Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-222 тема

• 63 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Цитат
Злати, и в "Да обичаш на инат" героите са от Черноморския край и музиката е много близка до познат български фолклор. Аз и него го поднових  ooooh! ooooh! ooooh!
Надин Hug аз него не съм го започвала! Laughing За сега гледам -Парампарча,Кара севда,Любов под наем и Карагюл(2 свършиха-Денят,в който е написана съдбата ми и СГ) и започнах-Гордиев възел и Кралицата на нощта! Laughing

Цитат
Интересно какъв е рейтинга, знае ли някой?  newsm78

Линка Hug ето рейтига на КН! Peace
TOTAL- 9 GECENIN KRALICESI STAR TV 19:59 23:00 3.91 9.21
AB- 8 GECENIN KRALICESI STAR TV 19:59 23:00 3.39 8.27
20+ABC1- 7 GECENIN KRALICESI STAR TV 19:59 23:00 4.22 9.77

Саби Hug,за инфото! Peace

За Онур ще пишат! PeaceСериалът беше хубав и не трябваше да го спират!Пустия му рейтинг! ooooh!

# 91
  От Турция - с любов:

От някакъв арабски коментар ли, превод ли - топ дизито в печалбата от износ за 2015г. е КРА.

Скрит текст:
لك بتصريح من رئيس الشركة الموزعة للانتاج التركى ع مستوى العالم،،ان توبا السبب الرئيسى لجلب الارباح لتركيا عن طريق(كارابارااشك)😉✌

Бегюм Кютюк с нови предложения за сериали:

Скрит текст:
Begüm Kütük’e çok sayıda proje teklifi var http://dlvr.it/DGHHvL 

# 92
Да, Сабинка  Hug много ги дискутират в ТТ! Тази година Турция била спечелила 250 милн. от дизита, а за догодина очакват 300 милн.  ooooh!

Ама като гледам как спират някои качествени...

Ето сн на седмичния рейтинг

СГ е на 29 позиция 3,34 %.
Като гледам дизито на МЙ

Скрит текст:
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Цитат
Злати, и в "Да обичаш на инат" героите са от Черноморския край и музиката е много близка до познат български фолклор. Аз и него го поднових  ooooh! ooooh! ooooh!
Надин Hug аз него не съм го започвала! Laughing За сега гледам -Парампарча,Кара севда,Любов под наем и Карагюл(2 свършиха-Денят,в който е написана съдбата ми и СГ) и започнах-Гордиев възел и Кралицата на нощта! Laughing

Цитат
Интересно какъв е рейтинга, знае ли някой?  newsm78
Линка Hug ето рейтига на КН! Peace
TOTAL- 9 GECENIN KRALICESI STAR TV 19:59 23:00 3.91 9.21
AB- 8 GECENIN KRALICESI STAR TV 19:59 23:00 3.39 8.27
20+ABC1- 7 GECENIN KRALICESI STAR TV 19:59 23:00 4.22 9.77

Скрит текст:
Саби Hug,за инфото! Peace

За Онур ще пишат! PeaceСериалът беше хубав и не трябваше да го спират!Пустия му рейтинг! ooooh!

Почти същите цифри... Направо ще го спрат ли?  newsm78

Много рекламирани сериали гледам, че имат рейтинг м/у 3 -4 %, ще ги спират ли...  newsm78
Затова не си струва да се гледа никой, докато не направи 13 епизода и не се види ще има ли край, или просто ще го спрат!  Peace
Аз така правя!  Mr. Green Т.е. нищо не гледам Joy Joy Joy след 1 епизод...  Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BAfQ6C_xUjW/?taken-by=tubabustun.official

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 20:25 от Lina_4

# 93
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес сте били повече по събиране на инфо за нови сериали и рейтингите им и печалби от по-стари  Wink

С моето кратко влизане напоследък май доста от тази информация няма как да я разбера иначе, така че... - поне да съм в час.  Peace

Имаме и нова снимка на Туба, но... въпреки че е много хубава  Peace, излъчва толкова много тъга ( не знам има ли коментар към публикацията и, ама това виждам )

# 94
Здравейте и от мен дружки малко преди полунощ

И аз като Цвети Hug през деня нямам много време затова като се прибера и бързам да влезна в къщичката ни и да се информирам за случващото се около Туба, и не само

Днес сте имали време да разгледате рейтинга на 1 еп.на "Кралицата", да ни информирате за написаното в пресата за Онур и ролята му на Текин в СГ, че дори и да отбележите Деня на Българското кино
Вичи, Линка, Надин, Злати, Сабинка Hug Hug Hug

Появила се е и нова снимка на Туба, от която лъха  огромна тъга  Weary Освен, че тя е тъжна и заведението е празно ooooh! Предполагам, че при обичайни обстоятелства е пълно с хора bowuu Така, че събитията от вчера в Истанбул си дават отражението върху всички хора, не само в Турция, но и в Европа yes И е нормално човек да го обхване миньорно настроение. Надявам се сега да е момента, когато хората от цял свят ще се обединят в името на Мира, Любовта и по този начин да се противопоставят на нездравите намерения на някои (да не кажа с психични отклонения) newsm17

Изгледах с  удоволствие, примесено с лека тъга последния епизод на HG. Защото този сериал като история имаше много хляб в него (поне за още 5-6 еп) така, че да го завършат с постепенното развитие на историята и героите. И може би от прибързаното приключване го усетих и аз този малко захаросан финал Баги Peace до преди появата на рибаря Текин Peace  А появилата се майка на Гюнюл ми беше абсолютна кръпка Sunglasses Съгласна съм с Дива  Hug  за броя на сериите. И наистина е много добре, когато авторите на дадено дизи знаят предварително колко серии ще бъде, като рейтинга  не му влияе  - Злати,Линка, Баги  yes Така СЦ и режисьор могат спокойно да си разкажат историята без да я претупват накрая. Както беше с "20 Минути". Хареса ми играта на всички актьори, но Онур направи наистина много пълнокръвен образ на психопата Текин thumbsup

Вместо притча тази вечер ви предлагам един бразилски филм, който ми го препоръча приятелка преди няколко дни. Peace
Скрит текст:
С появата си преди 5 години е счупил рекордите по гледаемост в Бразилия На мен много ми хареса
Има го с превод във V-box-а. Казва се Нашият дом.Филмът е базиран на книгите на бразилския медиум Шико Шавиер (1910-2002) известен с общуването си и  приемането на послания от духовния свят чрез процес наречен Психография. Предполагам, че би ви се отразил добре на фона на случващите се тези дни събития около нас Peace

http://vbox7.com/play:cb06f23e24

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 00:08 от kanti

# 95
Здравейте Hug
Поздрави  Hugза нощната смяна.
Момичета HugБлагодаря ви за всичко.

Добро утро.В живота има и възходи и падения.Най-доброто което можем да направим е да мислим позитивно.Да бъдем себе си и да обичаме независимо от обстоятелствата и мнението на околните.Това е нашия живот и той ще е такъв какъвто си го построим.С надежда,вяра,доверие,добро сърце и топлина.

Много тъга,много горест,просто съкрушена Туба,
събитията я смазват,няма как да не е тъжна.

За разсънване

Най-прекрасното нещо в приятелството е не протегната от приятел ръка, не усмивката, която виждаме отсреща, или приятната компания. Най-прекрасното нещо е взаимното вдъхновение за живота, което получаваме, когато знаем, че има някой, който вярва в нас.

Честит празник на всички именници.Живи и здрави да са. bouquet

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 09:12 от vdleri Вичона

# 96
  • Русе
Добро утро!  Hug

Канти  Hug и аз се надявам след тъжните събития последните дни ( не само в Турция, но и у нас, и в други страни) да доведат и до последващо действие - хората да започнат да чувстват и да се противопоставят на насилието. Стига вече!  Peace ( това може да е казано от министър с една идея, ама и на нас отдавна ни идва да го кажем)  Peace

Вичи  Hug пак лоша новина, но... все пак да вярваме, че ще започнат и една по-успешна битка с тези терористи  Peace

Е, сега... нека ние започнем денят си днес с повече оптимизъм и ведро настроение  Peace

# 97
От мен ви обещавам ден, като по вода Wink Grinning Два пъти ми прекъсват мача на Гришо от Сидни заради дъжд #2gunfire #2gunfire Но пък така или иначе съм станала в 5 часа заради него, поне имах време да погледна "Кралицата на нощта " в бокса. Вече има превод на руски. Нещо познато бизнесменско виждам в героя на Мурат, ама за него ще си кажа по нататък. Мерито ме изненада с фигура Rolling Eyes. Винаги съм си я представяла много по обемна. Възможно да е от многото ката дрехи, с които снимаше във ВВ. Като ще се влюбва в нея и таткото, можеха да изберат и по- готин актьор за случая Mr. Green

Хубав ден на всички! Grinning Hug Туба ни напомня, че живеем във време на война, но на мен ми се иска лошите новини да ги чета в новинарските сайтове, а не тук. Нека си остане територия за развлечение, иначе сме победени. Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 09:30 от nadine1111

# 98
Здравейте всички!  Hug

Днес малко закъснях, нямам оправдание, залутах се тук-там...  ooooh!

Цвети  Hug наистина Туба изглежда тъжна (все едно я боли зъб  Mr. Green), но може да е много рано (заведението е празно), да си пие кафето и още да спи... Онур е правил снимката, сигурно се е шегувал с нея, а впоследствие тя си я харесала и я е сложила в ннстаграма... Всичко може...  Grinning

Във всеки случай след няколко минути снимката беше харесана от 20 000  ooooh!
И отразена в пресата
http://www.bilgiarabul.com/tuba-buyukustun-dusuncelere-daldi.html
https://gecce.com/haber-tuba-buyukustun-dusuncelere-daldi

Надин  Hug ние не искаме да пишем за тъжни неща и събития в темата, достатъчно ги има в новините, но няма как... Това е нашия свят, светът, който ни заобикаля и непрекъснато напомня за себе си, уви...

Но, от друга страна, този свят е много красив...
Няколко падащи звезди ви пускам,да си пожелаете каквото искате...  Wink

Дано да ви се сбъдне!  Praynig Praynig Praynig

Сега отивам да гледам филма, препоръчан от Канти  Hug, а на вас, (като изявени романтички  Mr. Green), ви оставям да четете една статия за любовта... Wink Няма да ви хареса, може би, но това е живота... Mr. Green

Скрит текст:
Любовта е официално призната за психологическо разстройство Shocked
Любовта е в списъка с разтройства заедно със зависимости като, пристрастяването към хазарт, алкохолизъм, наркомания и клептомания. Тя е определена като психично разтройство на навика и увлечението. Международния ѝ шифър е F 63.9 и като всяка болест има ясно изразени симптоми. Сред тях са натрапчивите мисли за друг човек, резки смени на настроението, повишено чувство за собствено достойнство, самосъжаление, спадове на артериалното налягане, безсъние, главоболие, алергични реакции и маниакални синдроми. Според някои учени любовта може да се сравни с обсесивно-компулсивно разстройство. Специалистите казват, че любовта не може да продължава повече от 4 години, като се сравнят само физиологическите показатели на организма в началото на една връзка и след определено време. Нивото на адреналин при влюбените е 10 пъти по-високо от нормалното, заради което те страдат по-често от стресови и депресивни състояния. Нивата на серотонина, от друга страна, са с около 40% по-ниски, като същите резултати са показали и болните от обсесивно-компулсивно разстройство. При изследване на влюбени резултатите от скенера на мозъка им показват, че няма определена зона, която се активира, когато мислим за любимия или гледаме негова снимка. При подобни експерименти целият мозък се активирал, точно както на наркозависимия, който чака поредната си доза. Проучванията показват, че човек може да се влюби не повече от 3 пъти в живота си, като е желателно през това време да не взема важни решения.

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=30430

Желая ви приятен ден!  Hug

# 99
Добър ден! Hug Hug Hug

Днес лаптопа пак реши да си даде почивка,та до сега!Поне свърших някоя изостанала работа в къщи и си направих разходка! Laughing

Вичи,Цвети,Надин,Линка, Hug Hug Hug Hug,за споделеното! bouquet

Превода на''Кралицата на нощта'' на руски език излезе още вчера! Peace

http://vbox7.com/play:43c73a7184-1част

http://vbox7.com/play:303a126907-2част

И фрагмана за 2-ри епизод с превод на Лили bouquet! Peace
http://vbox7.com/play:db2003c2ca

Приятен ден,момичета! Hug Hug Hug

# 100
Надин  Hug ние не искаме да пишем за тъжни неща и събития в темата, достатъчно ги има в новините, но няма как... Това е нашия свят, светът, който ни заобикаля и непрекъснато напомня за себе си, уви...

За съжаление си права за това, което ни заобикаля  Sad  Разбирам и се тревожа. Затова си правя тези бягства в киното и спорта Embarassed Ето, зарадвах се, че има превод днес на "Животът е пълен с чудеса". Нямам търпение да се срещна отново с нашата Хала Grinning Сериалчето ми харесва, но като погледнах вчера таблицата с рейтингите, нещо цифрата не ми хареса Crossing Arms Дано не го спрат Sad

Злати, не съм видяла, че от вчера е превода на сериала с МЙ. Изгледах половин епизод, но засега го оставям да се понатрупат серии. На пръв поглед, не е от тези сериали, които ще ме лишат от сън. На втори поглед може и да е друго. Embarassed

Аз и индийски филми не гледах, ама вчера си направих филмов маратон с Ритик Рошан. Знам го от години, но упорито не го гледах.  Naughty Ама дойде времето му да ме "удари "по главата и...стой, та гледай  Joy Joy

В темата за цингарелата Хасрет, ви поздравявам с него Grinning Peace

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 13:51 от nadine1111

# 101
  Здравейте! Hug Влизам и пак ви броя - кой какво и колко гледа. Sick Аз гледам страници, много, а герои няма. Mr. Green Преди малко отхвърлих един камък от плещите си. smile3508
  Ето и нова снимка на СС:

И тук Туба ми изглежда с гелосана коса. Rolling Eyes
Хубав следобед! Hug

# 102
Имаме нова снимка от фен

Не ходих да видя кога е правена...

Иначе пресата продължава да отразява снимката в инстаграма на Туба

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/98731/2368/10/i … uler-14-ocak-2016

http://www.ayakligazete.com/tuba-bykstn-sosyal-medyayi-salladi.html#main-menu

И отново за наградите на писателите. СВ е номиниран в 9 категории

http://www.cagdasses.com/guncel/31429/siyad-turkiye-sinemasi-odu … aylarini-acikladi

И последно, една публикация за успеха на "Под липите" в арабския свят. Доколкото разбирам, един от най-печелившите турски сериали, май ненадминат до днес, ама това от мнение в ТТ, не е сигурно. Както и всичко останало в нашия свят, всъщност...  Laughing

И накрая, имала съм празник днес, та да почерпя, де...

Скрит текст:

Да ви е сладко и наздраве!  Hug

ПП. Сабинка  Hug видях те, ама няма да трия... Mr. Green

# 103
Линка Hug,честит имен ден! baloni
С пожелание за здраве,щастие и сбъднати мечти! Hug Heart Eyes

Надин HugСаби Hug

И днес си имаме нова снимка,благодаря! bouquet bouquet

# 104
Привет Hug

Линка HugЧестит празник,много здраве и пожелание за някоя нова дестинация .

Поздравче за именничката/www.youtube.com/watch?v=8GKtiCKBTZU

Общи условия

Активация на акаунт