Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 32

• 64 194
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Vermilion
Въобще не е задължително да ти тече коластра преди раждането. Даже, според мен е по-скоро изключение.
При мен никога не се е случвало, а с тази бременност дори нямам и повишена чувствителност.

Здравейте, момичета. Да ви питам това би трябвало да е положителен тест, нали?

http://prikachi.com/images/853/8608853E.jpg

Защото при предишния ми положителен чертата беше по-наситена, а тук е твърде бледа.

Снимката е размазана, но пак си личи, че е положителен. Честито.  Wink

# 226
  • град-държава
kalei, благодаря за бързия отговор.
proletno cvete, честита бременност и от мен.   Simple Smile

# 227
Да, proletno cvete, ще си имаш бебече  bouquet

# 228
  • Телиш/Плевен
ilceto, да, ще се види на 2D. Лекарите по принцип така гледат, а 3D и 4D е повече за забавление на родителите, защото е по-ясен образът.

Vermilion, напълно нормално е, не при всички жени се случва, така че няма за какво да се притесняваш.

proletno cvete, според мен също е положителен, честито! Hug

# 229
ilceto, да, ще се види на 2D. Лекарите по принцип така гледат, а 3D и 4D е повече за забавление на родителите, защото е по-ясен образът.
Абсолютно същото исках да напиша и аз Peace
Показателите като диаметър на главичка, стомахче, бедрена кост, предмишнична кост, всичко го мерят двуизмерно. Само за снимчици за пред роднините пускат повече D.

# 230
  • Варна
Момичета, първите движения на бебето в средата ниско долу ли се усещат? В 17+3 г.с съм и усещам едно побутване ,или пукане,като газове,но НЕ Е! Не мога да го опиша с думи. Само че,не е в средата, а пак ниско долу ,но по-вдясно ,към яйчника. Започнах да усещам това преди около две седмици през няколко дни,но днес е много често.На ЖК съм в четвъртък,но нещо се сдухвам. От три седмици не съм виждала бебето и не знам дали е добре  Sad

# 231
  • Русе
Аз го усещах ниско и като пукане на пуканки. Сега вече са ритници в ребрата  Laughing ако не те боли, нямаш течения, температура и подобни, изчакай си часа при лекаря.

# 232
  • Варна
Нищо ми няма! Супер съм!  Simple SmileЧувствам се чудесно физически, нооо психически.... И снощи един кошмар ужасен сънувах  Confused . И на мен ми пука и придърпва.И нещо като гъделичкане .Много е слабо като усещане,но не е в средата. Бяха ми казали,че се усеща в средата.

# 233
  • Русе
Едва ли всички го усещат еднакво. Някои повръщат, гади им се и тнт, а на други само им капе косата (като на мен) и имат киселини (като мен). Щом се чувстваш добре физически, не се натоварвай психически без видима причина. Не е полезно за никого  Peace

# 234
Абсолютно същото исках да напиша и аз Peace
Показателите като диаметър на главичка, стомахче, бедрена кост, предмишнична кост, всичко го мерят двуизмерно. Само за снимчици за пред роднините пускат повече D.
Проблеми се виждат на 2D, ако е хубав апарата и лекарят знае какво гледа. Иначе защо всички ходим на ФМ при специалисти? Както са написали момичетата  3 и 4 D са за атракция.

# 235
  • Варна
Едва ли всички го усещат еднакво. Някои повръщат, гади им се и тнт, а на други само им капе косата (като на мен) и имат киселини (като мен). Щом се чувстваш добре физически, не се натоварвай психически без видима причина. Не е полезно за никого  Peace
Да! Знам, че не е добре  Wink

# 236
Vermilion, радвай се на това положение. Аз и двата пъти придобивам някакъв огромен бюст, имам чувството, че е повече от двоен, тежи, боли, а как ми се развали след първата бременност, направо се насочвам към пластичната хирургия след втората Simple Smile

Искам да попитам майките минали секцио, придърпвало ли ви е нещо по-странно с втората бременност? Имам тези дни едни болки и си мисля, че са на мястото където е рязана матката.

# 237
Зои, мен нищо не ме придърпва. Но иначе имам болки ниско долу, струва ми се, че са кокаляците - все пак таза се подготвя вече за предстоящото раждане. С първата бременност беше същото - към 7-8 ми месец започнаха разни болежки в долната част на таза.

# 238
При мен са едни пронизващи болки, по продължение на операцията, но вътрешно. Търпи се и не е често, но с първото не ми се беше случвало. Надявам се всичко да е зараснало успешно и здраво за 3 години Grinning
 Основните ми болки за в кръста, ей моля се да оцелея до април, че вече ми пада гарда. Килограмите пък спрях да ги гледам, просто са мноого!

# 239
  • град-държава
Zoι, аз по принцип съм 80С и в началото си представях някакви чудовищни трансформации, както бяха тръгнали нещата, а мъжът ми се върна в 10 клас.  Crazy
И се радвам де, че за сега е така, просто откъде да знам трябва ли, не трябва ли... чета тук, че при други е различно.
Иначе аз съм с болки в таза от 5 месец. Има моменти, в които не мога да направя и 2 крачки, да си повдигна крака за да се обуя не мога - сковано и болки. И в момента съм така, едва едва се разходих  днес за малко движение - кокалите не ме слушат. Да не продължавам с другите прекрасни комфорти... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт