Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-222 тема

• 63 376
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
         Привет, Запленени дружки! Hug

Таня, Hug честит имен ден!  Да си жива, здрава и много обичана ! bouquet bouquet bouquet

Ринка,  Hug Благодаря за новата уютна къщичка!

Макар на патерица искам да кажа на всички вас- приятели-
      Благодаря на тази наша чаровница Туба, че я има! Да е жива, здрава, все така обичана и обичаща! Да ни радва още дълги години със своята игра! Peace Peace Peace

Специално благодаря на Канти   Hug за колажите, които ни дарява!

Лека вечер! Hug

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 23:15 от boyana05

# 76
Здравейте Hug

Много окъснях днес, но първо имах доста задачки, защото утре пак ще подхващам с ремонт си, а и исках да изгледам СГ, че не е ясно дали ще имам нет, там където ще ходя. Второ, писах си дълго и с кеф впечатленията, докато в един хубав момент натиснах едно любимо клавишче и всичко изчезна безвъзвратно. Sad

Вчера изгледах и 1ви еп. на ГВ. И за него писах, сега само да добавя, че още едно познато лице открих - приятеля на Зарифе.

Да поздравя всички именички и най-вече Таня с празника!

Таня, наздраве

Пропуснах Шарл Перо и Пепеляшка. Ами тя си ни е дежурна героиня - я ще си има по две три сестри-глезени паразитки, я кристалната пантофка ще е за нея Wink

Сега да ви пожелая хубава вечер Hug
Ако имам възможност, няма да ви изпускам от поглед.

Един клип с днешна дата, дано не повтарям Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 23:56 от Bagi

# 77
Здравейте дружки от още един член на нощната смяна

Все още докато не е преминал този ден да честитя празника на Таня
/днес лапито ми беше забило и се наложи на няколко пъти да го рестартирам и почиствам ooooh!/

Танче,Да си жива и здрава, и мечтите ти да станат реалност до края на годината! Praynig                           Наздраве!

Радвам се, че се отби отново. Надявам се през новата година да се срещаме по-често- виртуално, а защо не и реално Flutter

Цвети, Сабинка, Линка, Вичи, Надин, Клари, Злати, Рали, Боби Hug Hug Hug

За съжаление на днешния хубав празник за нас, се е случило поредното кърваво дело в Истанбул ooooh! И то на място, което е познато на почти всички туристи. И аз мисля, че целта на терористите са били туристите, така че да привлекат повече внимание
Цвети,Линка Peace прави сте, че това място е много скъпо за нас, понеже там се срещнахме с Туба - среща, която за всички нас остави незабравими спомени  yes

Надин Hug мерси за линка за HG сега отивам да го гледам, че иначе сън няма да ме хване  Rolling Eyes

Боби благодаря ти за думите, както и на всички вас момичета,  за колажите, които правя с голяма любов  Heart Eyes Ето един от преди време, когато бяхме на площада и се срещнахме с момичето ни Heart Eyes

В скрити -  нещичко за четене свързано с 2016 г  Peace (слагам само финала на материала, защото е много дълго и може да ви отегчи)

Скрит текст:
Накрая няколко астро-нумерологични съвета за 2016-а!
- Опитайте се да не правите дългосрочни и глобални планове за няколко години напред през 2016! Годината е такава, че всичко може да се обърне с краката надолу и да се промени до неузнаваемост. Опитайте се просто да живеете тук и сега, като вземете най-доброто от момента. А дългосрочните проекти, нуждаещи се от сериозно планиране, разделете на няколко етапа.
- От началото на 2012, годината, набедена за „края на света“, започна процес на трансформация и изчистване на миналото. Този процес е призван да продължи и постигне апогея си през 2016. Не се опитвайте да се противопоставяте на промените, които се извършват в живота ви през годината, още повече, че тя е с число 9 и е предвестник на приключване на нещо старо и откриване на нови пътища и хоризонти пред вас. Тези промени не са самоцелни, а част от божия замисъл за всеки от нас и за планетата като цяло. Не се хващайте за миналото като удавник, включително работа, дом, приятели и връзки, ако чувствате, че са станали излишни и ви пречат да продължите напред.
- Опитайте се да въведете ред в мислите и възгледите си. Годината ще ви накара да осъзнаете, че животът ви е отражение на собствените ви представи за него. Всеки получава това, в което вярва, и това, което заслужава. Поработете върху своята самооценка, за да не привличате негативни събития и хора в живота си.
- През 2016 най-добре ще е да се осланяте на интелекта и моралните си ценности, а не да следвате сляпо желанията си. Ще ви се наложи да се преборите със себе си в дадени моменти, за да изпълните дълга си и да съхраните чувството си за отговорност, но това ще ви е само от полза. Дисциплината и рационалността могат да се окажат главната ви опора в тази необикновена във всяко отношение година.
На добър час!

И една притча, която ми хареса Peace Надявам се, че и на вас също ще ви е приятно да я четете докато си отпивате от кафето на сутрешната смяна  Hug

Притча за съзнанието на пчелата и съзнанието на мухата
Скрит текст:

Живяла някога пчела с прозрачни крилца. Живяла в прекрасна гора, където имало красиви дървета и прохладна река.

Живяла някога муха с прозрачни крилца. И тя живяла в прекрасната гора, където имало красиви дървета и прохладна река.

Случило се така, че дори и къщите на пчелата и мухата били на едно място – старо разклонено дърво. Само че мухата живеела до коренищата, където гниели листата, а пчелата живеела по-нависоко – в суха хралупа.

Всеки ден и мухата, и пчелата летели из цялата гора, за да намерят препитание. Но те никога не летели заедно, защото мухата винаги търсела в гората гнили места и изпражнения, а пчелата ходела на лов за нектар. Веднъж се случило така, че пътищата на пчелата и мухата се пресекли, но те изобщо не се забелязали една друга, защото мухата не се интересувала от пчелата, в която няма нищо вонящо, а пчелата не забелязвала мухата, която нямала нектар.

Но веднъж, сред гнусните изпражнения се родило и израснало прекрасно, ухаещо цвете. И неговият аромат се смесвал с вонята на изпражненията, в които растяло това прекрасно цвете.  От време на време тези аромати се преплитали един друг и сякаш настойчиво канели някого. Така тук понякога идвала мухата и кацала долу, в изпражненията, а понякога идвала пчелата и събирала опияняващия нектар на прекрасното цвете.

Но веднъж, подмамени от ароматите едновременно долетели и мухата, и пчелата. И нищо не би се случило, но след като се нахранили до насита и пчелата, и мухата започнали да се оглеждат наоколо: пчелата погледнала надолу, а мухата вдигнала поглед нагоре. И всяка от тях видяла ужасяващо зрелище – съвършено непривично и гадно. Пчелата видяла как нещо подобно на пчела се рови в изпражненията, а мухата се възмутила на това, че нещо подобно на муха яде толкова непригодна за мухата храна като нектара на цветята.  Тяхното външно подобие ги привлякло една към друга и те започнали да летят една около друга с надежда да намерят по-голямо родство освен външната прилика. Всяка от тях искала да каже нещо, но за съжаление, не се разбирали една друга. Те доста дълго летели една около друга. Привличало ги външното сходство, но ги отблъсквала миризмата, излъчваща се от тях.

Без да се уговарят, те полетели в гората към стария и мъдър Филин, който се родил заедно с гората. Филин знаел и разбирал абсолютно всичко. Той разбирал езика на всички жители на гората и бил страшно мъдър. Прелитайки край него пчелата зажужала: „Тя, толкова много прилича на мен, лети като мен и се храни като мен. Защо тя се храни с противните изпражнения? Та нали това е много глупаво. Наоколо има толкова много нектар!“

Мухата, на своя език зажужала на Филин: „Лети и жужи като мене, а виждаш ли, дявол знае с какво се храни! Тези цветя са родени от изпражненията, а тя лети наоколо… високо, високо и каца само на цветята. Горда е! С какво е по-добра от мене? Всички цветя се раждат на земята, а тя дори не иска да погледне към нея…“

Филин внимателно изслушал тяхното жужене и отговорил:

- Така е било и така ще бъде. Във всяка гора има мухи и пчели. И това, че мухите намират в гората изпражнения не означава, че гората е пълна с тях. А това, че пчелите намират мед в същата тази гора, не прави гората сладка. Гората е такава каквато е и тя винаги ще храни и мухите, и пчелите. И всяка минута за мухите гората ще е пълна с изпражнения, а за пчелите винаги тя ще бъде пълна само с нектар… Такава е природата на пчелите. Такава е природата на мухите. Такава е природата на гората.

Никой от нас не е по-добър или по-лош. Просто един е роден за едно, а друг – за друго. И всеки от нас е най-добре да се занимава със своите дела – така ще е най-добре за всички…

Човек има или съзнанието на пчелата, или съзнанието на мухата. Каква е разликата? Разликата е в природата на пчелата и мухата. И двете обичат сладкото. Но пчелата лети към цветето, събира нектар и прави мед. А мухата се стреми към екскрементите, към отходните места. И двете са необходими на Природата.

Всеки човек се стреми към щастие, и едни намират радост в живота и се стремят да я разделят с околните, а други по пътя към щастието намират купища боклуци и си мислят: „Не може така. Трябва да се направи нещо“. И така се увличат от това, че забравят главната си цел. Чуждите недостатъци, проблеми и сплетни ги поглъщат изцяло и напълно.

Необходимо е доброжелателно да се настроим към хората около нас. Доброжелателно – означава да им желаем доброто. Трябва да се научим да желаем добро и щастие на всички на този свят. Постоянното изпращане на доброта в околния свят ще направи живота ни по-добър.

Лека нощ!

ПП. И Баги  Hug се е появила междувременно. Успех с ремонта и да не се преуморяваш Naughty

ПП2. Злати Hug мерси за информацията за "Кралицата"

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 03:27 от kanti

# 78
Цитат
Днес започва сериалът с Мурат Йълдъръм. Очаквам Злати да ни информира. Hug
Саби Hug,наминавам след края на епизода!Беше доста дълъг!Мурат ми хареса и като Картал!  А за погледите и игра с очи си знаете как е! Laughing
Имаше комичен момент-трябваше да яде охлюви и се сетих за изпълнението на Хасрет в ресторанта! Laughing

Скрит текст:

Боби HugБаги HugКанти Hug

smile3524

# 79
  • AMS

Привет, момичета!!!
Благодаря на Ринка за новата тема!!!
Благодаря за споделеното и честито на празнуващите!!!
Напоследък нещо ми е скършено форумното настроение и мислех да не пиша,
но имам да довърша нещо, което обещах.

Изгледах и с превод Спомни си Гюнюл
Сериалът ми хареса, но можеше да е и 15 епизода.
Препоръчвам на комшиите, да не превишават повече от 24,
а за по дългите истории, да стигат най-много до 36.
Всичко това, да е предварително обявено, за да може финалната серия, да дойде естествено.

За последния 13-ти епизод на Спомни си Гюнюл, ще си призная, че ме изненадаха приятно.
Изненадата ми дойде, от това, че Текин не е луд.
Всичко е правил абсолютно съзнателно.
Едва сега мога да кажа, че съжалих Текин.
Но уникалното е, че съд нямаше да го накаже така, както той наказа себе си.  
Много интересна роля, много добър Онур.

Подвеждащият фрагман, за епизод 13, няма да им го простя.
Главното е не толкова насилието над жените, а над ДЕЦАТА.
Разбрах, защо съдбата на Гюнюл е такава, но не разбрах точно, защо Текин е такъв.
Трябваше поне още една серия с ретроспекции, за неговото детство , както и това на Юсуф.
Адвокат Хилми, също е дете от улицата. ...
Признанието на Гюнюл беше покъртително.

Мисля, че имаше и още заснети кадри към 13-ти епизод, който не излъчиха.
За това съдя от снимките, които излязоха.
Може би е имало сватба, която са я отрязали и добре са направили.
Но все пак още 20 минути можеше да продължи епизода, за да не бъде само намек,
че детето Джан е син на Текин.
Та, нали Юсуф получи информация от лекар, че детето е негово.
Така, само по жестовете и лъжите, не съм много сигурна.
Може да прилича на дядовците си.
А, може би пък това, че Джан е негов син,  е имал предвид Текин,
като каза на Гюнюл, че винаги ще му принадлежи.
Ама нейсе. Хубав сериал.
Много по-добър от други, които навъртяха по два сезона и ...
Героите и актьорите ми харесаха. Заслужава да се види.

Извинете за излиянията ми, но има и още нещо.

Днес бях в движение и научих от познат, по следобедно време, за бомбата в центъра на Истанбул -
"на някакъв си Ахмедсултан", както се изрази той.
И аз като започнах - Знам го мястото ... Това е площад Султан Ахмед ... Там се намита Синята Джамия ... със 6 минарета ... отсреща е сградата на кадастъра ... има спирка на трамвая ... има много туристи ...
Никога не съм била в Истанбул, но говорех и пред очите ми бяха кадрите от КРА, Елиф, Йомер, ...,  вашите разкази и снимки.

Съжалявам за жертвите!!!

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 01:29 от *** Diva ***

# 80
Здравейте Hug
Поздрави Hug на нощната смяна.Благодаря ви.

Добро утро в Сряда!
С пожелание и днешният ни ден да бъде повече от хубав!
Бъдете здрави, весели, усмихнати, щастливи,
 а късметът да е винаги с вас!

Илкин преди и сега.

За разсънване

Най-важното в живота е какъв избор ще направиш. Съдбата на всеки човек се определя от избора, който прави във всеки отделен момент. Между благополучието и материалното благосъстояние има огромна разлика. През един обикновен ден в ума на човек преминават около шейсет хиляди мисли. Но най-интересното е, че повечето от тези мисли са същите, които си си мислил предишния ден! Обикновено хората вместо да се съсредоточат върху хубавите неща в живота си и да потърсят начин да го направят още по-хубав, те остават пленници на миналото и преживяното, анализират и се измъчват от дребни неща. По този начин позволяват на тревогата да им открадне жизнената сила. Те блокират огромния потенциал на ума си да прави чудеса. Те никога не разбират, че управлението на ума е най-важната част от управлението на живота.

Хубав ден ,дами. bouquet bouquet

# 81
  • Русе
Добро утро!  Hug

Пожелание за всеки един от нас, колкото и да сме различни - в ежедневието си и предпочитанията, но... и толкова еднакви в едно, което ни обединява - тази тема ( Туба, ролите и, сериалите и, разнообразните новини около нея и семейството и, та дори и около партньорите и бивши, и бъдещи)  Peace

В този ред на мисли  Simple Smile как да пропусна снощните интересни неща, които сте ни заредили за четене с кафето  Peace

Баги, Канти, Злати, Дива  Hug

Прекрасен ден, богат на емоции и успехи във всяко занимание  Peace

п.п. И понеже няма друг...   Wink

Днес е важен ден за отбелязване -

Ние не можем да го пропуснем, като любители на киното, нали?  Wink

А да ви видя колко познавате нашето - кои филми са влезли в този колаж?  Wink

Да си призная  Embarassed мен един ме затруднява  newsm78

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 08:55 от Cveti67

# 82

Добро утро на всички!  Hug Еднo ми е принцесестно от вчера, и знам, че това е начин да отвърна на лошото от дните ни. За съжаление войни, атентати, убийства...винаги е имало и има.  Sad

За това са и хубавите неща от живота, а ние умеем да им се радваме.  Grinning Скоро в темата ни ще има детски рожден ден Wink Някой фенове на СС вече направиха първите клипчета и докараха Майа и Топрак до 4 годинки Joy

Хубав ден ви пожелавам с един много интересен клип. Едва ли Киано Рийвс и Моника Белучи са предполагали, че в монтаж могат да се" заковат" към песента на Гарик Сукачев " Цыганочка"  Grinning

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 09:25 от nadine1111

# 83
Здравейте!  Hug

Добро утро на всички!  Hug Еднo ми е принцесестно от вчера, и знам, че това е начин да отвърна на лошото от дните ни. За съжаление войни, атентати, убийства...винаги е имало и има.  Sad

За това са и хубавите неща от живота, а ние умеем да им се радваме.  Grinning Скоро в темата ни ще има детски рожден ден Wink Някой фенове на СС вече направиха първите клипчета и докараха Майа и Топрак до 4 годинки Joy Слагам ви едно от тях, за да ви пожелая шарен ден! Peace

Надин  Hug с треперещи ръце  Wink Laughing Mr. Green търсих да видя клипа с 4-годишните Мая и Топрак, ама уви... пропуснала си да го сложиш!  ooooh! ooooh! ooooh!

Цвети  Hug

Скрит текст:
Добро утро!  Hug

Пожелание за всеки един от нас, колкото и да сме различни - в ежедневието си и предпочитанията, но... и толкова еднакви в едно, което ни обединява - тази тема ( Туба, ролите и, сериалите и, разнообразните новини около нея и семейството и, та дори и около партньорите и бивши, и бъдещи)  Peace

В този ред на мисли  Simple Smile как да пропусна снощните интересни неща, които сте ни заредили за четене с кафето  Peace

Баги, Канти, Злати, Дива  Hug

Прекрасен ден, богат на емоции и успехи във всяко занимание  Peace

п.п. И понеже няма друг...   Wink

Днес е важен ден за отбелязване -

Ние не можем да го пропуснем, като любители на киното, нали?  Wink

А да ви видя колко познавате нашето - кои филми са влезли в този колаж?  Wink

Да си призная  Embarassed мен един ме затруднява  newsm78

Всичките ги познах!  Joy

Крадецът на праскови        Още нещо за любовта
Специалист по всичко        Опасен чар
Дами канят                         От нищо нещо

Имахме страхотно кино!  Hug
Предполагам, че и сега не е лошо, щом стига до фестивали и т.н., но си признавам, че вече не го познавам така добре.  ooooh!

Злати  Hug чета страхотни отзиви за играта на МЙ снощи. Не се съмнявам. Първо, той е отличен актьор - харизматичен и талантлив, и второ, не е бил на екран много години и съм убедена, че се старае със всичка сила, т.е. ще надскочи и себе си, за да се докаже. Което адмирирам!  Peace
Надявам се, че ще ни пуснеш канала, където ще качват преведените епизоди. Като се наберат повече, ще ги изгледам.  Peace

Баги  Hug много моля да кажеш кой е приятеля на Зарифето в ГВ, не го познах!  Rolling Eyes

Канти  Hug притчата ти е страхотна - толкова подходяща за този форум!  Joy

И, за весело настроение, една страхотна пародия - много ми хареса, не мога да не я споделя!  Mr. Green

Приятен ден!  Hug

# 84
Линка, клипчето го замених с друго, и на мен не ми се показва  Rolling Eyes Бягам с кучето навън, после пак ще опитам Grinning

Два от филмите си сгрешила. "Бон шанс, инспекторе" и "Двойникът" са.

# 85
Надин  Hug, за "Двойникът" приемам, защото двата с "Опасен чар" съм ги гледала толкова пъти, че вече ги бъркам кой кой е, но за "Бон шанс, инспекторе" не съм съгласна!   Naughty
Кой, според теб, е?  newsm78

# 86
Добро утро! Hug Hug Hug

Дива Hug,за споделеното за СГ!Имаше материал поне за още за 1-2 епизода!Претупаха го на края! Peace

Вичи HugЦвети HugНадин HugЛинка Hug

Не успях да позная на снимката само един филм! Peace

Когато има превод на КН ще го пусна! Wink В епизода снощи имаше снимки и в Трабзон, и пуснаха музика от Черноморския край!Спомних си за игр. филм с Туба-''Питай сърцето си''! Peace

Дано днес деня мине без атентати и убийства!Като чух и за пребитото дете във Враца! Cry

Приятна сряда,момичета! bouquet

ПП Връщам се,че има нови отговори и клип  Laughing

# 87
Надин  Hug, за "Двойникът" приемам, защото двата с "Опасен чар" съм ги гледала толкова пъти, че вече ги бъркам кой кой е, но за "Бон шанс, инспекторе" не съм съгласна!   Naughty
Кой, според теб, е?  newsm78

Линка, права си относно "Още нещо за любовта". Шапката на Велко Кънев ме заблуди Sad 
Добре все пак, че от бързане не съм го объркала с Кобретин наш Joy Joy

Бягам да гледам "Статус..", че има преведен епизод Grinning
Злати, и в "Да обичаш на инат" героите са от Черноморския край и музиката е много близка до познат български фолклор. Аз и него го поднових  ooooh! ooooh! ooooh!

# 88
Надин  Hug , поне се разбрахме кои са филмите! Всичките са култови!  Peace

Тая фотосесия имахме ли я цялата, така, накуп?  newsm78

Статия за за СГ и Онур в ТВ дизиси.

http://www.televizyondizisi.com/hatirla-gonul-bitti-ama-oyunculu … ediyor/281649/06/

Според гуги много го хвалят ...  thumbsup

И много снимки от снощната премиера.
Красив и изразителен Мурат!  Peace

Интересно какъв е рейтинга, знае ли някой?  newsm78

Много Елмери днес в ТТ, сигурно защото е сряда. Не могат да ги забравят. И аз не мога... ooooh!

# 89
  Здравейте! Hug

Според гуги превода:Cinema асоциация на писателите (SİYAD) в Турция е направила свои кандидатури за тяхна класация на турските филми за 2015 г. Документалните ще обявели по-късно.
Има СВ почти във всички класации. Няма го в женска роля, но Надир и Онур са в конкуренция. Peace

https://www.facebook.com/sinemayazarlaridernegi/posts/945937002155556

Иначе по кината афишите са им едни до други - на "Левент" и "Кобра"(Коби Брайан):

Оя Доган за Текин и Онур:

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-904257-yazar-yazisi-seddulb … i-yarin-basliyor/

Да. Вчера атентатът в Истанбул взе централно място в новините. Но благодаря на туитър, че показва трендовете и новините ми се струват като детски приказки. Вечерта излезна тренд "Латакия". Погледнах го и разбрах, че сирийската армия е превзела важната крепост на ислямистите в Латакия. Питах се, дали има връзка с атентата? Преди или след това е завземането? И като го няма в новините, ми минава едно дежа-вю и че чакам 3-ти сезон на "Тиранът". Peace

Засега - спорен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт