София, жк Младост - тема 26

• 104 505
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Пробвай в The Mall, може да имат щанд. Аз от техен щанд в Сердика съм си купувала.

# 571
  • Тра-ла-ла
Пробвай в The Mall, може да имат щанд. Аз от техен щанд в Сердика съм си купувала.
Хич не ми се ходеше по молове Mr. Green Мерси  Peace

# 572
Предполагам.  Mr. Green Обаче е малко вероятно да намериш някъде из Младост-ите богат избор.

# 573
  • София, Младост
Във Фантастико в Младост 4 има стелаж, но не съм сигурна, че ина много модели.

# 574
  • Тра-ла-ла
За жалост няма голям избор. В магазина в Дървеница също е слабо заредено. Май и моделите са стари или поне от по-обикновените. Видяло се е. Пия валериан и отивам до някой мол Mr. Green

# 575
  • София-Младост
За жалост няма голям избор. В магазина в Дървеница също е слабо заредено. Май и моделите са стари или поне от по-обикновените. Видяло се е. Пия валериан и отивам до някой мол Mr. Green
Пии каквото трябва и отиди в The mall, на нивото на Карфур има доста голямо разнообразие (поне погледнато от ескалатора). Гледаш, мериш+купуваш и изчезваш Simple Smile
Друг вариант е он-лайн
http://myshoes.bg/ipanema.html

# 576
  • Sofia
Ипанема има и в Спорт Депо в Младост 4, имаше избор последно като съм минавала.

# 577
Да изкажа възмущение от зъболекарския кабинет до пощата срещу Кауфланд(не споменавам име, за да не се счете за реклама). За почистване на влязла храна в джоб, зъболекарят сякаш не се справи от първия път и венецът се поду. Наложи се връщане в стоматологичния център в края на работния ден. Почакахме, тъй като имаше пациент. Изведнъж от кабинета излязоха 2 деца и двама възрастни(оказва се роднини на стоматолога, които стояха в кабинета по време на извършвано лечение на пациент). Дамата се опита с възможно най-груб тон да ни отпрати,тъй като работното време е към края си, въпреки опитите да обясня, че се касае за вече прегледан от стоматолога пациент с влошаване след интервенцията и чиито преглед би бил много кратък. Като цяло мисля, че след втората намеса, стоматологът се справи с проблема(като той не беше запознат и участник в предната дискусия), но грубостта на въпросната дама и фактът, че външни лица присъстват по време на работа с пациент, ме карат да не посещавам повече този кабинет.

# 578
Да, доста лошо отношение, което оставя лош привкус. В темата са хвалили един стоматолог, който пак някъде в блока до Кауфланд работи, но как се казваше... Иванов ли да беше, не помня...

Момичета, препоръчайте козметик за почистване на лице и оформяне на вежди. Може и да не е в Младост, стига да си разбират от работата

# 579
  • София
Младост 1, между х-л Метрополитен и ХМС в едно от ниските блокчета, точно до фитнеса има салон, Мила - козметичката е много добра. Ходя при нея от 6-7 години.  Peace

# 580
Оформя ли и вежди?

# 581
  • София
Да, да. Даже сега се усъвършенства и в микроблейдинга. Аз най - вече за вежди ходя при нея.

# 582
  • София
Да, да. Даже сега се усъвършенства и в микроблейдинга. Аз най - вече за вежди ходя при нея.

Kaкво точно представлява това? Сори за спама Embarassed

# 583
  • София
Фино татуиране на вежди косъм по косъм.

# 584
  • София
Фино татуиране на вежди косъм по косъм.

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт