София, жк Младост - тема 26

• 104 479
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не е нов. Има си го от край време. До книжарницата и левчето е.
Дописвам си поста: някой знае ли защо са затворили Кауфланд? Одеве минахме - разровили асфалта на паркинга, махнали външните магазинчета, заградено отвсякъде с ленти newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 20:52 от mlv

# 616
Ще му правят тотален ремонт. Няма да работи до 31,07. Дано е за по-добре, че на мен ми беше малко мърляв.

# 617
  • София
Аз помислих, че присъединяват терена към тоя на Деница, за турския строеж.

# 618
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър дерматолог, който работи със здравна каса ? Намерила бях един в Токуда, но там ако си с направление има часове за след 1 месец... Предпочитам да е някой от района на Младостите.

# 619
  • София
Аз съм ходила в тази дермаклиника в Дървеница.
http://dermasofia.com/index.php?IDMenu=1&IDLang=1
Доволна съм.

# 620
В тази клиника работят ли изобщо с направления от здравна каса?

# 621
  • София
Да.Аз бях с направление.

# 622
Благодаря!  bouquet

# 623
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър дерматолог, който работи със здравна каса ? Намерила бях един в Токуда, но там ако си с направление има часове за след 1 месец... Предпочитам да е някой от района на Младостите.

И дермаклиниката в Дървеница не е по-различно положението. Ако си без направление, то записват час за след около седмица. Ако си направление, за по-натам

# 624
Знам,че в Св.Ана имало добра дерматоложка...ама как и беше името  newsm78

# 625
  • София
Момичета ,препоръчайте място в района за празнуване на летен рожден ден на 6 годишна девойка  Grinning .

# 626
ако си склонна да празнувате в Драгалевци, клуб Бонго-бонго е добро попадение - преди две седмици бяхме там, децата се забавляваха много

# 627
В Младост 4 Wiki Kids house, но няма за празнуване на открито. Иначе е хубаво, чисто и приятно.

# 628
Момичета ,препоръчайте място в района за празнуване на летен рожден ден на 6 годишна девойка  Grinning .

На Камбаните.  Peace Има си каменни масички със столчета. Наемаш си аниматор и децата търчат на воля.

# 629
  • София
На Камбаните сме празнували и се получи добре. Въпросът е ,че тази година рд-то е през седмицата и началния час ще е около 18:30 така че се налага да е възможно най-удобно за всички и най-близо до градината.

Общи условия

Активация на акаунт