Видин 3

• 14 084
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
момичета , как сте , ще правим ли акция за 1.юни  ,очаквам вашите мнения

# 91
  • някъде
Здравейте!  Hug
Йо, хайде включвай се вече- знам че днес терена е свободен! Party Къде се губиш? Whistling
Ние двамата сме добре, но вчера беше едно ритане...  Joy
Може ли някой, който е раждал скоро да ми кажа какво трябва да се носи в болницата, защото има едни списъци дълги по две страници, но незнам дали всичко това е необходимо- то ще ми трябват два сака за да закарам всичко до родилното  Joy

# 92
  • някъде
Засрамете се видинчанки! Embarassed Hug
Къде сте всички? Sad
Аз искам да ви се похваля- утре, живот и здраве, ще си имам гости от Варна- сестра ми, племенника, зета и майка ми! Нямам търпение да ги видя! Party
Хайде, чакам някой да се включи!  bouquet

# 93
Диди, ето , отзовавам се на призива.
Хубаво е да си имаш гости...но тук при нас идват само по един брой баба. Laughing

Искам да питам останалите майки от кой педиатьр в града са доволни. Когато ми се наложи да имам предвид. А, и друго, имате ли впе4етления от доктор Колева, педиатьр, преглежда в поликлиниката.

Как е Дунава?

# 94
  • някъде
Не знам как е Дунава- не съм ходила да го видя, пък и по новините вече нищо не казват! Мисля, че вече спада! Peace
Мога ли да те питам нещо- как се казваш, на колко години си и от колко време си в Италия /в кой град си/. Мъжът ми е бил година и половина там, а брат му е от 10 години в Италия!  bouquet

# 95
Ето меееее Mr. Green
ех,Дидке-сърдита съм ти Peaceщо не вклю4и това кю бре жена Twisted Evil

ирка,ние със Зори сме при Мушанов Peaceдаже и аз при него се прехвърлих тая година GrinningЛи4но аз съм много доволна от избора си на лекар за мен и дреб4о Whistling

# 96
Моми4ета,ще събираме ли пак пари за памперси за децата от дома в Перник?

# 97
не е ли по-добре да съберем пари за нашия дом ,а Вики да ги купи  по-ефтино , нашия дом също има нужда

# 98
здравейте видински майчета Grinning, аз да ви се похваля - родих най-сетне, то мина половин месец,де, но сега чак намирам време да драсна някой ред, докато се оцефери човек. родих на 19,04 момиченце - Радост.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=34030
Баба от Видин дойде да помага малко и й записах снимки на диск,но има ли във Видин фото,където проявяват снимки от цифров носите,че майа ми не знае и да й кажа предварително да отиде направо на точното място? някой ще ми каже ли за такова фото,моля ви с е. Grinning Grinning
Може ли някой, който е раждал скоро да ми кажа какво трябва да се носи в болницата, защото има едни списъци дълги по две страници, но незнам дали всичко това е необходимо- то ще ми трябват два сака за да закарам всичко до родилното  Joy
Диди_81 аз занесох всичко от списъка и то влезе в употреба,но всяко родилно си има различни изисквания,не знам как е във Видин,но тук в ПЛевен трябваше и термометър да си нося, освен всичко останало.....аз отидох с един сак и една раница пълна с нещата от списъка,много глупаво,защото първия път като отидох в росилното ме върнаха,чувствх се като глупачка да се разкарвам с целия багаж, а ноща на същия ден,в който ме върнаха, ми почнаха контракциите и аз се чудех дали да си вземам пак целия багаж....хехехе, еее, взех го,де ,но слава богу,че не ме върнаха пак

# 99
      До furor

Като начало честита радост ,нека малката Радост Ви носи само радост и положителни емоции
колкто до фото има няколко ,аз ползвам услугите на това под ДЗИ ,бивштата сграда на /Дом  за красота /

# 100
  :bouquetмерси много lorys,и за поздравите и за инфото Hug

# 101
Фурор, честита ти малка принцеса Радост, да ти е жива и здрава. И моята сладкишка е родена на 19 април, но преди 2 години  Grinning.
Има доста цифрови фото студиа във Видин, но аз съм най-доволна от това на Тодор Петров до ТСМ-а. Иначе има и зад бившата аптека №1 до черквата в центъра, както и до нея в посока Таш Кюприя. Зад полицията също има цифрово фото.

# 102
Фурор,4естита дъщери4ка  bouquetДа ви е жива и здрава и много да ви радва Hug

Ние сме добре Grinningв4ера ходихме до яслата да видя какви документи трябва и в понеделник съм при Мушанов.Аз мислех от 1-ви юни да го пусна,но само да станат документите и сме на ясла JoyДано свикне бързо :pray:4е както е свикнал да ми се държи за краката по цял ден и да ме мамосва-не ми се мисли Mr. Green

Цифрови снимки правят и срещу къщата с куклите Peace

# 103
Моми4ета,знаете ли тук къде се боядисват дрехи newsm78

# 104
Къде сте се загубили бре #Cussing outПразнувате,а?
Е аз няма да празнувам,освен с комшийката дове4ера да седнем с друг няма кой Rolling EyesМъжо е на работа Twisted Evil

Хайде 4ерпя ви вси4ки beer2 Wine Glassднес с мъжо имаме годишнина cheers
Ей,6-години го търпя ве4е,ама кво да направиме като се оби4аме luvbed

Общи условия

Активация на акаунт