София, жк Младост - тема 26

• 104 513
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Може ли адрес на козметичката,че и аз търся,а в събота и неделя дали работи?

# 586
  • София
Чак сега влизам, извинявайте. Мацката работи 2 на 2, но понякога и 3 на два, тя си е собственичка на салона и общо взето всеки ден е там. "Деми" е салона, имат страница във ФБ. Блок 1-Д се води мисля, има финес център точно до салона.  Peace Работят от 11 до 19ч.

# 587
  • София Младост 3
Да изкажа възмущение от зъболекарския кабинет до пощата срещу Кауфланд(не споменавам име, за да не се счете за реклама). За почистване на влязла храна в джоб, зъболекарят сякаш не се справи от първия път и венецът се поду. Наложи се връщане в стоматологичния център в края на работния ден. Почакахме, тъй като имаше пациент. Изведнъж от кабинета излязоха 2 деца и двама възрастни(оказва се роднини на стоматолога, които стояха в кабинета по време на извършвано лечение на пациент). Дамата се опита с възможно най-груб тон да ни отпрати,тъй като работното време е към края си, въпреки опитите да обясня, че се касае за вече прегледан от стоматолога пациент с влошаване след интервенцията и чиито преглед би бил много кратък. Като цяло мисля, че след втората намеса, стоматологът се справи с проблема(като той не беше запознат и участник в предната дискусия), но грубостта на въпросната дама и фактът, че външни лица присъстват по време на работа с пациент, ме карат да не посещавам повече този кабинет.
Посещавам д-р Иванов и съм доволна от него, с изключение на дългите чакания независимо записан час месец преди това. За съжаление въпросната груба г-жа предполагам е съпругата му, която и аз съм засичала веднъж. Аз си записвах час при него и уточнявахме датата и часа, а тя седеше на бюрото му, говореше по телефона си и ни направи груба забележка да бъдем по-тихи и да излезем от кабинета даже. От пациенти в чакалнята съм чувала, че идвала и казвала, че трябва да ходят с децата на детски рожден ден и също прекратявал часовете си....Съжалявам, че този мил човек си е намерил такава жена, която не за пръв път го злепоставя...

# 588
  • София
Чак сега влизам, извинявайте. Мацката работи 2 на 2, но понякога и 3 на два, тя си е собственичка на салона и общо взето всеки ден е там. "Деми" е салона, имат страница във ФБ. Блок 1-Д се води мисля, има финес център точно до салона.  Peace Работят от 11 до 19ч.
Много ти благодаря за подробната информация! bouquet

# 589
  • Тра-ла-ла
 Crossing Arms В Дъ Мол няма джапанки Ipanema. Има DeFonseca и Runners и изборът е  Tired  Дали в Мола на Стамболийски има Ipanema, че както върви - ще ходя на плажа по пантофи Mr. Green?!

Скрит текст:
Във Фантастико мерих от зор заман няколко Ипанеми - нещо са им сменили формата на подметката. Направили са ги по-широки и направо ми стоят грозно

# 590
 В Стил 99 на пътеките в Младост 1А има доста модели на Ipanema. Лично аз видях детските модели на 3-я етаж, но и на 2-я където са дамските ми се стори добре заредено. Цените при детските бяха около 35 лева.

# 591
  • София
Някъде дамски бански по младостите , по-големшки размери евентуално да сте виждали? Rolling Eyes

# 592
  • Тра-ла-ла
Някъде дамски бански по младостите , по-големшки размери евентуално да сте виждали? Rolling Eyes
В Дензъла в събота видях ,че има бански. Днес в Ню Йоркъра в Дъ Мол също имаше богат избор и е по-подредено Mr. Green.

# 593
  • София
В Дензъла в събота видях ,че има бански. Днес в Ню Йоркъра в Дъ Мол също имаше богат избор и е по-подредено Mr. Green.

Благодаря Simple Smile Който не може да си намери банските от миналото море, търси в последния момент Mr. Green

# 594
  • София-Младост
Crossing Arms В Дъ Мол няма джапанки Ipanema. Има DeFonseca и Runners и изборът е  Tired 
Съжалявам, че те заблудих   Embarassed Ипанема поне преди в магазини на Булдозер май предлагаха  newsm78

# 595

Съжалявам, че те заблудих   Embarassed .....

И аз.  Blush Мислех, че и там би трябвало да има.

# 596
  • Тра-ла-ла
Споко, момичета  Hug И аз съм останала с впечатления, че щендерите в моловете са на Ипанема. В Стил-99 има малко избор - Ипанема, Мат Стар, Riders. Повеече джапанки предлагат в Спорт депото, една идея по-скъпи. Аз нищо не си купих Tired

Marleen, за бански може да провериш отзад на пътечките. Видях, че има магазин на New Silhouette и по тази улица някакъв друг.

# 597
В Сердика миналата година имаше щанд на Ипанема. От там съм купувала.  Peace Не знам тази година как е.

# 598
в мол Сердика има щанд на Ипанема Wink

Имате ли идея какво се строи срещу The Mall? От едната страна строят голям търговски център, а от другата е нещо по-малко?!

днес видях, че в малкото незатроено пространство до естакадата (срещу манастира), строят поредния блок... явно им е станало жал за това хубаво незастроено място... #Crazy Само не знам кой луд би си купил ап там (точно на улицата, на метри от съседните блокове, място и шанс за паркиране = 0)  newsm78

# 599
  • London
Добър ден,
Аз се извинявам, че нахлувам така, но ме интересува в района на Пазара в Младост-1 има ли някой магазин в който да продават хубави и качествени кожени обувки за пубер 34-35 номер?
В краен случай може и в Младост-1А или някъде където има климатик. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт