Звездни компромати 270 част

• 83 316
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
И на мен ми харесаха Енчеви  Peace

Анджелина Джоли на премиерата на Кунгфу Панда 3, храни ли се изобщо  Rolling Eyes
Кейт Хъдсън с децата си пак там, нещо не прилича на себе си

Относно Ирина на Иван - не ми се стори бременна, вчера я мернах в някакво повторение на Папарци, смених веднага канала, понеже не мога да издържам нейния говор, а и още с първия въпрос стана ясно, че пак си е режисирала интервю. Каква е била причината за гостуването - не са намерили друг гост или се налага още някой да понаплюе Вихра?  Mr. Green

# 616
  • Sofia
Каква е била причината за гостуването - не са намерили друг гост или се налага още някой да понаплюе Вихра?  Mr. Green
Слушах го с намален звук,но мисля,че не е дори загатнала за нея.

# 617
  • Балчик
И аз ги харесвам Енчеви. Някак си отиват. Сами по себе си може да са и двамата стренч - той леко педерастичен (навремето дори си мислех, че това е фиктивен брак), тя - все в колебание красива ли е или прилича на травестит.

Аз обаче нея поне много я харесвам. Енчев преди месец-два го видях наживо. Беше с медицинско облекло, та може би затова не ме заболяха очите от цветове и модички. Беше висок и някак красив.
Ужасно много си отиват двамата.

Друг е въпросът, че Енчев наистина има нещо педерастично в гласа си. И някак имам чувството, че като човек е кофти парче.

Същото ми е мнението за Енчеви и  браво , че все пак в Пловдив някой е забелязал билбордовете на които КРАСТАТА ще спаси света  и лекикнко е отместил главата на доктора , че
да стане ясно , че е КРАСОТАТА
Браво !

# 618
  • София
Билбордовете на Енчев, посланията които се опитва да отправи, освен, че са клиширани, са и много неуместни. Но в билбордовете, ми боат очите, лошите снимки и кофти шрифответе Tired
Иначе, те, като двойка ми изглеждат хармонични - намерили са се, а какво мислим ние - няма никакво значение, важното е да се разбират, да отгледат добро дете Peace

Вергара ми хареса на тези снимки. Всъщност, не съм в гледала във филми, винаги съм я намирала за много прекалена и не я харесвах. Но прегледах няколко интервюта, толкова е забавна и има страхотен чар, ако се гримира по-семпло и смени средния път, ще ми хареса още повече Heart Eyes

# 619
Енчеви са много стилни, но някак несериозно е хирург да влага толкова усилия да синхронизира неговите и нейните червени чорапи  Mr. Green

# 620
Защо да е несериозно, това си е вид хоби, влече ги. Simple Smile На мен също ми изглеждат в синхрон, радват ме. Simple Smile

# 621
  • Варна
Уникални са Енчеви, много ми харесаха, маниаци!
+1
Винаги ме карат да се усмихна и с интерес разглеждам облеклата им.
Много сладки "дендита" са  Heart Eyes

Новата реклама на доктор Енчев все я чета като "Крастата е мисия".
Така е, като са решили главата му да скрива "о"-то  Mr. Green

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 11:53 от missNoir

# 622
  • Вестерос
И аз така я чета. На мен по снимки не са ми симпатични, добро впечатление оставиха обаче като гостуваха в Търси се (май беше)

ДжейЛО
Скрит текст:

# 623
И аз много харесвам Енчеви Simple Smile Преди ги бърках братята, моят ЛЛ е в тяхната клиника е често ги засичам, но сега се различават Simple Smile

# 624
И аз съм впечатлена от Синди  Heart Eyes

Анджелина май се опитва да изчезне.

Адриана Лима- то паласка, то бедър
Скрит текст:

Русото и отива повече
Скрит текст:

# 625
Ако не беше женен и с дете щях да го помисля за обратен.
Какво му пречи да е обратен?  Rolling Eyes
Аз ги харесвам като двойка! Имат си техен стил и винаги лъха радост от снимките им! Цветно петно в сивото/ да не кажа черно/ ежедневие у нас

Камерън Диас пише книги
http://eva.bg/article/28462-Kameran-Dias-i-naukata-za-stareeneto
Вече някой ако го подкачинна тази тема може в отговор да скочи "Ама аз имам жена и дете". Разбира се, далеч няма да е първият който умело съчетава няколко поприща.

# 626
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хаха, Лима великият модел с невероятно тяло Laughing

# 627
И аз ги гледах онзи ден тези снимки на Лима, мисля че са старички, от коя година са? Може да са скоро след раждането на малкото детенце. Simple Smile

# 628
Адриана Лима- то паласка, то бедър
Скрит текст:

това е от ноември 2012 , а  само два месеца преди това :
Sienna Lima Jarić
Born: September 12, 2012

====
Джоли и децата  на премиера на Кунг Фу Панда брюнетите в черно , блондинките - в бяло
Наоми Уотс и семейство - отдалеч добре , но отблизо ....

# 629
  • София
Хаха, Лима великият модел с невероятно тяло Laughing
2 месеца след второто  раждане-  наистина е невероятна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт