Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 32

• 64 033
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте Мами.Бременна съм в 20 г.с и след 25г.с трябва да отида на късна ФМ в Плевен.Моля някоя мама от Плевен да ми препоръча в коя болница да отида.Благодаря ви предварително,предполагам трябва да се запази час предварително.

# 646
А защо 25 г.с ,не е ли около 30-32 г.с

# 647
След 25 ми каза АГ,към 27,29г.с

# 648
Щом така ви е казала,моята ми каза 30-32 ,а и като чета из Нета,но  вие си знаете.

# 649
Ще попитам пак на следващата консултация.

# 650
Някоя от вас ползвала ли е йодасепт маз за компреси по време на бременност? Имам едно обърнато косъмче, на бикинилинията, което е набрало. И преди съм имала този проблем и само с компреси йодасепт се оправяше. Сега не знам какво да правя дали мога да мажа с него, за да не стане някакво възпаление...  newsm78
Пробвай с компрес от тетра, за да не се възпалява след като се пукне.

# 651
  • Телиш/Плевен
Здравейте Мами.Бременна съм в 20 г.с и след 25г.с трябва да отида на късна ФМ в Плевен.Моля някоя мама от Плевен да ми препоръча в коя болница да отида.Благодаря ви предварително,предполагам трябва да се запази час предварително.
От Плевен съм, но когато бях бременна (преди две години) нямаше специалисти по фетална морфология тук. Дано се включи друга съгражданка и каже как са нещата сега. Ако това не се случи, можеш да потърсиш телефони на болниците (обикновено препоръчват "Св. Марина" и "Авис медика") и да попиташ прави ли се такова изследване и от кого. После можеш да потърсиш информация за тези специалисти, макар че и за лекарите (както и за всички хора по принцип) винаги има както добри, така и лоши отзиви. Желая ти успех! bouquet

# 652
В Авис Медика мисля , че доктор Бързашки прави ФМ

# 653
Благодаря Ви,ще се свържа с тези болници по телефона и ще попитам как са нещата.

# 654
Здравейте бъдещи мамчета.

Чета ви коментарите от създаването на темичката - много полезна информация има.
Относно кихането - аз съм бременна в 13г.с и имам алергичен ринит от около 10 години - постоянни кризи с много кихане. Първото нещо което попитах доктора си беше дали това е проблем,дали вреди на бебчето и т.н,а отговора му беше " Кихането не ни е проблем,кашлица да няма". Каза ми,че без никакъв проблем мога да си правя промивки със Стеримар.
Дано да съм била поне малко полезна Simple Smile 

# 655
Момичета, по кое време на бременността започна да ви се гади?

# 656
При всички е различно,може и въобще да не ти се гади (например като на мен). Party

# 657
  • София
С първата ми бременност в ранна бременност (до края на 2ри месец), а с втората - в края на бременността.

# 658
В началото на 7 седмица ...... Свга съм в 11 и положението е по- зле от тогава Sad Имам чувството, че това с гаденето и повръщането няма край... Ужасно е ..... #Crazy

# 659
  • София
В началото на 7 седмица ...... Свга съм в 11 и положението е по- зле от тогава Sad Имам чувството, че това с гаденето и повръщането няма край... Ужасно е ..... #Crazy
Най- лошо ми беше 10-11 седмица, но след 12та нещата се оправиха и отново съм нормален човек  Laughing Иначе и аз си мислех, че никога няма да има край тоя ужас  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт