Звездни компромати 270 част

• 83 319
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Алелуя! Край на сълзите и сополите!

Ха, дали?? Сега ще са от щастие и навиране в носа "вижте кой е в леглото до мен" .

# 601
Слава Богу, че не приличат на баща си.
Всъщност и на нея не приличат. Тя последно разведе ли се със сърбина?
Страхотна снимка, много ги харесвам
https://www.google.bg/search?q=adriana+lima+children&source= … 6ZZuogOrbF_pwM%3A
Разделени са от 2014. Но е ужасно да си се пазил за брака и после да се окаже, че мъжът ти е балкански похотливец и не е единичен случай.

# 602
# 603
Ух, какви цветове, суперрр Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 604
Уникален кич са за мен. Ако не беше женен и с дете щях да го помисля за обратен.
А билбордовете, с които е закичил цяла Варна са жалки. Поне се е отървал от 'Благодаря Ви, доктор Енчев".

# 605
На мен пък са ми много симпатични визуално /иначе не им симпатизирам кой знае колко, но не съм се и задълбочавала в изявите им/. Малко ретро изглеждат на фона на предимно сиво-черно-бялото преобладаващо. Забавни са. Сигурна съм, че събират погледи и те самите се забавляват. Има някакво очарование в този техен стил на обличане. А и като цяло ми харесват и самите облекла.

# 606
  • София
Боже, колко прахосано време за едни парцали.
Те не трябваше ли да са в Тайланд?

# 607
Д-р Енчеви нямат мярка в този т.нар. техен стил. Дрехите са хубави, някои съчетания са умели, но пресолена манджа са ми, не изглеждат естествено луди (в положителния смисъл), с вроден финес, а са като старателни подражатели.
Да не говорим, че той има някакво супер лековато излъчване, което не подхожда на хирург (и не идва само от цветовете на дрехите му).
И в София има много негови билборди, най-много му харесвам "под светлините на прожекторите", другите са тъпи.

# 608
Енчеви  в стремежа си да са уникааални, са ми толкова жалки. Sick

# 609
  • София
Някъде из нета пишеше, че Ирина на Иван била бременна, но дали е вярно, не знам.

# 610
Уникални са Енчеви, много ми харесаха, маниаци!

# 611
  • София
И на мен ми харесаха Енчеви. И билбордовете са забавни. По интересно ми е как се справя докторът с пластичните операции. Бихте ли го избрали?

# 612
http://www.blitz.bg/news/article/387055
Новината за ей този вагабонтин ми спя сърцето -жив е слава Богу! 

# 613
Ако не беше женен и с дете щях да го помисля за обратен.
Какво му пречи да е обратен?  Rolling Eyes
Аз ги харесвам като двойка! Имат си техен стил и винаги лъха радост от снимките им! Цветно петно в сивото/ да не кажа черно/ ежедневие у нас

Камерън Диас пише книги
http://eva.bg/article/28462-Kameran-Dias-i-naukata-za-stareeneto

# 614
И аз ги харесвам Енчеви. Някак си отиват. Сами по себе си може да са и двамата стренч - той леко педерастичен (навремето дори си мислех, че това е фиктивен брак), тя - все в колебание красива ли е или прилича на травестит.

Аз обаче нея поне много я харесвам. Енчев преди месец-два го видях наживо. Беше с медицинско облекло, та може би затова не ме заболяха очите от цветове и модички. Беше висок и някак красив.
Ужасно много си отиват двамата.

Друг е въпросът, че Енчев наистина има нещо педерастично в гласа си. И някак имам чувството, че като човек е кофти парче.

Общи условия

Активация на акаунт