Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-222 тема

• 63 403
  • 739
  •   1
Отговори
# 150

Тук пък, един доцент по пластична хирургия обявява, че ако искате устните на Туба, ще ви струва 800 лири!  Mr. Green

А за цяла Туба колко иска?  Wink Joy Joy

# 151
Надин  Hug цялата Туба никой не я иска.  ooooh!
Пълна е с недостатъци...  Joy

Ето и печелившия отбор, според някои фенове на Туба, разбира се...

В него, както виждате, главен герой няма - няма значение актьора, ако историята е добра и Туба играе в нея - успехът е сигурен!  Joy

И нещо старо, но красиво- Аси и Асия на прощалното парти на Аси... Heart Eyes

# 152
Здравейте Hug

Навън е зимна приказка, а аз най-сетне имам интернет Laughing Три дена бях направо в безтегловност. Така е, като се доверих на рекламата за wifi, Вярно има, ама само толкова. За пациентите - достъп йок #Cussing out Но вече ме снабдиха с флашка и нито ми чуват гласа, нито ми виждат очите. А аз успях да ви попрочета и да си оплакна очите с нови и стари красоти. А и някой и друг интересен материал да попрочета. Благодаря ви newsm51

От снощи съм започнала да пиша, ама много и в различни посоките сте писали, та ще подхвана оттук оттам. Иска ми се и за СГ да понапиша, ама няма да е този път.  

Линка, партньорът на Туба от Зарифе, който играе в ГВ, е първият й приятел, когото убиха. По играта го разпознах, че в новото дизи са му пуснали брада. Иначе е същият като игра след 10-12 години. Вероятно, затова и не съм го срещала сред нашумелите имена newsm78
Ще продължа с 2ри епизод, но определено не е нещо, което не съм виждала Peace ИЧ пак е в ролята на лошото добро момче, а  визията му не ми допада. Айда(Несрин) се е променила, но си е същата надменна и неприятна маман.  Peace Сухейля видимо същата, май ще бъде като образ доста по-различна. Но острите й и напрегнати черти още от Аси са ми неприятни. От младите дами - майката на момченцето е най-добра и естествена, Другите две, както писа Линка, са ми повече театрални и с пресилени реакции (и като игра, и като роля), а и доста предсказуеми. Емоции не усещам.
Злати, благодаря за линка Hug

За ПЛ - наистина е вярно, че е един от най-скъпо продадените турски сериали. Преди време беше най. Сега, при това производство, не знам Thinking Най-вероятно продължава да бъде newsm78  Благодаря на Бопай за превода Hug А Филизките, които сте пуснали по този повод, направо бяха балсам за оите ми Hug

Покрай Джунглата и Арт фестивала в Al Quoz се поразходих пак из Дубай (район на Дубай с жилищна и промишлена част). Ако и вие поискате - https://www.google.bg/search?q=al+quoz&biw=1368&bih=561& … KHb9kC7UQ_AUIBigB.
Джунглата за 2ри път ще представят в Дубай,  а ние кога ли ще я видим newsm78  Когато мине през всички филмови фестивали  Crossing Arms
Днес в Дубай, утре в Бразилия. Канти , за линка  Hug

Снимаката на Онур с фенки и водещи сте я разгадали. От мене са подкрепа, че е стара - сманяшките бакембарди на Текин.

Канти е разяснила линка на Надин
На мене ми хареса написаното за Есен. А толкова години са минали. А и начинът, по който е написано също. Снощи позагладих превода на гуги, ама стана късно и не ми беше удобно да щракам по клавишите, затова го слагам Peace
Скрит текст:
Sonbahar (Есен) лесно може да бъде един от любимите ми филми за всички времена. Ако любими означава филми, които остават с вас, някъде вътре, филми, които може да гледате много пъти и все още да се наслаждавате на всеки малък детайл, филми, които помните и  свързвате  с вашето ежедневие много години по-късно - тогава Sonbahar е един от любимите ми филми.
Това е история за един човек, който се бори след освобождаването си след  десет години като политически затворник (история болезнено позната на много хора в Турция)
Sonbahar е дебютен филм на Özcan Алпер, пълен със значимо мълчание, с наблюдения върху живота и промяната. Той ще ви отведе вътре в душата и ума на затворника (Yusuf) - където неговите проблеми се крият, където се е загнездила скръбта му, където разочарованието и съмненията са се настанили за постоянно.
И всичко това се случва в красивите заснежени планини на Северна Турция, или край разбушувалото се  море. Спомените се изправят срещу реалността по същия начин както вълни ударят брега безмилостно. Yusuf среща старата си майка, приятеля си от детинството, както и едно ново момиче, което споделя неговата самота.
Бавно, той схваща влиянието, които десетте години на престоя му в затвора са оказали върху майка му.  Той вижда как се е променил животът на приятеля му и намира утеха (поне за известно време) в обятията на момичето, което го разбира безмълвно.
Филмът не е бавен, неговото темпо е перфектно за всички онези, които искат наистина да навлязат в историята, които искат да почувстват това, което Yusuf чувства, които искат да го поемат постепенно и внимателно. За това е голяма история. Това е един човешки живот. Играта на Onur Saylak и Nino Lejava в ролята на обезверени и огорчени от живота лица е повече от голяма - те те карат да вярваш и да влезеш под кожата им.
Аз няма да пиша повече -  ще оставя на вас да откриете цялата красота на Sonbahar, да го проучите по свой собствен начин. Само още едно нещо - една невероятна песен от филма, който трябва да бъде споделена тук.
Слагам клипа от материала и който Канти спомена. Поводът са и новите модели на Валентино, вдъхновени от бълг.фолклор. Музикален инвалид съм, но докато слушах имах чувството, че съм в Родопите Peace Ayşenur Kolivar - изпълнителката не песента, не беше ли дамата, на чиито концерт бе СС в Бодрум newsm78

Цитат
На Надин колажа е с индийски привкус, ама защо да преправяме в индийски стил,  когато Туба има фотосесия с  индийски акценти:

И хабери за Тясната рокля има -
- че е в постфаза (имаше такава информация, когато Туба беше в Париж през декември)
- и за Кан.
- и една нова стара снимка е изскочила.

Сабинка, снимката с Вероник не е нова и тя е от пролетта Peace

И евентуални партньори пак сте обсъдили. Че и печеливш екип вече е събран. Партньор липсва. Значи не е от значение Wink Аз предпочитам друг сценарист. Не ми се гледа класическа драма (Аси имам предвид) Peace Защо да не е този, за който пита Надин, а Злати й отговори - на СГ и на Сон. Кратко, заплетено и напрегнато, а ГГ (формално може да са 3ма, но на практика е един) - с много лица и за всяко по един различен партньор!
И във връзка с това, илюстрация на оригиналност в полет:
Не ми се иска, някой да казва колко е добра и да разпознае всяка сцена още в 1ви в кой сериал сме я виждали, каквито отзиви срещнах за КН Peace

Надин, нашата Никол може да е по-хубава, ама направо си е лелка до Гришо. Виж Маша беше  кака  Peace  

Май на почти всяка манджа сложих мерудия smile3511 Мога да се оттегля спокойно, но не и преди да пусна моята снимка-фаворит и с нея да ви пожелая лека нощ Hug

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 11:53 от Bagi

# 153
Здравейте момичета от снежна София
Днес като заваля, та не спря. Да видим как ще е утре Sunglasses

А вие и днес сте намерили нови - стари снимки на Туба, статии в пресата, както и предаване с Онур за HG. bouquet Вичи, Цвети, Злати, Надин, Линка, Саби  Hug Hug Hug

Гледам, че има и нова мода в пластичната хирургия  Laughing устни "а-ла Туба".И мен ми изникна въпроса на Надин за цялата Туба, ама Линка е  отговорила  newsm47

Скрит текст:
Няма трейлър. Пуснаха тази снимка. Прилича ми на Вероник.

Запазих си го и сега го поразгледах. Май е предаване, заковали преди дни съобщение, че от 18.01. може да се следи в тубето, иначе е по някаква ТRT Belgesel или по TRT , а предаването е Белгесел. Вече е минало в 16:10 и е за фестивала в Анталия. Има и за Онур.
Скрит текст:
#BelgeselCe bugün 16:10'da #trtbelgesel 'de
-----------------------

#BelgeselCe #onursaylak #bugün #trtbelgesel

ето и водещата гримирана

и днес е било за #BelgeselCe #onursaylak #mustafakara #ahyalandunyada #kalandarsogugu
Ето предаването от 11.01.2016

P.P.Появи се писмото до Туба. В Англия е. Маша пише, че само нейното е един метър. Joy

Скрит текст:
Maisha Masal @Maisha_91  36 min.
Tuba's letter is here!!!🇬🇧🇬🇧🇬🇧 the best surprise in the mail today! @TubaBustun #TubaBüyüküstün

Сабинка Hug най-сетне се появи някаква информация за това писмо-ролка. Аз си мислех, че пропадна някъде безвъзвратно. Значи има надежда да мине и през България някой хубав ден. Може за 34-тия РД, или 35-тия Mr. Green Важното е, че се придвижва по маршрута  yes
Изгледах видеото от фестивала в Малатя с идеята да видя Онур. Него не видях, но го има Джансел Peace Доколкото разбрах с моя сериален турски  Mr. Green май е бил член/председател на журито Rolling Eyes

За по-приятно изпиване на сутрешното кафе на Вичи Hug или някоя друга раннобудна дружка ви предлагам няколко мъдри мисли на един любим актьор, чието пълно име е АЛФРЕДО ДЖЕЙМС ПАЧИНО, или както го знаем Ал Пачино Peace

Скрит текст:

1.ЗА ХОРАТА, ЗА КОИТО СЪЩЕСТВУВАМ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, АЗ НЯМАМ ВРЕМЕ

2. Колкото повече остаряваш, толкова по-малко ти се искат тия евтини интриги, празни представления и истерии… Просто искаш уютен дом, вкусна вечеря и човек, който знае колко лъжички захар да сложи в кафето ти…

3. Да ти кажа ли от какво човек става безчувствен и циничен? От това, че са го предавали, захвърляли и заменяли за други хора, а той е бил готов да даде, ако не всичко, то твърде много.

4. Животът е пътуване с влак. Първо минаваш през един дълъг тунел, без да знаеш къде води той. След това, някъде към 50-те, влакът излиза от тунела на светло и в далечината виждаш голяма планина — крайната цел на пътуването. Аз вече зърнах планината. Това е едно ужасно усещане, което смразява кръвта.

5. Лесно е да се заблуди окото, но е трудно да се заблуди сърцето.

6. Винаги казвам истината, освен в случаите, когато лъжа.

7. Моите слабости ... Може би, ако ме бяхте питали за силните ми страни, щях да направя същата пауза. Може би те са едно и също нещо.

8. Надявам се, че хората ме възприемат като актьор. Никога не съм искал да бъда филмова звезда.

9. Когато всичко работи, човек престава да се показва и доказва на другите. Когато човек е силен, той излъчва спокойствие и не влиза в излишни битки. Когато обикнеш настоящето, спираш да бъдеш обсебен. Тогава човек става самостоятелен, уповава се на вярата в себе си, знае на какво е способен и не се нуждае да убеждава другите да вярват в него.

10. На човека е даден днешният ден и нищо повече!

Понеже вече е 17.01/пиша си поста почти 2 часа ooooh!/ православния календар отбелязва празника на Свети преподобни Антоний Велики - Антоновден
Скрит текст:

Антоновден (или още: Лелинден) е български празник, който народът чества на 17 януари за предпазване от болести. Жените правят и раздават питки, намазани с мед или маджун. Това честване е свързано с народната представа за Антоний Велики като покровител на чумата и всички болести изобщо
Православната църква почита паметта на Свети Преподобния Антоний Велики на 17 януари. Свети Антоний е роден през 251 година след Христа в Среден Египет, в семейство на заможни и благочестиви родители. Останал сирак на 20-годишна възраст, той раздал наследството си на бедните и се заселил в изсечена в скалите египетска гробница
В народния светоглед на българите Свети Антоний и Свети Атанас са тясно свързани – счита се, че са двама братя-ковачи и някъде (Поповско) празниците им се означават с общото название сладки и медени, а в Пиринско се вярва, че всички болести се събират на Антоновден, а на следващия (Атанасовден) тръгват по хората. В Разградско (където празникът е известен и като Лелинден заради табуираното име на болестта – леля) има обичай две медени питки да се дават на съседи, а третата остава на тавана за чумата („за лелята“, за „боля̀та“). На този ден жените не предат, не плетат, не варят боб и леща, за да не разсърдят чумата, шарката и „синята пъпка“. Антоновден и Атанасовден са един след друг и се честват като празници на ковачи, железари, ножари, налбанти.

Да са живи и здрави всички с имената Антон, Антония  newsm51

ПП. Докато съм писала и Баги Hug се е появила. Да се надяваме, че нета ти ще е по-читав от wifi-то, така че да си по-често на линия  Heart Eyes Сега ще се разходя из Дубай

Вече мога да ви пожелая - Лека нощ!

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 02:27 от kanti

# 154
Здравейте Hug
Поздрави Hug на нощната смяна.Благодаря ви за всичко написано.

Добро утро в неделя ,приятели !
Лек,щастлив и много успешен ден от мен .
Днес не пестете усмивки и добро настроение,
 правете всичко с любов и търпение, обичайте нещата около вас
 и не забравяйте, че животът може да бъде чудесен.

Наближава празника на малките принцески,да се надяваме, че ще бъдем съпричастни с някоя снимка, предоставена от мама или тати.

Феновете нямат умора.Никой не е обявил кой къде ще играе и с кого, но се започва една надпревара ,тази не я искаме,този не става,то ни риба има ,тигана сложен и маслото ври.Всеки със своите предпочитания и изисквания.

Как сте в снега  newsm78 newsm78,тук си вали кротко дъжд,но се надяваме ,
         че и снегът ще дойде.

Отнасяйте се с всеки с любов и уважение, даже и към тези, които са били груби с вас.
 Не защото те са достойни хора, а защото вие сте достоен човек.
Има много хора, но малко са Човеците!!!
 Не е нужно да си Бог, достатъчно трудно е да си ЧОВЕК!

Честит празник на всички именници

# 155
  • Русе
Добро утро!  Hug

В такова време и в неделя...  Wink май това си е най-доброто пожелание  Simple Smile

Скрит текст:
С такъв изглед - какво ни остава

Е, освен ако не сте в компания за правене на снежни човеци  Wink

Виждаме, че Туба има опит в това, сега им трябва сняг и... дано видим и една семейна групичка с такова творение.  Peace

А сега...  Wink нали първо обърнах внимание на зимната картина  Blush, време е и да покажа, че не съм прескочила нищо от снощи  Simple Smile

Баги, Канти  Hug както винаги - много интересни и разнообразни неща откривам в постовете ви.  bouquet

Вичи  Hug

И накрая - една песен, която много силно ме развълнува тази сутрин, посрещайки ме във фейса, споделена от приятел. Обожавам я, но... с това изпълнение... - трябва да се види, не мога да го опиша.  Peace

https://www.facebook.com/ZaBulgariaMedia/videos/1652513381667612 … video&theater

# 156
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги Hug,добре появила се! Hug wavey

Канти Hug,за четивото! Hug

Вичи Hug,нали сме по Черноморието сме с дъжд! Wink

Днес май още се излежавате! Laughing

Аз да почерпя за именния ден на сина ми Антони! Laughing
Скрит текст:

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

ПП Наложи се да стана и сигурно има нов пост! Peace А ето Цвети Hug
ПП2 Видях и песента от видеото! newsm10

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 10:26 от Zlatina3

# 157

/клипчето е ново, кадрите са стари/

Хубава неделя и от мен! Peace Grinning Hug
Злати, жив и здрав наш Антони! bouquet
Баги, сърце не ми даде да напиша по-хубава, затова написах по- известна за Никол  Wink Mr. Green Mr. Green

Цвети, никой не чисти снега около нас, и очаквам да стане като в индийски сериал дето постоянно се спъват и падат баш в подходящите ръце Wink Лошото е, че никакъв подобен на Барун около нас, та да си заслужава падането Joy Joy

# 158
  • Сливен
           Добър ден, Запленени дружки! Hug

В Сливен имаме малко сняг, но много силен вятър. Добре, че е неделя и ще си стоим вкъщи на топличко. Утре да му мислим! Peace

За всички именници днес- да им е живо и здраво името като времето днес! Наздраве! Peace

Злати, Hug да ти е жив и здрав Тони! Поздрави го от мен специално. Благодаря за почерпката.

Канти,  Hug знам ,че сме от  една кръвна група с теб за СС! Точно си ги сложила -  оригиналът и до него копието му! Благодаря ти!

Благодаря и на всички за новините и снимките , и всичко останало в темата.

Приятен снежен Антоновден, дружки!

# 159
Здравейте Hug

Наслаждавам се на истинската зима от прозореца - толкова бяло и пухкаво е навън. И понеже винаги има едно "но" моето е, че трябва да си изровя колата Sad Добре, че е една на паркинга, та няма да се налага да разравям някоя и друга снежна могила Wink

На всички именици и близките им, честит празник bouquet
Злати, да ти е жив и здрав Антон!  По вода да му върви цяла година!

Тъкмо мислех да потърся снимката на Мая и Топрак в снега от миналата зима, тъй и тъй сме на детска и снежна вълна и в Истаграма се появи нова снимка от Прага с малко сняг и Мая и Топрак. Ха, сега познайте коя е вдясно, коя - вляво newsm47

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 11:48 от Bagi

# 160
  Здравейте! Hug

Честит имен ден на празнуващите и специално на сина на Злати. newsm51

# 161
Здравейте!  Hug

Честит Антонов ден!  Hug
Честит имен ден на именниците!  Hug
Честит имен ден и на твоя Тони, Злати  Hug!
Да е здрав, весел и щастлив! Да изпълни своите и твоите мечти за него!  Praynig Praynig Praynig

Поздрав, в тон с картината отвън...

Баги  Hug липсваше ми, много хубав пост!  Hug

Прочетох го 3 пъти, докато смеля всичко... ooooh!
Къде е любимата ти снимка?  newsm78 Не я видях...
Двойното показване на "Джунглата" в Дубай също съм пропуснала...  ooooh!
Да, познах и аз приятеля на Зарифе, като изгледах втори епизод на ГВ. Младее...

Понеже харесваш Филиз, ето ти я учетворена!  Laughing

Сега да споделя за ГВ, чиито втори епизод изгледах вчера.
Първо - какво ми хареса:
- играта на детето, на Тюлай, на Айда, на дядото, на Генджо, на чирака, на богатия баща на ГГ-й
- не развиха точно както очаквах нещата (т.е. майката на Каан действително умря, щом и баща й я разпозна)
- интересната история
Второ - какво не ми хареса:
- безличната игра на ГГ-й. Срещу него човек с пистолет, който не се знае накъде ще бъде насочен, а на него не му трепна и едно мускулче на лицето... Айде, нема нужда!  Naughty
- преиграващата ГГ-ня: Винаги косата й обърната върху рамото и в болницата, и в леглото и навсякъде  - еднотипна!  Crossing Arms
- бавното развитие, дългото акцентиране на някои моменти - прекалено и дразнещо за мен
- отделно драмата, отделно комедията. Двете неща абсолютно не се пресичат и са независими едно от друго. Дразнещо. Различни истории.  Naughty
- адвокатът от КВФ си е останал адвокатът от ГВ - никаква промяна, а във КВФ беше един от любимците ми, ама пък нищо да не вложиш в новата роля, слабо, много слабо... Crossing Arms
Трето - какво не разбрах:
- защо се налага свекървата на Наз да работи на стари години?  newsm78
- защо се е наложило съпругът на Наз да напусне университета, за да може тя да учи, след като майка й е богата и има фирма за недвижими имоти и явно няма друго дете. Нелогично.
- жената на дядото на Каан не е майка на майка му, явно. Ама докато разбера много се чудех защо не й е мъчно за дъщеря й, ама поне проформа да направи тъжна физиономия...

Засега ще продължа да го гледам. Историята ми е интересна. Къде точно е възелът?  newsm78
Предполагам, че ще станат близки приятели ГГ-й и мъжът на Наз, а и ще се влюбят Наз и ГГ-й и това ще е възела, който не би могъл да бъде развързан, а ще трябва да се разсече...
Ама ще видим.  Peace

Приятен ден!
Споделете и вие нещо за ГВ...  Mr. Green

ПП. Докато пиша този сложен пост има два нови отговора и нова снимка! Благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
  • Сливен
    Баги,  Hug си е направила майтап/Майя е в ляво, Топрак -в дясно! Laughing Joy Joy Joy/
        Просто  залагам на двойната красота на СС! Peace

# 163
  • Русе
Баги, Саби  Hug зарадвахте ни с новата снимка  Simple Smile, въпреки замаскираните кукли

Аз някак от сутринта сякаш очаквах нещо снежно и кукленско, та...  Wink почти се чувствам врачка  Joy Joy Joy, ама пък и умеят да ни изненадват с подобни кадри, дето хем гледаш - хем нищо не виждаш  Laughing

А аз си задавам и въпрос -  newsm78 още ли са в Прага или просто днес са решили да пуснат снимка от преди?  newsm78

Надин  Hug като гледам как ''масово'' излизат хората да си чистят снега, а и от къде толкова Баруновци да ни ловят при падане  ooooh!, та... май по-добре да си стоим у дома. Дано обаче и ток да имаме, че... сега всичко е възможно, а без него и топло няма, и нет...   ooooh!

# 164
Вие ако само предполагате, има хора които знаят коя е Мая, коя е Топрак!  Laughing
След сложен анализ в ТТ имат решение!  Shocked Rolling Eyes Mr. Green

Дали е стара снимка, или отново са в Прага, и аз се чудя, Цвети?  newsm78
Ако са пак там не ще да е само за да празнуват рождения ден, вероятно имат и някаква работа. Каква ли е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт