно за вас.
- Благодаря – усмихнал се гостът.

- Е, как ви се стори обиколката? Доволен ли сте? – попитал домакинът.
Туристът се поколебал за кратко, но решил да бъде искрен:
- Ако трябва да съм откровен, не много. През цялото време мислех за пясъка и не видях повечето от забележителностите.

- О, много жалко! Знаете ли, ще направя за вас едно изключение. Ще ви позволя да влезете да разгледате отново замъка. Ще напълня пак лъжицата ви с пясък – просто защото такива са правилата - но, не мислете повече за пясъка! Единствено помнете, че трябва да се върнете точно след 12 минути, тъй като тогава идва следващият посетител.

Без да губи и минута, екскурзиантът взел лъжицата и хукнал да разглежда замъка. Изкачил стълбите на бегом, хвърлил бърз поглед на експонатите, после веднага слязъл надолу, за да разгледал това, което преди не успял. От бързане навсякъде сипел пясък, но времето така го подпирало, че отново не успял да разгледа всичко. Не усетил как минали 11 минути и той тичешком се върнал на входа.

- Е, виждам, че сте разсипали целия пясък. – отбелязал портиерът. – Но не се тревожете, нали се разбрахме. Е, как беше този път? Хареса ли ви екскурзията?
- Всъщност, не... – казал след кратък размисъл посетителят. – През цялото време мислех за това, че имам малко време и че не трябва да закъснея, разсипах целия пясък, но не успях да видя нищо и отново не изпитах никакво удоволствие от разходката в този прекрасен замък.

Тогава пазачът запалил лулата си и бавно заговорил:
- Знаете ли, има хора, които минават през живота като се опитват за нищо да не платят и така никога не могат да се насладят на това прекрасно пътешествие. Има и други, които вечно бързат и губят всичко – те също не получават никакво удоволствие. Много малко са тези, които владеят изкуството на живота. Те успяват да разгледат всяко ъгълче и да се насладят на всеки момент от екскурзията, наречена живот. Те знаят, че за всичко се плаща, но и не забравят: Пътешествието си струва - всеки миг и всяка стъпка от него!

Боби wavey и ти си успяла да се появиш тази вечер
Цитат
Изрязана, неизрязана, много са готини Туба и Онур! Пак имам усещане за едно цяло!  Peace
smile3521
Ето в този ред на мисли нещо и от мен Heart Eyes

Сега вече мога да ви пожелая - Лека нощ!

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 01:56 от kanti

# 110
Здравейте Hug
Поздрави  Hug на нощната смяна.
Канти Hug,Линка Hug за притчите.

Добро и усмихнато утро ,приятели !
Имайте съвършен и спорен ден! Нека извикаме слънцето с усмивки !
"Съвършенството е достигнато не когато няма какво повече да се добави,
 а когато няма какво да се премахне."

Да очакваме нови снимки,нови материали,а и тези дни малките принцеси имат празник,да се надяваме на нови снимки.

За начало на деня.

Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Омразата парализира живота; любовта го изцелява. Омразата обърква живота; любовта връща хармонията. Омразата помрачава живота; любовта го озарява.Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай на никого....

Хубав и спокоен ден,Дами. bouquet bouquet

# 111
  • Русе
Добро утро!  Hug

Канти  Hug много ми хареса притчата и този път  Peace

Благодаря за твоя превод и този на Бопай  bouquet

Линка  Hug и на теб  bouquet, че ни носиш новини от чуждите форуми

Вичи  Hug

Хубав и много успешен да е денят за всички!  Peace

# 112
 Добро утро! Grinning Hug

Цвети, Вичи, Hug Hug
Ранобудни, както винаги. Simple Smile

Вичи, Hug
За позитивните мисли, с които зареждаш деня. bouquet

За Лина,  с поздрави на патерица за именния ден. Hug

Канти, Hug
И на мен много ми харесаха и притчата и поредния ти колаж. bouquet

На всички приятен петък! Hug Simple Smile

# 113
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug,благодаря за превода на Бопай Hug!

Канти Hug,наминаваш късно,но отново си заредила за четене-превод и притча,и нов колаж! bouquet

Вичи HugЦвети HugРали Hug

Да видим какво ще изскочи днес! Simple Smile

Хубав и спокоен ден! bouquet

# 114
  Здравейте! Hug
Линка пише празник, другите казват "имен ден" - значи честит имен ден на патерица! Hug Здраво да сте поляли името, че здрава да го носиш дълги години! newsm51

- колаж със снимки и само две не са с уточнени дати и "косата расте". И аз си го запазих.

- Даяна Рос - 1969 г. #Crazy

Интервю с Керем Чатай - главен изпълнителен директор (предполагам на Ай Япъм, след като пишат за нейна 10-годишнина). канти, Hug слагам и този превод:

Ай Япъм -  продуцентска къща на успехи

Основана през 2005та и празнуваща 10 годишнина тази година, АЯ е една от водещите турски продуцентски къщи, която се фокусира не само върху сериали, но и върху филми и тематични продукции, които са били успешни в прайм тайма в Турция, както и най-взискателните международни пазари.

Достатъчно е само да видим имената, за да разпознаем колко са успешни. "ТВ сериали като....(тук са изброени)... следени от милиони хора по света" - отбелязва изпълнителния директор Керем Чатай, който също е продуцент на тези успешни драми/сериали и последвалата продукция Medcezir. "Нашите продукции оставиха следа в турския прайм тайм. През последното десетилетие издадохме 18 сериала, 4 филма и много ТВ шоута", обяснява той.
"Продължаваме да пресъздаваме сценариите на всекидневния живот на екрана с цялото им вълнение и реалистичност. От септември 2014 до юли 2015 сме произвели 278 часа съдържание, което значи 138 епизода, 301 тийзъра. Нашите продукции са пуснати в 5 континента, 83 държави. От септември 2015 три нови сериала започват в Турция и също има два нови филма, които се очакват скоро."
Чатай казва, че е 'трудно' да се прави разлика между проектите, след като тв сериалите му са  като втора природа. блокбъстъри с влиятелни актьори, актриси, режисьори и сценаристи са били излъчени в оригиналните им версии, както и с местни адаптации:Езел, Забранена любов и Сон(The end/runner) са били адаптирани заместни продукции в Европа (Испания, Франция), Америка (Щатите) и Русия.
Сериалите на АЯ се разпространяват от различни дистрибутори: (тука изброяват кой сериал от коя компания - в удебелен шрифт- се разпространява)."

Искам да попитам, само аз ли виждам чай в тази чаша? Rolling Eyes Защо всички пишат за кафе? Rolling Eyes

канти, чист късмет е със снимката на СС. Често ми се случва. Peace На мен ми се привижда същото остъклено магазинче или друго подобно - в закрит "пазар", тук не вярвам да е летище, но не е свързана с другата снимка - по пуловера и блузката се вижда (поне аз). Thinking
  Докато пиша тук и снежинки затанцуваха. Аз още не съм виждала сняг, но не му се радвам, защото знам, че идва и то много с доста ниски температури. Пътуващите да се приберат здрави и без проблеми. Peace

На работещите - спорен ден, а на свободните електрони - полегнали като Туба да си изгледат някое филмче! Laughing

# 115

Ей това виждам, в малкото ми сън напоследък. Rolling Eyes Embarassed  Wink Съчетание от Туба и индийски филми, които гледам от два дни Grinning Само индийският шал, който ми подариха за Коледа е виновен.. Joy Joy
Така сме свободните електрони, можем да си спим и през деня, важното е, че докарахме Гришо с две победи за една нощ, че и на финал го пратихме със стискане на палци Peace Grinning

Хубав ден на всички!  Hug

# 116
Здравейте, момичета!  Hug

Благодаря за поздравите! Heart Eyes

Цвети  Hug, Надин  Hug, Боби  Hug, Канти  Hug, Рали  Hug, Сабинка  Hug!
Да сте здрави щастливи вие, и вашите семейства!  Heart Eyes

Баги  Hug ми се губи, сигурно се ремонтира, някъде... Mr. Green
Но получава една Филизка от мен!

И една Хасретка зад кадър

Не зная рано ли, но хванах Мелек да пие обеден аперитив, а може и айрян да е, не помня...   ooooh!

По-скоро на ръкъ ми прилича, затова наздраве на Мелек и цялата компания!  Laughing
Да сме живи и здрави всички!  Heart Eyes

И Канти  Hug благодаря за превода, а и притчата и колажа ти са  трепач!  bouquet

И нещо интересно - новата колекция на Валентино

Новата колекция на Валентино е вдъхновена от български фолклорни костюми!

The new collection of Valentino was inspired by bulgarian folk costumes

И тук ли българска следа... newsm78
Приятен ден ви желая!  Heart Eyes

# 117
  Проблясък за "Тясна рокля"?

Скрит текст:
FP ISTANBUL FILM @IFPPRODUCTIONS  22 min.
Dar Elbise filmi gösterime hazırlanıyor #darelbise #tubabüyüküstün #hinersaleem #ifp

Доста се забавиха. Трябваше септември да е премиерата. Thinking

Линка, нещо не виждам българските мотиви в колекцията на Валентино. Rolling Eyes Повече на руски или от други славянски народи ми приличат. Thinking

# 118
  Проблясък за "Тясна рокля"?

Скрит текст:
FP ISTANBUL FILM @IFPPRODUCTIONS  22 min.
Dar Elbise filmi gösterime hazırlanıyor #darelbise #tubabüyüküstün #hinersaleem #ifp

Доста се забавиха. Трябваше септември да е премиерата. Thinking

Линка, нещо не виждам българските мотиви в колекцията на Валентино. Rolling Eyes Повече на руски или от други славянски народи ми приличат. Thinking

Права си.  Peace
Май за Валентино няма значение кой точно славянски мотив разработва... Laughing

Макар със закъснение, идват новини за "Тясната рокля" и в  ТТ народа се радва и очаква трейлър, А дано!  Peace

# 119
  Отговарят, че постпродукцията продължава в Париж.
Скрит текст:
IFP ISTANBUL FILM @IFPPRODUCTIONS  35 min.
@GzmGkm  Paris'te postprodüksiyonu devam ediyor.

Общи условия

Активация на акаунт