Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 32

• 64 179
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
С първата бременност нямах никакви симптоми. Споко  Simple Smile

# 256
С първата бременност нямах никакви симптоми. Споко  Simple Smile
И моято ми е първа и мнооого дълго чакана ниможех да забременея 2 години и малко и сега съм такава паника, че направо нимога да се позная...

# 257
  • София
Здрaвейте мaмитa  Sad Пишa с голямa скръб в сърцето .. Вчерa зaгубих дядо си,човекът който нaй много обичaм..Днес сложих черно шaлче зaщото тaкa го почуствaх и нa погребението искaм дa отидa.. Бременнa съм в 24 седмицa,бихте ли ме посъветвaли кaкво могa и немогa дa прaвя когaто съм бременнa и до когa дa нося шaлчето в товa положение .. Sad Блaгодaря ви  Hug

# 258
  • Русе
Аз съм вече 30 и някоя седмица и единственият ми симптом са киселини и то само от шоколад.  #Cussing out А, и голям тумбак, който мърда, разбира се. Скоро като почне да шава бебето ще си по-спокойна  bouquet

# 259
Аз съм вече 30 и някоя седмица и единственият ми симптом са киселини и то само от шоколад.  #Cussing out А, и голям тумбак, който мърда, разбира се. Скоро като почне да шава бебето ще си по-спокойна  bouquet
аз мисля,че го усещам вечеее нещо като каркорене около пъпа вечер като легна ама не съм сигурна :д кога горе долу запжчва да мърда така,че да се усеща по силно от това в момента?

# 260
  • София
Здрaвейте мaмитa  Sad Пишa с голямa скръб в сърцето .. Вчерa зaгубих дядо си,човекът който нaй много обичaм..Днес сложих черно шaлче зaщото тaкa го почуствaх и нa погребението искaм дa отидa.. Бременнa съм в 24 седмицa,бихте ли ме посъветвaли кaкво могa и немогa дa прaвя когaто съм бременнa и до когa дa нося шaлчето в товa положение .. Sad Блaгодaря ви  Hug
До когато го почувстваш.
Аз бях бременна в 6ти месец когато почина вуйчо ми. Старите баби от село, вкл. и майка ми, не ми разрешиха да отида на гробището. Особено след като съм била с рискова бременност.
След това ходих на гроба.
Много тежък период ми беше, но бебето беше добре. Не му се отразиха моите нерви и рев.

# 261
  • Телиш/Плевен
Чудото стана, спокойно, напълно нормално е да нямаш симптоми. При мен също почти нямаше, а сестра ми в момента често забравя, че е бременна.

Илцето, съболезнования! Няма такова нещо като "трябва" или "не трябва". Още повече, че навсякъде има различни поверия/обичаи/вярвания/суеверия. Някои бременни не ходят на погребения, но после се чувстват виновни за това, че не са изпратили човека в последния му път. Прави нещата така, както ги чувстваш. Би могла и да се допиташ до близките си за някои неща, характерни за вашия край.

# 262
Момичета, давайте идеи. То един проблем ама.... Crazy Crazy
Страшен апетит имам, а съм в 11 г.с. Само ядене ми е в главата. Нямам грам гадене или повръщане. Предната бременност качих 23 кг., но и беба беше близо 4 кила и половина. От тези 23 кг, 13 оставих в родилния дом само с раждането. Но пък тогава започнах бременността от 63 кг, а сега съм 69 кг. при ръст 174 см. Направо не ми се мисли с този апетит до къде ще го докарам накрая. Иначе много ходя пеша, енергия бол.  newsm78 Благодаря предварително  bouquet bouquet

# 263

Съжалявам за загубата ви Sad Моите най-искрени съболезнования Cry

# 264
Здрaвейте мaмитa  Sad Пишa с голямa скръб в сърцето .. Вчерa зaгубих дядо си,човекът който нaй много обичaм..Днес сложих черно шaлче зaщото тaкa го почуствaх и нa погребението искaм дa отидa.. Бременнa съм в 24 седмицa,бихте ли ме посъветвaли кaкво могa и немогa дa прaвя когaто съм бременнa и до когa дa нося шaлчето в товa положение .. Sad Блaгодaря ви  Hug
Мойте съболезнования! Аз питах в църквата преди време и попа ми каза, че едното няма нищо общо с другото и че съвсем спокойно мога да отида както на погребение,така и на гробищата.Всичко, което си чувала от баби и др роднини са суеверия, но както са ти казали и др момичета, ти сама си прецени

# 265
  • София
Момичета, давайте идеи. То един проблем ама.... Crazy Crazy
Страшен апетит имам, а съм в 11 г.с. Само ядене ми е в главата. Нямам грам гадене или повръщане. Предната бременност качих 23 кг., но и беба беше близо 4 кила и половина. От тези 23 кг, 13 оставих в родилния дом само с раждането. Но пък тогава започнах бременността от 63 кг, а сега съм 69 кг. при ръст 174 см. Направо не ми се мисли с този апетит до къде ще го докарам накрая. Иначе много ходя пеша, енергия бол.  newsm78 Благодаря предварително  bouquet bouquet
Малко и на често. Плодове, зеленчуци, ядки,...
Като се помня аз каква хала бях... и с двете бременности бях над 25кг+. Най-често ми се отваряше апетита за нещо определено малко преди да затвори кварталния магазин. Та мъж ми тичаше  Laughing

# 266
Защо на бременна жена като й се дояде нещо трябва непременно да го опита? От суеверие или защото по някакъв начин вреди на бебето?

# 267
  • София
Защо на бременна жена като й се дояде нещо трябва непременно да го опита? От суеверие или защото по някакъв начин вреди на бебето?

Суеверие според мен. А за мъжете - да не качат бременната на черешата Simple Smile

# 268

Суеверие според мен. А за мъжете - да не качат бременната на черешата Simple Smile

Laughing благодаря ти!

# 269
Не ми се яде нещо конкретно, просто ми се яде. С първата бременност нямах такъв апетит, не съм имала и гадене и повръщане. А иначе даже ядях малко. Качих много килограми, защото беба беше едра. А и имах и много води, плацента и т.н. Но пък сега ми се вижда рано още от 11 г.с. да ме налегне глад.  Crazy
Не знам дали е суеверие, но по- скоро се счита, че ако на бременната й се дояде нещо, значи на детето му се яде (сякаш разбира нещо то ама айде...). Поне така съм чувала.  newsm78
Но по време на първата ми бременност не е имало нещо конкретно, което да ми се яде. Сега ще видим как ще е нататък  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт