Звездни компромати 270 част

• 84 819
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
А какво качество свое иска да назове всъщност?

Каза нещо от рода на това, че купона  с Хриси им върви когато са само двамата, себични до мозъка на костите си ...

Направо си ги представих ... Насаме... как се бичуват ... от любов  hahaha

# 376
На широка талия да сложиш волан, който да я прави още по- широка?!  Thinking Изглежда все едно има шкембе на няколко ката, за талия изобщо не се сещам.

# 377
# 378
А какво качество свое иска да назове всъщност?

Каза нещо от рода на това, че купона  с Хриси им върви когато са само двамата, себични до мозъка на костите си ...

Мариса, bouquet

Инфантилна, може би иска да каже самодостатъчни или нещо такова. Сега не съм гледала, но предния път като каза, че били "себични", пак беше в този контекст, че се разбират много добре с Хриско и че никой друг не им трябва, за да се забавляват. Самодостатъчни, демек, ще й свърши работа като "термин", но друго си е "себичен", по-купешко звучи некси. hahaha А може да е станало модерно да си себичен и да го изтъкваш като добра черта от характера. Проста съм, не знам.  Peace

# 379
Дантелената рокля на Пенелопе стои добре благодарение на острото деколте, елементите на талията и разкрояването от коляното надолу. Просто перфектен избор.
Тази с воланите също можеше да е хитро подбрана, но надолу не стои добре и крайният резултат не е впечатляващ за мен. Самата Пенелопе не изглежда да се чувства добре в нея.

# 380
Звезден рожденик:
Патрик Демпси Crazy Heart Eyes
Скрит текст:

# 381
  • София
Ех, вярно, Пенелопе къде се загуби?!
Тя има широки рамене, гръб и едър бюст, липса на талия, слаби крака и плоско дупе. Подобна структура има Кейт Ъптън, но тя значително по-висока. Според мен също воланестата рокля не е добър избор, докато дантелената визуално компенсира и оформя балансиран силует. Peace

Ники Хилтън била бременна от Джеймс Ротшийлд .

Вчера най-накрая гледах "Cake", филма с номинацията за Дж.Анистън от 2015, много ми хареса, много въздействащ  Heart Eyes

# 382

Ей много бързи бе, кога се бракуваха кога посяха семенцето  Flutter

# 383

Ей много бързи бе, кога се бракуваха кога посяха семенцето  Flutter
Как няма да бързаш ако ще правиш следващият Ротшийлд Simple Smile

# 384
# 385
# 386
  • София
е, той се хваща за някаква надежда с експериментално лекарство, не е изтрещял той, а лекарят, който си е инжектирал, заразена с ХИВ, кръв ooooh!

# 387
е, той се хваща за някаква надежда с експериментално лекарство, не е изтрещял той, а лекарят, който си е инжектирал, заразена с ХИВ, кръв ooooh!

Ма той пък няма начин да не си е инжектирал наистина от кръвта на Чарли.......  Outta Joint
Не знам дали става въпрос за същия шарлатанин, който лекува и рак  уж #2gunfire

http://life.dir.bg/news.php?id=21441752 Мернах новия приятел на Кобилкина, четейки за Чарли Шийн

# 388
# 389
http://life.dir.bg/news.php?id=21441752 Мернах новия приятел на Кобилкина, четейки за Чарли Шийн
Лика прилика са си двамата, толкова безлични като нощни шкафчета.

Общи условия

Активация на акаунт