Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-222 тема

• 63 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Надин HugБоби HugБаги HugСаби HugЛинка Hug,благодаря ви за пожеланията!Да сте живи и здрави! bouquet
Боби, ще предам поздрава!Нали се познавате и то от Истанбул! Wink

При нас дъжда спря!Сняг няма!!! Laughing

И нова снимка си имаме от принцесите! Simple Smile Чудя се отново ли са в Прага newsm78 или сега я пускат снимката от предишното посещение! Peace

Линка, 2-ри еп. на ГВ все още не съм го гледала!Вчера бях започнала Кара севда! Peace
Цитат
- защо се налага свекървата на Наз да работи на стари години?  newsm78
Дъщеря и е студентка,плащат такса и видя как и се живее-по дискотеките!Постоянно иска пари!А и сина и какво получава от този сервиз за да им помага!(Това е според мен)! Peace

ПП Докато търся снимки и 2 отговора! Laughing

# 166
  • Русе
Злати  Hug без да искам пуснах поста си по-рано и недовършен, та...  Wink сега пак

Да ви е жив и здрав именика, нека ви носи много радост и хубави емоции  bouquet

А като ви чета за този нов сериал...  Thinking май да взема да го погледна, ама... ако може да ми пуснете линк, че докато го намеря сама...  ooooh!

# 167
Цвети, една колекция от бокса : http://www.vbox7.com/playlist:2171591

Аз се отказах да го гледам в момента, в който разбрах, че играе Айда Naughty Свързвам я с някакви "позитиви" от ПС и нямам отърваване Mr. Green Mr. Green
Ще карам почти на филми само, че и от днес почва Откритото на Австралия и нощта ми става ден Embarassed

А вие си го коментирайте сериала в темата, аз ще ви чета пак. То темите вече не са това, което бяха Wink Wink По 3-4 сериала се обсъждат в една тема без проблем, а и в този сериал са все наши хора Grinning

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 13:22 от nadine1111

# 168
Както се оказва, аз съм най-безразлична към ПС!  ooooh!
Харесвах сериала, докато го гледах, дори след това  дълго време гледах откъси от него. Но никога не ми е бил фаворит от сериалите на Туба.  Confused После дойдоха сватба, момичетата, "20 мин." КРА, награди...
Все вълнуващи неща.  Simple Smile
Никак не ми пречи участието на Айда, досега винаги ми е била една и съща и в дизитата, и в игралните си филми. Но сега ми е различна, дори не ми напомня Несрин. Тя какво да играе на тази възраст и с тази физиономия, освен злобни свекърви и тъщи!  Mr. Green

Искам да отбележа, че в ТТ днес са изключително активни! Относно Елмер, говоря...
Нито е сряда, нито има новини, но явно лошото време по света, е оставило хората в къщи и забавлението е да се радваме на снимки и колажи на Елмер! Simple Smile

# 169
Надин Peace Пообъркала съм се в думите, ама по-известна или по-хубава - мислех, че си използвала степента от куртоазия Wink, пък и ми е все едно Peace Никол ми стана известна покрай Гришо.

Линка, поправих си поста - луната се вижда сега не само с целия си блясък, ама в голям ръст. Да не я пропуснете, че на мене много ми хареса.
А за ГГй на ГВ - ами, доколкото съм го схванала актьора, той обича позата "не човек, а желязо". Май и той си играе в един стил, пък и героите му подобни. Не съм го следила внимателно - малко съм гледала Черните планини и Ифет. Peace
А за Дубай. Имаше анонс за представяне на Джунглата в Дубай през декември малко след филмовия фестивал. Помня, защото се чудех дали Туба ще остане за прожекцията му Thinking

Боби, много обичам да те чета, когато пишеш за СС и особено за Туба и Онур  newsm10 - децата винаги будят усмивки и умиление.

Днес бил и световният ден на Битълс. Да го отбележа с един снежен техен клип, при това с роял Wink:

Ако не виждате превода, предлагам ви го на руски. Все едно, че чувам Комисаря да се вайка неразбиращо защо Синьорината си е заминала еднопосочно Mr. Green
Скрит текст:
Думаю, вот-вот мне станет очень грустно,
И произойдет это, похоже, сегодня, да.
Та девушка, что сводит меня с ума,
Собралась уезжать.

[Припев:]
У нее уже есть билет для поездки,
Но ей все равно.

Она сказала, что жизнь со мной
Приводит ее в уныние, да,
Потому что она не могла бы быть свободной,
Пока я рядом.

[Припев]

Не знаю, зачем она так резко собралась,
Ей стоило подумать дважды,
Ей стоило посоветоваться со мной.

Прежде чем вот так вот попрощаться.
Ей стоило подумать дважды,
Ей стоило посоветоваться со мной.

....
Моей малышке все равно [x4]

И роялчето да сложа, че пак се отплеснахта по индийските оджи Wink

И друго едно пиано, отпреди 2 години:

Докато си пиша, са се появили 6 нови отговора, а е неделя, обедно време Laughing Мисля си, че снимката не е съвсем пресна. Не са искали да си издадат точното местонахождение, за да не се получи история подобна на тази на Фахрие и Бурак във Виена Peace

# 170
Момичетата от руския форум на Туба

http://tubabuyukustun.tforums.org/viewtopic.php?p=1511&sid=0 … 0cb3500c50e996a47

са си направили труда да преведат изказвания за Туба на нейни популярни колеги. Благодаря им !  bouquet За мен беше интересно, затова ще ви го покажа и на вас. Някои знаех, други  - не.  Peace

Скрит текст:
Боби Браун, визажист всемирно известной косметической марки:

Больше всех, в Турции я восхищаюсь Тубой Бюйюкюстюн.Черты её лица, можно считать идеальными. Её кожа, также идеальна. На такое лицо, можно делать любой макияж, всё ей подойдет.

Скрит текст:
Махсум Кирмизгюль, актер, певец, режиссер:

Невинность и глубокое выражение лица, Тубы.. меня очень сильно впечатлили. Особенно, глаза меня взяли в плен, её глаза.

Скрит текст:
Томрис Гиритлиоглу, продюсер и режиссер:

Я очень люблю Тубу. Она занимает, особое место в моей жизни. Туба, мне очень дорога.. как дочь.

Ойлюм Талу, журналист:

Люблю Тубу. У нее очень естественная красота. Смотрю ради неё, фильм "Спроси сердце".

Скрит текст:
Тюркан Шорай, актриса:

Я лично не знакома, с Тубой и Берен..Но, Туба очень красива и элегантна. На сегодняшний день, она звезда. Хотелось бы, чаще видеть её в полнометражных фильмах.

Скрит текст:
Большая похвала Тубе Бюйюкюстюн от Турецкого директора телевидения МВС.

Турецкий директор телевидения МВС Abdulfаttah, который купил сериал Тубы Бюйюкюстюн "Аси", сказал:
"Нам даже хватит появления(видеть) тени Тубы в сериале, чтобы купить его. Она одна - марка(личность)."

Арабам не только нравятся образы игравшие в сериала, но и характером(личный характер) тоже восхищаются. Потому что у неё личность - супер, прекрасный человек. Например, в Сирии одна марка шампуня без разрешения пользовалась в билбордах фотографией Тубы. Эта новость дошла до неё и она мне звонила и спрашивала об этом. Я сказал: "Да, используют ваши фотографии, но они слабая и бедная марка, если хотите буду вмешиваться", но она сказала: Нет, ничего делать не надо, оставьте, пусть заработают". Об этом знают все арабы и восхищение Тубой с каждым днём становится больше. Поэтому нам хватит для покупки сериала, даже если там будет только тень Тубы. На 10 секунд появится в сериале или фильме - куплю. Нам не обязательно, что она играет в главной роли.
Сериалы и фильмы с Тубой Бюйюкюстюн "Узоры из роз", "Отец и сын", Гюлизар", "Под сенью лип" - среди транслированных фильмов и сериалов по МВС.

Перевод: Elmira Ismaeil

Скрит текст:
лучшая актриса 2015 года - Туба Бюйюкюстюн.
Что бы я не писал о актрисе Тубе Бюйюкюстюн, которая в последний раз на экранах предстала в сериале "Грязные деньги и любовь", все будет мало. Идеальная игра,
без слов может показать игру. Вот поэтому победа Тубы Бюйюкюстюн в опросе, никого не удивила.

Време ли е за следобедно кафе? Ето едно кафе в познати красиви ръце...

# 171
Да отбележа и аз Битълс, макар, че за мен денят в тяхна чест си е целогодишен Grinning
Нещо по различно от познатите ви клипове. Има цяла поредица техни песни изпяти от така наречените "бръснарски квартети" / микс от водещ глас, бас, тенор и баритон/ Избрах си акапела на Yesterday

# 172
Цвети Hug,благодаря за пожеланието!Бъди жива и здрава! bouquet

Линка HugБаги HugНадин Hug,благодаря ви за инфото и клиповете! bouquet bouquet bouquet

Синът дойде да ни почерпи! Laughing Сега видях,че е излязал превода на Кралицата на нощта! Peace
Благодаря на Лили Hug и Ринка Hug,за превода и субтитрите! newsm51 newsm51

Кралицата на нощта Gecenin Kralicesi 1 епизод bg sub

http://vbox7.com/play:11cc09bfb3

# 173
Здравейте Hug

"И кога, кога да се зазими, застуди, че и сняг да завали,
ако не точно и специално за почивните дни. Все такива
ще ги надроби." Емо Чолаков

Злати HugДа е жив и здрав именника,да те радва само с хубави неща.
Баги Hug за написаното и най вече за луната.
Линка Hug за всичко и преводите от рускините.
Надин HugЦвети HugКанти HugСабинка HugДано не пропускам някоя дама.

За ГВ  изгледах първата серия,днес е ред на втората серия.

Злати Hug Благодаря ти за Кралицата.

# 174
  • Русе
Момичетата от руския форум на Туба

http://tubabuyukustun.tforums.org/viewtopic.php?p=1511&sid=0 … 0cb3500c50e996a47

са си направили труда да преведат изказвания за Туба на нейни популярни колеги. Благодаря им !  bouquet За мен беше интересно, затова ще ви го покажа и на вас. Някои знаех, други  - не.  Peace

Скрит текст:
Боби Браун, визажист всемирно известной косметической марки:

Больше всех, в Турции я восхищаюсь Тубой Бюйюкюстюн.Черты её лица, можно считать идеальными. Её кожа, также идеальна. На такое лицо, можно делать любой макияж, всё ей подойдет.

Скрит текст:
Махсум Кирмизгюль, актер, певец, режиссер:

Невинность и глубокое выражение лица, Тубы.. меня очень сильно впечатлили. Особенно, глаза меня взяли в плен, её глаза.

Скрит текст:
Томрис Гиритлиоглу, продюсер и режиссер:

Я очень люблю Тубу. Она занимает, особое место в моей жизни. Туба, мне очень дорога.. как дочь.

Ойлюм Талу, журналист:

Люблю Тубу. У нее очень естественная красота. Смотрю ради неё, фильм "Спроси сердце".

Скрит текст:
Тюркан Шорай, актриса:

Я лично не знакома, с Тубой и Берен..Но, Туба очень красива и элегантна. На сегодняшний день, она звезда. Хотелось бы, чаще видеть её в полнометражных фильмах.

Скрит текст:
Большая похвала Тубе Бюйюкюстюн от Турецкого директора телевидения МВС.

Турецкий директор телевидения МВС Abdulfаttah, который купил сериал Тубы Бюйюкюстюн "Аси", сказал:
"Нам даже хватит появления(видеть) тени Тубы в сериале, чтобы купить его. Она одна - марка(личность)."

Арабам не только нравятся образы игравшие в сериала, но и характером(личный характер) тоже восхищаются. Потому что у неё личность - супер, прекрасный человек. Например, в Сирии одна марка шампуня без разрешения пользовалась в билбордах фотографией Тубы. Эта новость дошла до неё и она мне звонила и спрашивала об этом. Я сказал: "Да, используют ваши фотографии, но они слабая и бедная марка, если хотите буду вмешиваться", но она сказала: Нет, ничего делать не надо, оставьте, пусть заработают". Об этом знают все арабы и восхищение Тубой с каждым днём становится больше. Поэтому нам хватит для покупки сериала, даже если там будет только тень Тубы. На 10 секунд появится в сериале или фильме - куплю. Нам не обязательно, что она играет в главной роли.
Сериалы и фильмы с Тубой Бюйюкюстюн "Узоры из роз", "Отец и сын", Гюлизар", "Под сенью лип" - среди транслированных фильмов и сериалов по МВС.

Перевод: Elmira Ismaeil

Скрит текст:
лучшая актриса 2015 года - Туба Бюйюкюстюн.
Что бы я не писал о актрисе Тубе Бюйюкюстюн, которая в последний раз на экранах предстала в сериале "Грязные деньги и любовь", все будет мало. Идеальная игра,
без слов может показать игру. Вот поэтому победа Тубы Бюйюкюстюн в опросе, никого не удивила.

Време ли е за следобедно кафе? Ето едно кафе в познати красиви ръце...

Линка на теб, като приносител и на преводачите - БЛАГОДАРЯ!  bouquet bouquet bouquet

Надин, Злати на вас благодаря за линковете за преведени епизоди  bouquet

Сега и да опитам с гледането им, пък... да видим колко съм отвикнала  Wink

# 175
Линка, много обичам, когато даваш отчет за посещението си при рускините Hug Първо, че винаги е хубава да чуваш как другите хвалят твоето гардже, често искрено и с възхищение, а не протоколно и второ, обогати ми колекцията Hug
Най ми допадна Ойлюм Талу, журналист:

Малко да я перефразирам "гледам заради нея турски сериали онлайн" + думите на директора на МBC и "10 сек. да се появи на екран, ще гледам"  newsm47
Ами то си е почти така - гладала съм в нета само два сериала без Туба, online - хич, а "Баща ми и сина ми" въпреки съвсем малката роля и то в началото не съжалявам, че гледах Laughing

Мая и Топрак са идентифицирани, без да им свалят качулките Wink Тази закачка с любопитните не е от вчера Wink:

Дали в ТТ не са разпознали крачетата  Mr. Green Аз се чудя дали Мая и Топрак ще се идентифицират, а и ането и бабата им hahaha hahaha hahaha

И да продължа след Надин и Вичи с Бийтълс. Това ми беше любимата, чуждоезична детска песен  "Жълтата подводница"

Скрит текст:
В града, където съм роден
Живяеше човек, които е плавал по моретата
И той ни разказваше за своя живот
В земята на подводниците

Така ние плавахме до слънцето
докато открием зеленото море
И живяхме под вълните
в жълтата ни подводница

Ние всички живеем в жълта подводница
жълта подводница,жълта подводница

И всички наши приятели са на борда
Голяма част от тях живеят в съседство
И групата започва да свири

Тъй като живеем безгрижен живот,
Всеки от нас има всичко, от което се нуждае
Синьо небе и зелено море
В нашата жълта подводница

Хубаво е човек и на стари години да си има жълта подводница, пълна с приятели. Ако не жълта подводница, ние имаме нашето си заплененото ято Hug

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 17:11 от Bagi

# 176
  • Русе

А това?  newsm78 Нашите момичета ли са?  newsm78

# 177

Ами вероятно са те, Онур ги е сложил в ИГ си преди 20 мин.  Peace

https://www.instagram.com/p/BApTvqIOtII/

Красиви принцеси с торти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178

"Червено и..бяло" не по Стендал, а по Надин  Wink Grinning

От вас новата снимка на бабините принцеси, от мен нов клип с КПА  Wink

TE AMO, QUÉDATE - BENIMLE KAL - I LOVE YOU , STAY

# 179

Ами вероятно са те, Онур ги е сложил в ИГ си преди 20 мин.  Peace

https://www.instagram.com/p/BApTvqIOtII/

Красиви принцеси с торти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цвети Hug
Празникът е започнал smile3510 Явно при комшиите  поверията са различни, но детският рожден ден си е с торти и балони, приятелчета, много снимки и престараващи се, щастливи родители Laughing
Линка, Онур не е ли пуснал и оригинала на снимката от стената? Много ми напомни на селфито от НЙ:

Общи условия

Активация на акаунт