Видин 3

• 14 531
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Ioana Честита годишнинаbouquet
Как те е изтърпял тоя човек толкова време  newsm78
И само с комшийката ли ще седнете довечера,някой комшия няма ли.....

# 106
Абе има комший,ама за нищо не стават Mr. Green

# 107
Йо, честита ви годишнина на патерици. да сте много влюбени и обичащи се цял живот  luvbed txtloves.

Ние вчера бяхме на Гергьовденски банкет на телевизията и се прибрахме надвечер. Докато оправя Ева и я изкъпя каталясах тотално и съм си легнала с нея с кокошките  Laughing.

На Сандански си изкарахме страхотно, без съмнение и изобщо не ми се идваше насам. Има страшно много забавления за децата и надявам се Ева също да е останала доволна. Само в басейните не можахме да се топнем, защото изобщо не съобразих да взема бански, а имаше доста и бяха все с топла минерална вода. Нищо, до година.

Ирка, ние сме при Мушанов и не мога да се оплача от него изобщо. Аз лично съм много доволна и като лекар, и като отношение към пациента (той ни е семеен лекар).

# 108
Фурор, 4естита ти дьщери4ка, да е жива и здрава.  bouquet

Йоана, 4естита годишнина на патерици и от мен Heart Eyes

Лорис ли питаше кьде сьм в Италия? newsm78. Ами дето са и още много видинлии, да не си липсваме Mr. GreenИма толкова много деца родени тука след 2002г, наистина много и пове4ето все мом4енца. Понякога ми е странно, 4е не сьм ги познавала тези хора докато сьм живяла вьв Видин, Rolling Eyesдоста от тях са и по млади от мене, де...

Моми4ета, благодаря ви за инфото за Мушанов, на есен живот и здраве като се прибереме ще го посетиме.

Зори, Евата остави ли ви да се насладите на по4ивката малко?

# 109
Jo ,имаш ли вести от Николова ,да ти се е обаждала ??

# 110

Зори, Евата остави ли ви да се насладите на по4ивката малко?

Ами какво да ти кажа, аз и Ева вече две години сме едно неразделно цяло  Laughing, така че вече почти съм забравила как точно се наслаждавах на почивките едно време  Laughing, но общо взето всичко беше добре. Имаше много деца наоколо с които да играе, имаше и доста детски площадки, колички за возене, заамъци за скачане, така че всеки е останал по малко доволен. Не е като да съм седяла цял ден по кафетата със списание в ръка,но може и по-лошо да бъде  Mr. Green. затова не се оплаквам.

Вие защо чак септември ще идвате, страх ви е от комарите сега ли  Mr. Green?

# 111
Jo ,имаш ли вести от Николова ,да ти се е обаждала ??

Не,не ми е звъняла Rolling Eyes

Ето ме и мен най-накрая Mr. Greenама от снощи нямах нет Twisted Evil #Cussing outИна4е сме добре,а мал4о дивее с пълна пара JoyА като бяща му си е в къщи,забравя,4е има майка Flutter WhistlingАма така трябва Mr. Green
Зори,вклю4и си кю-то,4е ми домъ4ня за вас Hug
Моми4ета,пак да питам-КЪДЕ В НАШИЯ ГРАД БОЯДИСВАТ ДРЕХИ newsm78

# 112

Вие защо чак септември ще идвате, страх ви е от комарите сега ли  Mr. Green?

И за това Mr. GreenТая година така решихме, пьк и ще има разни документации  да оправям там, няма да се шляя както мин. год,и да се задрьн4вам с разни пенсионери по детските площадки...

Йоана, какво искаш да боядисаш? Що не видиш ако все още има някьде хими4еско 4истене на дрехи и там да попиташ/

# 113
Оооо,Ирка Hug
Как сте бре душа?Да нацелуваш дреб4о от мен WinkТи само с пенсионери ли се задрън4ваше или и с млади татковци Twisted EvilЯ си признай без бой Mr. GreenЕй,като се сетя как ме разпозна на киното миналата година,ми става едно приятно Hug Grinning

Искам да си боядиша два панталона,който ги съсипах с един прах #Cussing out
Зори,къде си newsm78

# 114
Здравейте, мамита!  Hug Аз не съм се включвала от мноооого отдавна! Писах съвсем в началото на темичката Видин!  Crazy
Съпругът ми е от Видин и отвреме навреме си ходим натам. Сега за Великден бяхме там, по-точно в Дунавци, но така натагадък тръгнахме, че забравих да ви кажа и да се видим. В крайна сметка, поне 2 месеца през лятото ще изкараме там с децата и непременно ще си чукнем някоя срещичка. Свекър ми и свекърва ми живеят там в къща и цяяял ден ще сме навън. Тук в София сме в блок и аз докато свърша домакинската работа и ... слънцето се скрило. Затова понякога зарязвам всичко и излизаме, а мъжото като се прибере -  Shocked то бомба паднала  hahaha
Сега, като си ходихме, за пръв път виждам Дунава толкова висок! Една педя оставаше да залее първата алейка до реката при градската градина.  #Crazy Направихме си и снимка. Мислех си, че сега ни беше интересно, но ако беше залял никак нямаше да се смеем!
Не мога да изчета всичко, което сте писали, но последно виждам, че коментирате цифрово фото. Може ли някой да ми каже как са цените на снимките и дали прехвърлят от лента на диск!
Тук в София прехвърлят на едно място срещу 2лв, на друго 4лв. В Кодак най-вече ме интересува колко са снимките 9/13 и 10/15см , защото имаме карта за 10% намаление. А дане ви казвам колко ленти сме натрупали  ooooh! Сметнахме, че са 390 снимки!!! Ужас просто, уляли сме се! А сега и покрай бебката съвсем се увеличават. Трябва да уточня, че не сме вадили снимки близо 1-2 години, да не си помислите, че щракаме постоянно  Mr. Green
Ох, май дълго стана! Весел ден на всички ви! Ще се включвам по-често!

# 115
Йоана, ами нека ти става приятно лошо няма, и мен една майка миналата год. пред Гимназията ме разпозна, даже и на снимка не ме беше виждала Rolling EyesПьк ти с тая коса самодивска може ли някой да те обьрка Mr. GreenПьк оная мама ре4е, 4е по това ме била познала, 4е сьм била подстригана мом4ешки фасон, а болшинството майки, моми4ета боли дьлгокоси...остави, те краставите магарета през девет села се надушват.
Ние сме добре, 4акаме си бабата в края на Юни да ни погостува малко.
Как са комшиите, виждате ли се, излизате ли заедно?
Нямам си идея какво да ти кажа за сьсипаните панталони.

# 116
Момичета, сигурно сте видели темата за невиждащото момиченце - Вики : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98860.0 . Искате ли да отделим някой лев и да помогнем и ние. Моят мъж утре ще преведе 50 лв., аз също съм отделила 20-30 лв. които ще пратя. моля ви, и 2-5 лв. да са, времето тече - на 28 май е операцията а те трябва да съберат 10 000 евро. до момента имат събрани до колкото успях да разбера около 14-15 000 лева. Много малко ги дели от необходимата сума за опрации. Ей до сега съм плакала докато прочета всичко изписано за нея. Една моя близка мама от София (Emi) ми разказа за вчерашната акция в Южен парк. Каза че момиченцето е сладко като кукла.  Хайде да дадем шанс на това детенце да може да вижда мама и татко, цветята и лятото.  Praynig Praynig Praynig

# 117
Да се включа и аз най- накрая Flutter
Зори, кога мислиш да пращаш парите? Аз също бих искала да помогна на детенцето, па макар и с малко и, ако нямаш нищо против да ти ги дам на теб и да ги пратиш с твоите.

# 118
Рени, мислех утре да пратя милото да свърши тази работа, но щом искаш и ти да се включиш ще отложим за втортик. Ако времето позволява утре (че май го дават дъждовно) ще бъдем пред кафето на Ичо и ще ми дадеш паричките. Ако пък вали ще постна тук номера на сметката на Вики.. то всишност и във вторник или сряда да стане, пак няма да е късно, но се страхувам да не ме подхване ежедневието и да забравя после  Rolling Eyes

# 119
Добре, ако времето утре е хубаво, ще сме на кафето.
Дано се съберат нужните парички за детецето Praynig

Общи условия

Активация на акаунт