София, жк Младост - тема 26

• 106 560
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Сф
Е и аз ходя в Ео дент , но Люлин.Много млечни сме оправили с арсен, но пулпити.За кариеси не слагат арсен, само пломба.Не разбирам какво имаш предвид методите им, би ли обяснила?

# 541
25 ДКЦ, др Недялка Янкова  Hug

Ние пък пред 5 години я сменихме д-р Янкова - детето (на 1,5 години) беше повече от 7 дни с висока температура, при което тя единствено го преслушваше и гледаше гърлото и твърдеше, че нищо му няма. Накрая на 10-я ден след снимка в спешен кабинет се оказа, че има пневмония и хоп в болница. Резултатите му от кръвните изследвания бяха много лоши. Заради този случай, не бих я препоръчала, адски некомпетентно.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 13:21 от raduni

# 542
  • София
Приятно заведение, за среща в Младост? С поносими цени.

Пп. Дали някъде има и жива бира?

# 543
Има ли някъде в Младост зала, в която се тренира с канго джъмпс?

# 544
 Благодаря на всички за отговорите за детски стоматолог. Записах час за понеделник при д-р Димитрова в Алфадент. Казаха, че не са специализирани детски зъболекари, но работят и с деца. Дано имат подход, че аз днес обяснявах на детето, но освен страх, ужасен рев и треперене друго не постигнах.  Sad Sad

# 545
  • Sofia
Има ли някъде в Младост зала, в която се тренира с канго джъмпс?

Има, заповядай:  http://new.bgzalata.bg/courses
Залата се намира на втория етаж в Метро сити (високата сграда на метростанция Ал.Малинов).

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 10:41 от Fun

# 546
Благодаря на всички за отговорите за детски стоматолог. Записах час за понеделник при д-р Димитрова в Алфадент. Казаха, че не са специализирани детски зъболекари, но работят и с деца. Дано имат подход, че аз днес обяснявах на детето, но освен страх, ужасен рев и треперене друго не постигнах.  Sad Sad

Препоръчвам д-р Дааниела Петкова - намира се в блока срещу Кауфланд,безистена преди магазин Аванти .
От една година водя там големия,сега се наложи и малката- 3,6г , седна и доста добре я предразположи , направи 2 пломби . Наше приятелско детенце, което нито при лекар ,нито при зъболекар влиза без рев-7годишно, също успя да му направи зъбче.Ако искаш телефон мога да ти дам.

# 547
  • София-Младост

Препоръчвам д-р Дааниела Петкова - намира се в блока срещу Кауфланд,безистена преди магазин Аванти .
От една година водя там големия,сега се наложи и малката- 3,6г , седна и доста добре я предразположи , направи 2 пломби . Наше приятелско детенце, което нито при лекар ,нито при зъболекар влиза без рев-7годишно, също успя да му направи зъбче.Ако искаш телефон мога да ти дам.
Работи ли з НЗОК? Напиши тел. моля те, трябва да заведа синът ми на проф. преглед така или иначе.

# 548
Благодаря на всички за отговорите за детски стоматолог. Записах час за понеделник при д-р Димитрова в Алфадент. Казаха, че не са специализирани детски зъболекари, но работят и с деца. Дано имат подход, че аз днес обяснявах на детето, но освен страх, ужасен рев и треперене друго не постигнах.  Sad Sad

Ако тук не е удобно, напиши ми телефона на д-р Петкова на лични. Всички положителни мнения обосновани с примери са ми полезни.  bouquet

# 549
Някой знае ли колко струва едно посещение на канго джъмпс в топфит-а? В сайта пише за групови занимания 8 лв, но гледам, че навсякъде е по 10 лв.

# 550
Топфит-а какво е? Simple Smile
В бг-залата мисля, че е 7-8 лв. /с карта; без карта/ + 3 лв. за обувки.  Peace

# 551
  • София
Здравейте!

Някъде в Младостите да знаете дали има обществена пералня,която да е голяма за пране на голяма олекотена завивка?

# 552
Питай в някое химическо чистене. Може да предлагат такива услуги.  Peace

# 553
  • София
В химическото в ХИТ съм давала такава завивка. Само трябва да се каже, че е за обикновено пране, не за химическо, че иначе после мирише на препарати (поне на мен ми миришеше).

# 554
  • София
Благодаря Ви! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт