Избор на училище за първи клас - 2016-2017 Варна

• 95 144
  • 393
  •   1
Отговори
# 120
За" Кирил и Методий" да препоръчате г-жа,която да обича децата,да умее да представя достъпно материала и да съумее да направи колектив?

Аз пък за г-жа Йорданова в "Н.Геров" мога да кажа,изключително злобен човек,комерсиален и дели децата.
Заставам зад думите си! Впечатления от близка приятелка.Лично съм била с нея в моменти ,който са ми създали тези впечатления.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 11:32 от mama10

# 121
  • Варна
За" Кирил и Методий" да препоръчате г-жа.която да обича децата,да умее да представя достъпно материала и да съумее да направи колектив?
..................

Госпожите на първи клас ще бъдат: Катя Божкова, В. Нанчева, Добрева, Кьосева, Банкова. Уж достоверна информация.  За шестата съвсем не знам, защото Катя Тонева ще се пенсионира и не е ясно кой ще дойде на нейно място.
Всички били   много добри педагози, не са нови в училището, с доста опит и отдадени на професията си и най-важното е, че има дисциплина в час, което със сегашните деца трудно се постига.... Simple Smile

Някой ако има повече инфо за някоя от госпожите ще се радваме да сподели.

# 122
  • Варна
Момичета, а отзиви за "Й. Йовков" имате ли? Съвсем близо до вкъщи е, но мъжа ми се е закучил да пробваме в Славейков, където чувам, че е много трудно влизането. В крайна сметка се чудя кое е по-важно - да е по-близо или да се води "по-елитно"?

# 123
vanyaes, ако не сте в района на Славейков, шанса ви за прием е минимален, клонящ към невъзможен. Освен това не мисля, че въпросното училище е толкова елитно, колкото го спрягат.

# 124
  • Най-красивата страна
Дъщеря ми ще е първи клас в" Йордан Йовков".В момента е ПГ  в това училище и съм много доволна. Ще има 4 паралелки първи клас.Три ще бъдат целодневни.За занималнята се подава заявление.
Четвъртата ще е полудневна.ЗИП -английски,компютри,предприемачество.
Охраната на училището е много добра.ПГ и първи клас са на отделен етаж.През зимата е много топло .Имат униформи.През ваканциите се организират лагери.Лятото -зелено училище.
Има стол в училището,а безплатните закуски са на Лагард, освен тях дават мляко и плод.

# 125
  • Варна
В Найден Геров видях, че молбите се подават чак към края на месеца.Бях се засилила да ходя.
Може да съм пропуснала някой пост, но да питам кои преподаватели ще поемат 1-ви клас, не видях инфо сякаш на сайта на училището.

# 126
  • ВАРНА
В Найден Геров видях, че молбите се подават чак към края на месеца.Бях се засилила да ходя.
Може да съм пропуснала някой пост, но да питам кои преподаватели ще поемат 1-ви клас, не видях инфо сякаш на сайта на училището.

Яшева, Йорданова, Кирилова и още две, чиито имена не знам.

# 127
  • Варна

Яшева, Йорданова, Кирилова и още две, чиито имена не знам.
Благодаря  Peace

# 128
Момичета, някой да знае кои преподаватели поемат първокласниците в Гео Милев? Иска ми се да се ориентирам към някой който държи на дисциплината, ако ни приемат.

# 129
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте детето има ли предимство ако е от многодетно семейство ?
благодаря

# 130
  • Варна
благодаря

Няма, доколкото знам.  В "Найден Геров" със сигурност няма такова предимство, може някое училище все пак да е сложило. Peace

# 131
  • varna
За" Кирил и Методий" да препоръчате г-жа.която да обича децата,да умее да представя достъпно материала и да съумее да направи колектив?
..................

Госпожите на първи клас ще бъдат: Катя Божкова, В. Нанчева, Добрева, Кьосева, Банкова. Уж достоверна информация.  За шестата съвсем не знам, защото Катя Тонева ще се пенсионира и не е ясно кой ще дойде на нейно място.
Всички били   много добри педагози, не са нови в училището, с доста опит и отдадени на професията си и най-важното е, че има дисциплина в час, което със сегашните деца трудно се постига.... Simple Smile

Някой ако има повече инфо за някоя от госпожите ще се радваме да сподели.

Здравейте, наистина госпожите са добри педагози, с опит. Като цяло Директорката на училището е строга и респектира (и учители и ученици). Голямата ми дъщеря в момента е 4ти клас при една от изброените. Забележки нямам относно начина на предаване на материала, но с дисциплината не е добре. Вероятно много зависи от самите деца, но...... Която и госпожа да изберете, мисля, че с учебният материал няма да имате проблеми.

# 132
  • Най-красивата страна
благодаря

Няма, доколкото знам.  В "Найден Геров" със сигурност няма такова предимство, може някое училище все пак да е сложило. Peace

Предимство има,ако друго дете от семейството учи в същото училище.

# 133
Да ви попитам,след първото класиране,при останали незаети места,на ново ли ще се подават документи или ще влизат резервите?

# 134
  • Варна
благодаря
Няма, доколкото знам.  В "Найден Геров" със сигурност няма такова предимство, може някое училище все пак да е сложило. Peace
Предимство има,ако друго дете от семейството учи в същото училище.

Това не е предимство за многодетни семейства. Stop Иначе, да, има го, но си важи и при семейства с две деца. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт