Звездни компромати 270 част

• 84 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
между другото на тази снимка майката ми харесва повече от дъщерята, Тоца изглежда нелицеприятно
Скрит текст:

Цирк дьо Солей  Crazy

Баш. Първия циркаджия е тате.
Ама Бередин ми изглежда свестен човек.
Тази снимка е като голямо цветно петно  Crazy

Радина Кърджилова не беше ли бременна и тя  newsm78

# 61
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз още нямам думи от маникюра и педикюра на Тоца и ще кажа само мерси за темата  Peace

# 62
  • София
Спомням си преди години работихме с Кристина Милева, още беше с Деян. Той се довлече на снимките, тя просто поглед не откъсна от него. Ужасен токсичен мъж. Ако, че е талантлив. Сигурна съм, че я тормозеше, както съм сигурна и сега за Радина. Жал ми е за нея.
Впрочем, жал ми е малко и за Ива Екимова. Адски ефектна и поддържана мацка на живо. На нейно място не бих публикувала подобни унизителни писания, все пак студенти има.

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 22:23 от Rafiqa

# 63
  • София
Това писание на Ива Екимова ми е в стил Космополитън и дори като такова пак не звучи добре.
Виждала съм я на живо, но отдавна, тогава наистина беше много впечатляваща, но като я видях скоро в Биг Брадър хич не ми хареса.

# 64
  • Щастлива мама на 3 слънца
Kейти Холмс забелязана за пореден път с пръстен, приличащ на годежен
Според списание In touch скоро ще се омъжи за Джейми Фокс

Внимавайте, какво пишете в темата, следят ви изкъсо  Mr. Green

Кейти Холмс, на коленца ли се е влачила, докато стигне до мястото за позиране? Rolling Eyes
Май май

# 65
Ива Екимова ми е яко анти и въобще не ми е впечатляваща. Държанието и няма да коментирам, нито писанията.
Ирина Иванова Опусомова обаче ми е по- противна. Peace

# 66
  • Sofia
Кейти Холмс, на коленца ли се е влачила, докато стигне до мястото за позиране? Rolling Eyes

Не бях забелязала, макар че специално загледах краката на Кейти, които никак не харесвам. В статията имаше стара нейна снимка с Том Круз, на която мощните бедра направо ме зашеметиха, по-здрави от тези на мъжа й.  Sunglasses

# 67
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз, още преди време бях коментирала краката й, много непрятни, като на спортистка в тежка категория Peace

# 68
  • София
Моята класация за най-грозни крака безапелационно води Кристина Агилера. След това е Кейти Холмс. На първата са й криви, пък втората просто е несъразмерна в тялото. Слаб торс и мощни крака. Това няма оправия.

# 69
Не харесвам Ива Екимова, но на живо наистина впечатлява - много поддържана жена.

# 70
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, Тони не се бях замислила за тялото Peace Няма грация в нея, то не е само да си направиш ноктите и да облечеш дизайнерския тоалет Tired
Спортно  облечена ми е по- приемлива.

# 71
# 72
# 73
  • Sofia
това фризьора ли им е?

# 74
това фризьора ли им е?
Да, Ивайло Колев. Не знам защо бях останала с впечатлението, че са заедно с Русата Златка, може и да бъркам.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт