София, жк Младост - тема 26

• 104 494
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Ланкър, планините Овнерог
Стил 99?

# 601
Стил 99 е магазин за обувки, но не знам дали има, което ви трябва.....на пътеките в Мл 1А се намира

# 602
  • London
Благодаря за отговорите. bouquet
То ... аз все пак да попитам де, ам'чи има ли ги още тия Пътеки?
Не са ли само Мол-ове там?
Ох, нещо ми се губият тия магазини ...
А, иначе къде мога да открия хубави кожени обувки, даже боти за хлапе?

Извинявайте за идиотските въпроси, но ... така е с "брат'чеда идиот"!

# 603
  • София
Cheeky Monkey, моят пубер носи предимно кецове. През зимата - също! Взимаме му кецове с ватирана подплата (не се намират много лесно; последният път взимахме от магазина на Саламандър на "Витошка"). Отхвърля всякакви други варианти и това е.  Peace

# 604
  • London
Cheeky Monkey, моят пубер носи предимно кецове. През зимата - също! Взимаме му кецове с ватирана подплата (не се намират много лесно; последният път взимахме от магазина на Саламандър на "Витошка"). Отхвърля всякакви други варианти и това е.  Peace

Моята пуберка ще бъде на върха, но за съжаление тия 'чепици' са част от униформата която е задължителна. Не живея в България и всички носят три модела кондури и най-редовно моя заплес се прибира с чужда обувка и различен номер.  Joy Joy Joy
Същото важи и за кецките и комплекта за физическо. Направо ми писна да дизинфекцирам всичко или за по-лесно да купувам нови и нови обувки и долни гащи (ония за физическо).
Отворена съм за всякакви идеи.
Саламандър ще ги "преслушам".

# 605
  • София
в мол Сердика има щанд на Ипанема Wink

Имате ли идея какво се строи срещу The Mall? От едната страна строят голям търговски център, а от другата е нещо по-малко?!

днес видях, че в малкото незатроено пространство до естакадата (срещу манастира), строят поредния блок... явно им е станало жал за това хубаво незастроено място... #Crazy Само не знам кой луд би си купил ап там (точно на улицата, на метри от съседните блокове, място и шанс за паркиране = 0)  newsm78

Едното ще е комплекс магазини и офиси (по- голямото), а по - малкото пак ще е офис сградичка с 1-2 апартамента.

# 606
Нали Лидл щеше да е там!?!  newsm78 Или за друго място говорите?

# 607
  • София
Ммммм аз говоря за тези, които са от двете страни на Йерусалим при влизане от Цариградско... За ЛИДЛ за първи път чувам, то къде място там... newsm78 #Crazy

# 608
Аааа, извинявам се! Не знам защо реших, че става въпрос за моста между Младост 1 и 2... Crazy Blush

# 609
  • София-Младост
Аааа, извинявам се! Не знам защо реших, че става въпрос за моста между Младост 1 и 2... Crazy Blush
И там не страда от липса на строежи:( Вчера минах през Мл-2...малък ужас е. 3-4 нови кооперации поне се строят.

# 610
  • София

Много магазини за обувки има по Екзарх Йосиф - от халите към женския пазар, а и по Пиротска - пак в тоя отрязък. А с моя пубер ходим обикновено за обувки до Мат Стар в Galaxy center на Шипченски проход и Коперник. Там има доста голям избор и си спестяваме обикаляне по много магазини. Най-лесно се стига от Плиска - пеша за 5 мин по Коперник.

На пазара Младост 1 има 2 магазина за по читави обувки - на тунела от булеварда към пазара, и в Рея-та.

На пътеките не е останало почти нищо работещо, включително мола. Само Стил 99 може да проверите.

# 611
animal, като добър стоматолог мога да ти препоръчам и Д-р Ивайло Петров. Aз съм му пациентка вече повече от 4години и е изключителен професионалист. Кабинета се намира в сграда 10 на Бизнес Парка. Ако ти представлява интерес ще ти изпратя на ЛС повече данни.

# 612
animal, като добър стоматолог мога да ти препоръчам и Д-р Ивайло Петров. Aз съм му пациентка вече повече от 4години и е изключителен професионалист. Кабинета се намира в сграда 10 на Бизнес Парка. Ако ти представлява интерес ще ти изпратя на ЛС повече данни.

Благодаря, но вече намерих стоматолог и си реших проблема Wink ще го имам предвид за друг път Wink

# 613
Може ли на мен да изпратиш, че моя зъболекар е много зает?

# 614
  • London

Много магазини за обувки има по Екзарх Йосиф - от халите към женския пазар, а и по Пиротска - пак в тоя отрязък. А с моя пубер ходим обикновено за обувки до Мат Стар в Galaxy center на Шипченски проход и Коперник. Там има доста голям избор и си спестяваме обикаляне по много магазини. Най-лесно се стига от Плиска - пеша за 5 мин по Коперник.

На пазара Младост 1 има 2 магазина за по читави обувки - на тунела от булеварда към пазара, и в Рея-та.

На пътеките не е останало почти нищо работещо, включително мола. Само Стил 99 може да проверите.

Благодаря, за този магазин в безистена се сетих, но в Реята-не ... Да не е някой нов?

Общи условия

Активация на акаунт