Звездни компромати 270 част

• 83 308
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря за линка, заприличала е на Дарина Павлова със същите дръпнати очи  Rolling Eyes

# 676
Иринито водеща на някакво събитие за родители и деца в мол.

Ирина и Жюстин Томс (втората неясно защо ми е по-неприятна и от първата)
Ваньо и той е там
Децата
Ирина пак пак
Децата отново

# 677
Сега се загледах по Мария, защото ме човъркаше, че има още нещо, което е променило цялото ѝ лице, освен скулите и забелязах, че и носът ѝ е променен.

# 678
  • In The Middle Of Nowhere
Леле аз си мислех, че кой знае колко ще се изплаша като видя Мария Илиева , а тя си изглежда повече от прилично, да не кажа чудесно. Виждала съм толкова много на нейните години жени, които не изглеждат и наполовина така добре като нея.

Аз не виждам промяна в носа, освен че е като цяло малко наедряла, но то не може на 26, 36 и 46 човек да изглежда по един и същ начин.

# 679
  • София
Аз също не виждам кое й е толкова различното на Мария Илиева. Леко подпухнала ми се струва в лице, но нищо кой знае колко драстично. Никога не съм я харесвала така или иначе.

# 680
Ми аз пък се изплаших! Попадна и тя в Матрицата... ooooh! Суета. Tired

# 681
Аз в първият момент като я видях се изплаших. Затова и писах тук, защото не съм спец и не мога да преценя какво е променяно. Но тя има специфични очи, които бяха много различни днес
На снимката е така, но ако си пуснете предаването, може би ще видите разлика

# 682
Същото конче е.

# 683
  • Варна
И мен не ме стресна Марчето, бива
пипнала се тук там не е драма  Peace

# 684
Много от рано почнаха да се опъват и попълват всички и на 30-ина години повечето приличат на зле тунинговани 50 годишни. ooooh! като видя разни МОники,Светли,Тоци,не мога и не мога да си представя,че са жени на максимум 30 години.Какво ли ще е като са наистина на 50?

# 685
Сега се загледах по Мария, защото ме човъркаше, че има още нещо, което е променило цялото ѝ лице, освен скулите и забелязах, че и носът ѝ е променен.

Прилича на Лили- бек вокалистката на Слави Трифонов!  Simple Smile

http://viaranews.com/wp-content/uploads/2014/07/166-13-81-13_n.jpg

# 686
Оу, сакън Stop недей! Това чудо не подлежи на описание... Мария не е толкова зле. Laughing

# 687
Оу, сакън Stop недей! Това чудо не подлежи на описание... Мария не е толкова зле. Laughing

И какво й е на девойката??

# 688

И какво й е на девойката??

Нищо!  Confused

# 689
Нямам ли право да не харесвам някого визуално?! Имам. Ми не я харесвам, иначе - нищо ѝ няма, всичко си има, вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт