Звездни компромати 270 част

• 83 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
Аз и Мерил много харесвам  Laughing

# 571
  • Sofia
Никол на Валери и Николета
Струва ли ви се, че дясното краче на детенцето е обработено с фотошоп?  Shocked

Това е първото нещо което забелязах, не може краката й да са по-тънки от ръцете...
Снимано е от високо,затова така изглежда.

# 572
  • Gotham City
След толкова гнусни коментари в нета, на които съм попадала за детето, не бих се учудила да я е пипнала леко на ФШ. В онзи жълтия сайт, хотарена какви ли не ги пише за малката "гнусна свиня"; "дебела пача" и т.н. Тръпки ме побиват от такива изказвания за едно дете. Майката и таткото няма да ги обсъждам, че се ядосвам чак, че това дете ще израсте в такава среда, ама в крайна сметка то не е виновно, че да понася тези обиди. Много жал ми става като ги чета

# 573
# 574
Снимката на Ким К. със сигурност не е от сега..

И братът на Селин Дион се бори със същата болест. За съжаление не дават добри прогнози. Tired

Двойник на Лео ..http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3401787/The-internet-g … ally-related.html

# 575
  • Sofia
Много смешни с тия муцунки, особено Весела...снимала се с детето си, ми уснихни се,бе жена  Sick ooooh!,к'во се пулиш и джукиш  Rolling Eyes
Николетината Никол по все снимки, които съм засичала е с разплетена коса  newsm78

# 576
  • UK

Ето я на дискотека в Абу Даби. От компанията се чудеха какво прави с чужд мъж, щяла да се жени скоро казаха. Сигурно по работа. Не ми е ясно с какво се занимава.
Скрит текст:

# 577
  • Sofia
наистина ли се пишат такива гнусни коментари за малко дете #Cussing out

# 578
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От компанията се чудеха какво прави с чужд мъж, щяла да се жени скоро казаха.
Щом си сгодена с бурката и вкъщи, така ли? Laughing Колко кьолнско, пардон, европейско.

# 579
  • Gotham City
наистина ли се пишат такива гнусни коментари за малко дете #Cussing out

Еми

Цитат
Ojee преди месец

Nikoleto imash mnogo grozna i debela dashteria , ne ti li e sram? Sad
Напиши отговор

# 580
  • Sofia
ужасно #2gunfire

# 581
Аз останах с впечатление, че от самата хотарена са я наредили, но то се оказва, че са коментарите. Николета нали има много високо самочувствие, а няма един коментар където да не е наречена ку*ва, защо им се връзва точно за детето?
За мен беше по - страшно когато съфорумка кълнеше на "крава, да умре, майка й да умре, майка й ку*венска" 9 - годишно до което имаше достъп.

# 582
  • Gotham City
Аз останах с впечатление, че от самата хотарена са я наредили, но то се оказва, че са коментарите. Николета нали има много високо самочувствие, а няма един коментар където да не е наречена ку*ва, защо им се връзва точно за детето?
За мен беше по - страшно когато съфорумка кълнеше на "крава, да умре, майка й да умре, майка й ку*венска" 9 - годишно до което имаше достъп.

Сигурно не съм се изразила правилно. Честно казано ми е все едно Николетка как я наричат по коментарите, но обидите по детето са ми ужасна гледка.

Случая със съфорумката май не го знам  Thinking

12 знаменитости и техните двойници от миналото. Някои прилики са поразителни!
http://metdaan.com/12-celebs-and-their-identical-twins-from-the- … e-you-look-twice/

# 583
Екимова се е залюбила с бивш на Кали
http://www.flagman.bg/article/93920

# 584

Тази жена е ужасна и като външен вид и като държание, не знам кой нещастник се е прежалил Crazy

Общи условия

Активация на акаунт