Пазаруване от Aliexpress.com 48

• 95 460
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, поръчах една рокля и после канселирах поръчката, кога ще ми възстановят парите по картата?

# 646
А може ли някой да ми обясни какво е това? Не ги разбирам тези новости в сайта.
App Freebies Or practically free. Apply for $0.01 items... Как се спечелват или купуват такива продукти

# 647
Здравейте! Днес искам да поръчам ето този телефон защото е намален: http://www.aliexpress.com/item/2016-Original-UMI-Rome-X-3G-WCDMA … a4e7-4aa41f697a0d
Има добри отзиви от него и ми направи добро впечатление от ревютата които гледах.Ще го поръчвам с DHL, та питането ми е, дали ще мине митница и до адрес ли го носят или до офис? Simple Smile

# 648
Здравейте! Днес искам да поръчам ето този телефон защото е намален: http://www.aliexpress.com/item/2016-Original-UMI-Rome-X-3G-WCDMA … a4e7-4aa41f697a0d
Скрит текст:
Има добри отзиви от него и ми направи добро впечатление от ревютата които гледах.Ще го поръчвам с DHL, та питането ми е, дали ще мине митница и до адрес ли го носят или до офис? Simple Smile

Aбе един от последите коментари е, че телефонът работел 2 часа с уай-фай. Може и така да е, преди 4-5 години бях купила евтин за онези времена таблет (150 лв), но през БГ онлайн магазин - работеше 1 час и 20 минути и му свършваше батерията. Вземи евтин, но известен - Леново или друг.
Други също са писали, че батерията е слаба.  Sad

# 649
И аз попаднах на мнения,че не държи много.Така и очаквах поради простата причина,че  не е с голям капацитет,а екрана е 5,5' което ще е и основния консуматор.Бихте ли ми препоръчали някой читав за тези пари? Simple Smile

# 650
  • Някъде в Европа...
Момичета, поръчах една рокля и после канселирах поръчката, кога ще ми възстановят парите по картата?
Днес звъннах до ПИБ със същия въпрос - отговориха ми: "след 14 дни" Peace

# 651
  • Казанлък
Здравейте, момичета!
Направих първата си поръчка, обаче като плащах натиснах да ми се запомни картата, като мислех че при следващо плащане ще иска поне секретния код да се пише, обаче се оказва, че е запомнило всички данни и е нужно само да се натисне бутон "плати" и нищо повече... Не желая да се пази тази информация  ooooh!  ooooh!  ooooh!, доста се притесних (имам някакъв страх, неоснователен навярно, от това запомняне на банковите карти)
Та сега искам помощ - как да си отрегистрирам картата?? (предполагам въпросът е дискутиран, за което се извинявам предварително - не намерих отговор в общата информация. Пробвах откъде ли не - от смяна на данни на профила не става...не знам къде се запомни тази карта  newsm78)
Благодаря предварително!

https://intl.alipay.com/user/queryUserBindCard.htm?locale=ru_RU

# 652
  • Балчик

С DHL винаги минава митница.

# 653
Здравейте,

Ще ви помоля за съвет..преди месец си поръчах 9 продукта за общо 20 долара, а  сега получих един от тях( на стойност 40 цента). На всичкото отгоре, полученото не е модела който желаех. Sad Писах на продавача да го питам какво се случва..но ни вест, ни кост! Остават ми 20 дена до края на защитата, според вас да изчакам още или да вдигам диспут?

# 654
  • Варна

С DHL винаги минава митница.
Джемма не е точно така.

Преди 4-5 дни си получих телефона.
http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro- … /32597684693.html
Страхотен телефон. Много нов модел, бърз, абе страшен.
От този търговец - TopOne , ако поръчаш през ДХЛ със сигурност не отива на митница и идва много бързо. Моят дойде за 6 дни от поръчка до Варна.

# 655
При моя отворен диспут продавачът ми написа да пратя снимки с размерите, за да ги сравни с тези по неговата таблица, а аз вече съм качила 3 снимки при отварянето на диспута
Въпросът ми е - да качвам ли още снимки или направо да ескалирам?
И ако трябва да кача още откъде става това, че не виждам къде има такава опция newsm78

# 656
Имам проблем! След вчерашното пазаруване имам липса в сметката на около 40 лв. Чакам да се появи в онлайн банкирането и да видя какво да правя. Не знам дали е кражба на данни или някаква такса към Алиекспрес. В фейсбук прочетох че и друго момиче има подобен проблем. На някой друг случвало ли му се е?

# 657
Valerita Поръчани 9 артикула от един продавач и пратени заедно ? Или ....... Малко вероятно да е така ( Thinking В ордери си имате поръчките и може да видите , кое  е пристигнало . Ако не отговаря на обявата , повдигнете диспут за несъответствие !  Peace
MollyBy не ми се е случвало такова нещо , ако има нещо е най - вероятно разлика в цената , вижте си поръчаните неща и сметнете отново .

# 658
  • Варна
Имам проблем! След вчерашното пазаруване имам липса в сметката на около 40 лв. Чакам да се появи в онлайн банкирането и да видя какво да правя. Не знам дали е кражба на данни или някаква такса към Алиекспрес. В фейсбук прочетох че и друго момиче има подобен проблем. На някой друг случвало ли му се е?

Такса към али...едва ли. От години пазарувам от сайта и със сигурност ви вземат от сметката точно сумата на поръчката. Отворете си поръчките и си сумирайте всичко платено. Другия вариант е банката ви да е въвела тихомълком някаква "таксичка" #2gunfire,но 40лв. са си сериозна цифра та не знам.

# 659
Ох, сто пъти смятах. Всичко уж е точно, а парите ги няма. И аз отдавна пазарувам в Али, ама вчера с тези купони и мобилния...дано да е грешка и само да са блокирани пари. Миналата година ми откраднаха данните на картата, след пазаруване онлайн (не в Али) и сега ме е страх, въпреки че сега имам само 100 лш. на тази сметка, ама защо да ми ги вземат. Сега отивам до банката да видя какво ще кажат!

Общи условия

Активация на акаунт