Звездни компромати 270 част

• 84 825
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, Бижу Peace
Разкошна е просто! Heart Eyes То,роклята, то грима...браво, много хубава цялостно Heart Eyes
Гледам и клъч - обувки - бижута = разкош!

# 211
  • Пловдив

Каква е тази материя? Прилича на мушама... Rolling Eyes
Брокат.

# 212

Това е от миналата година,
тази година от Скандал на партитата бяха само Белами Йънг и Тони Голдуин

# 213

И на мен, много,  Peace
не мога да се сетя да е била с несполучлив избор

# 214
Peace Просто излезе в статия за тазгодишните Глобуси и се заблудих. Но роклята пак си остава странна.

Хареса ми роклята на Виола Дейвис и на Джина Родригез. Намирам тъмно синьото за много официален и елегантен цвят.
В тази връзка - Джейми Лий Къртис и Брайс Далас Хауърд да, но не и Джулиан Мур или Кейт Уинслет

Роузи Х.Уайтли и Джейсън Стейтъм

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 17:10 от Бижy

# 215
Харесва ми Виола Дейвис! Рокли, подобни на тази на г-жа Ч. Тейтъм никак не харесвам. Заради горната част. Не от пуританство, но прекалено изрязана горе и пищна долу не ми харесва. Като все едно е с горнище бански и пищна пола. Тц. Да не говорим, че някои нямат и подходяща гръд. 

# 216
# 217
Първообраза на Джамбатиста Вали е по-грозен цвят от тази на ДжейЛо, която намирам за много приятно жълта и цвета и отива. Освен това на Джени и стои превъзходно, за разлика от на модела. А тоя муньо само я загрозява... Да му имам мустаките! Sick

# 218
Кристиaно Роналдо пристига в Цюрих - 1..  2..

# 219
О да, сега като гледам модела, Джей Ло направо сияе в тази рокля.  Peace

# 220
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами, нали от доста години вече се подбират манекенките да приличат повече на закачалки Rolling Eyes, а не както преди, когато се обръщаше повече внимание на красотата на модела, който разхожда роклята. От интереса към манекенките през 80те, 90те  е и голямата им в последствие известност Peace

# 221
Хубава Дженифър Лопез. Много хубави дами с красиви рокли и бижута видях на тези награди. Много ми е приятно да ги разглеждам.
Лео с глобус, хайде и Оскара да пипне вече! Дано! Heart Eyes

# 222
Никол на Григор Simple Smile
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12400 … 9&oe=57043318
 Като стана въпрос за Скандал, някой знае ли кога излизат новите серии? Тук дали има тема за сериала,не съм обръщала внимание? Simple Smile

# 223
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С три Глобуса досега още Оскар не е видял, пък сега ядоса и мечката hahaha
Скрит текст:

Брандън Бойд Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 18:38 от Лимонадената Джо

# 224

Общи условия

Активация на акаунт