Видин 3

• 14 067
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
За сбирката-ЧУвствай се поканена Wink

А положението с Дунава-ами де да знам,в последно време нито съм гледала новини,нито пък съм ходила на там да видя Rolling Eyesнещо мързата ме налегна и се въртим с дреб4о по квартала Mr. Green

# 76
  • видин
здравейте момичета!
да ви е честит най-светлия християнски празник!
от няколко месеца следя форума, но чак сега намерих тази страница.

# 77
Добре дошла на Мариа ра  bouquet

Я разкажи нещо пове4е за теб Mr. GreenКъде живееш,работиш ли,деца имаш ли и т.н и т.н. Wink

Моми4ета,къде се затрихте бре Grinning

Ние сме добре,с изклю4ение на това,4е мен ме ловят едни кризи и като запо4нат едни болки в корема ooooh!не мога да мръдна CryДетенце нещо се е ошашкало и ми се буди с кокошките Twisted Evilтая сутрин се е уцаклил в 6:30 #Cussing outи преди малко заспа пак.

Лорис,като дойде шофиора на дома за багажа,му дай номера ми или ти ми звънни за да знам да се навъртам покрай нас Wink

# 78
няма проблем Йо , но в петък откпих ,че не знам къде съм записала номера на Николова , и ще звъня в дома , има ли опис на нещата , нали Роси  говореше  за протокол нови и употребявани неща ,знам ,че ти следеше темата за това ,как точно  беше

вече два               дни вечер ходим в парка   Толбухин  , и едната караванка  с денския кът определино ми допада за сметка на другата

# 79
  • някъде
Привет и от мен! Hug
Аз съм за малко на компа, но реших да ви драсна някое редче. Ние вече си имаме покупки за бебо и сме много доволни, дори си запазихме и количка.  Party Хайде стига вече с този Дунав, че ми писна- то май цялата работа я направиха репортерите- за тях всеки следващ ден ще бъде по-критичен от предния и нивото ще се покачва с 20 см. Вече не следя и новините по телевизията. #Cussing out
Йо, как си мила- кога ще пием кафе с теб? Тези дни ще ти пиша ако си свободна да се видим. Чао от мен и приятен ден на всички.  bouquet

# 80
Дидка-Пипитка HugКак си бре душа GrinningАйде ще 4акам да пишеш кога ти е удобно за кафенце,ама само трябва да измислим къде newsm78 защото моя дивак не е за никъде Rolling Eyes

# 81
лорис,сега полу4их смс-а ти WinkНяма проблем в петък ще се навъртам покрай блока GrinningСамо кажи,до обяд ли ще дойде директорката за багажа или не се знае newsm78

# 82
Jo , ne znaja    Rolling Eyes
 tja ste ti zvqnne na mobila , no taka ili inache gledai da si okolo bloka , az v petqk ste sqm izvqn grada , no i predlozih tozi den zastoto znam che ti bqrzash s denja , njamash vreme , tja ste opishe s teb nestata  i posle ste oformi dogovora i ste  go donese za podpisi ,
 Peace

# 83
след 17,30  днес, къде ще си ?
трябва да дойда при теб да ти донеса чаршафите ,които имам ,утре ти няма да можеш ,а аз  в петък

а и предлагам  да не даваме дрехите , тях да ги оставим за ходенето ни

# 84
  • някъде
ехо, защо ви мързи да пишете в темичката ни   Hug
Аз вече съм на линия- прибрахме се вкъщи и вече ще се включвам по-често. Йо защо не ти работи телефона? В сряда цяла сутрин ти звънях да ходим на кафе, но нямаше връзка. Sad Как сте вие, какво си правите? Хайде за днес толкова- утре повече.  Party

# 85
ехо, защо ви мързи да пишете в темичката ни   Hug
Аз вече съм на линия- прибрахме се вкъщи и вече ще се включвам по-често. Йо защо не ти работи телефона? В сряда цяла сутрин ти звънях да ходим на кафе, но нямаше връзка. Sad Как сте вие, какво си правите? Хайде за днес толкова- утре повече.  Party

Оооооо,Дидке Hug
Как си бре душа WinkАбе работи ми телефона,ама или малкия ми го изклю4ва или аз докато е в джоба ми го изклю4вам-без да искам Rolling Eyes

# 86
  • някъде
Къде сте всички?  newsm78
Май вече никой не пише в нашата темичка! Thinking
Ние вече си имаме първи покупки за бебчо и сме много доволни  Heart Eyes - пък и количка вече си запазихме  baby_neutral. Сега трябва да се огледаме за легълце- някой има ли идея къде има качествени легла. Харесахме си едно в Мура-та, но съм много отрицателно настроена към този магазин! ooooh!

# 87
http://911.bg/a2/firm.asp?id=4896

това са  производства на Мебел Джен Шумен , аз доста неща  съм поръчвала оттам дори и столчено за храна ми е от там ,качествени са и не се скъпи  ,разгледай 

# 88
Леглата дето Лорис ти е предложила наистина са страхотни. Само не купувай от тези в ЕлЗет-а, дето са на Бертони ли, незнам на кой си, защото са голям боклук. Търси легло със дълбока решетка, и на поне 2 нива, където бебето в началото е на най-горното ниво и няма да ти се налага да се гърбиш, за да го повдигнеш или смениш чаршавчето, и най-ниско когато бебето започне да се изправя решетката да е висока, защото се опитват да прескачат и стават злополуки. Това е моят съвет, изборът на легло е много важен, затова избирай внимателно.

# 89
  • някъде
Мерси и на двете за съветите! Hug
Не съм навита да си поръчам легло от интернет- искам преди това да го видя! Аз имах предвид някой магазин във Видин с по-качествени стоки.
Зори ти вече си на линия- четох че сте отишли на почивка! Как беше, къде ходихте- хайде разказвай! Hug

Общи условия

Активация на акаунт