Звездни компромати 270 част

• 83 310
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • HH
Анджелина започва да прилича на по-лоша версия на Г-жа Клуни. Някак живинката и сякаш се е стопила заедно с килограмите.

Заради вас разглеждах снимки на въпросния Енчев. Откровено не ми харесва. Това замазано излъчване ми идва в повече. Ансамбълчетата му от някои снимки също. Теди си ок, но той някак ми излгежда неестествен.

# 631
Бодигарда отзад ми напомня на младия Брад от "Мистър и Мисис Смит".

# 632
  • Варна

Много състарена, много!  Confused

# 633
Наясно съм, че снимките на Лима са скоро след раждането. Но трябваше ли да ни го показва? Лично аз не смятам, че беше за подиум с това тяло. А от напъните, колкото се може по-скоро след раждането да стъпи на него, се вижда резултата.

# 634
Когато имаш стриктен моделски договор - нямаш избор.

# 635
Абсолютно,
VS имат доста неприятни договори, много ангажименти из целия свят, а не чак толкова космическо заплащане, моделките се навиват, защото е престижно и им носи слава.
Неслучайно едно време Жизел, а тази година Карли и Дутцен се отказаха.

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 14:22 от Mrs. Swift-Kloss

# 636

Не е задължително наживо усещането да е същото. Не сте ли забелязали, че камерата улавя и сякаш подсилва всичко. Торбички, бръчки... Докато наживо човек се движи, усещането за него се формира и на база движение, стил... много неща. И може да се окаже, че на снимка изглеждаш в пъти по-възрастен отколкото наживо.

# 637

май ВС се отказа от тях , а не обратното ... : )

нищо неприлично няма в тялото на Адриана Лима , че да се крие цяла година ..

да припомним любимката тук : Синди Крауфорд като доста по-млада : )))

# 638

май ВС се отказа от тях , а не обратното ... : )

В грешка си, те и двете не си подновиха договорите, те двете, а не Компанията.
ВС тази година се отказа от Джордан, заради Кендал, а преди три години от Барбара Палвин,
защото тя пък не искаше да ходи нагоре надолу за снимки.

# 639
съмнява ме , честно казано , ти си малко пристрастна , знам ,
големи плащачи са ВС , налагат си моделите както никой друг от години насам , защо ще им откажат ?
и Жизел ВС я отказаха , а не обратното ,
те да не са някакви филмови звезди , много си лимитирани - моделите ги избират , а не обратното ....

# 640
Не виждам какво е въпрос на пристрастие, Барбара ми е по-любима и от двете.
Та както казах и двете си имат лични причини, достатъчно мотивиращи,
Дутцен обираше нечовешки хейт от откачалки заради мъжа си, откакто не е там доста се поуспокоиха нещата,
а Карли миналата година има повече кампании отвсякога, просто за нея парите не си струват времето, което им отделяше.

# 641
  • Варна

Не е задължително наживо усещането да е същото. Не сте ли забелязали, че камерата улавя и сякаш подсилва всичко. Торбички, бръчки... Докато наживо човек се движи, усещането за него се формира и на база движение, стил... много неща. И може да се окаже, че на снимка изглеждаш в пъти по-възрастен отколкото наживо.

Права си, дори при мен го има този ефект. Но аз имам предвид множеството бръчки. Не е първа младост, но са доста, особено за жена, която има възможност да се грижи подобаващо за външността си. Та аз съм 3 години по - малка, а нямам и половината, а съм си съвсем обикновена жена.

# 642
  • София
Дутцен обираше нечовешки хейт от откачалки заради мъжа си...
Бумър, какво ще рече това, че ми стана любопитно? Какъв е мъжът й, освен, че е мургав?  Wink Дутцен ми е любимката.

# 643
Лима ми харесва.
Да изглеждах и аз така.... Blush

# 644
Дутцен обираше нечовешки хейт от откачалки заради мъжа си...
Бумър, какво ще рече това, че ми стана любопитно? Какъв е мъжът й, освен, че е мургав?  Wink Дутцен ми е любимката.
Хвърляй поглед върху коментарите на снимките и в Инстаграм, още има проблеми, но не е както преди, по едно време беше станало ужасно от расистки тролове.

Общи условия

Активация на акаунт