Звездни компромати 270 част

• 83 303
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Rock & Roll feeling ...
Какво не й харесваш в конструкцията и пропорциите ? От чисто любопитство питам  Peace

Всеки има право на вкус. Като се има предвид,че дори и Алесандра има хора,за които е идеал  Crazy Тия къси крака,тоя разчекнат таз  и това сплескано дупе  ooooh! ...Просто няма как да ми се откъсне от сърцето,че да си замълча и да подмина  Laughing

# 661
  • София
Смятам, че снимките на Лима, където дефилира след раждането, са кофти подбрани (даже подозирам, че може да има и фотошоп с цел да я окепазят ). Като цяло изглеждаше страхотно в онзи момент, а аз не съм й кой знае каква фенка.  Peace

# 662
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво не й харесваш в конструкцията и пропорциите ? От чисто любопитство питам  Peace
Не знам как точно да го обясня- не е достатъчно женствена, за да влезе в категорията "Уайз/Белучи/т.н.", която харесвам, нито достатъчно грацилна, за да се впише в "Хъдсън/Котияр/...", която също много ми допада. Общо взето като една доста по-груба Миранда Кер ми е (чието тяло също намирам за разкошно).

Относно пропорциите- краката и не са дълги, нормални за фигурата са, няма талия, дупето е неособено оформено ... не ме карат да ахна, като я видя на ревю на ВС.

# 663
Не е първа младост, но са доста, особено за жена, която има възможност да се грижи подобаващо за външността си. Та аз съм 3 години по - малка, а нямам и половината, а съм си съвсем обикновена жена.

Не е. Обаче имам чувството, че тая жена поначало си пада по по-натуралните неща. Няма да се учудя ако не иска да се бори срещу бръчките
Тя си пада май по натюрлише хавите. И то още от времето когато определено това не беше хит. Сега е, но през 2009-та не беше още
цък цък

# 664
Смятам, че снимките на Лима, където дефилира след раждането, са кофти подбрани (даже подозирам, че може да има и фотошоп с цел да я окепазят ). Като цяло изглеждаше страхотно в онзи момент, а аз не съм й кой знае каква фенка.  Peace

Да, супер си изглежда. И като жена родила преди 2 месеца и като модел на бельо.
Тук е след 38:20 мин.

# 665
  • bad@ss
Не е първа младост, но са доста, особено за жена, която има възможност да се грижи подобаващо за външността си. Та аз съм 3 години по - малка, а нямам и половината, а съм си съвсем обикновена жена.

Не е. Обаче имам чувството, че тая жена поначало си пада по по-натуралните неща. Няма да се учудя ако не иска да се бори срещу бръчките
Тя си пада май по натюрлише хавите. И то още от времето когато определено това не беше хит. Сега е, но през 2009-та не беше още
цък цък

О, това май е от снимките на "Mother and child". Беше страхотна  Heart Eyes

# 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страхотна наистина, с един обичайно неприсъщ и хищен сексапил, наподобяващ този на шарън Стоун. Поредното доказателство колко изумителна и изумително вариативна актриса е.

# 667
Oooo специално на това шоу на ВС Риана направо ги изби.Такъв животински сексапил излъчваше Рири,че моделките изглеждаха като смотани провинциални гимназистки.

# 668
Напълно съгласна с Рибозом за шоуто от 2012

# 669
На снимките и по бански от преди няколко дни, показани тук, казах, че има вид на застаряваща жена... Веднага ме опровергаха! Confused Сега поне е очевидно за всички.

# 670
  • София
Е, то си е очевадно - прилича на млада баба. На снимките по бански май не беше снимана толкова от близо и не си личеше. В тяло не е зле жената.

# 671
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/12509 … a&oe=57039B02
Къртни и Клои Кардашиян, селфи след фитнес  Peace

# 672
Лима пък на тия снимки ми е чудна! Не съм фенка изобщо на разни модели на ВС, освен на Кандис. А на тази снимка, на която Синди е със син бански и някакво сакенце отгоре, хич пък не ми харесва. Тялото и там изглежда като на ямайска лекоатлетка - краката имам предвид. Да, стройно и оформено но краката са толкова ... не знам какви да ги нарека, че се трият един в друг.

Мария Илиева е потресаваща... Tired Как е могла да си причини това. Не вярвам да е щастлива от резултата. И грима е потресаващ, и скулите изпъкват още повече. Ужасно, ужасно! Като жена, с типично видоизменено лице след много пластични операции.

# 673
Има ли снимка на Мария Илиева?

# 674

Общи условия

Активация на акаунт