Skinetrin 2

• 5 503
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
Embarassed Здравейте! Сигурно е изписано много за лечението на гъбички по ноктите. Моля, ако някой е ползвал Skinetrin 2 капсули да сподели как действа и дали е безопасен. Има ли ефекта от рекламата на търговците? Притеснява ме, че се продава само по онлайн. Поръчах го, но не съм сигурна дали да го платя и да не го откажа. Информацията е оскъдна. Мненията в рекламата са едни и същи, само сменяват датата...Имам чувството, че си ги пише търговецът. newsm78 Имам нужда от лечение на ноктите. Втора година ги мажа с Браунол и какви ли не други рекламирани мазила. Точно от тогава изчезна Орунгал, за който зная, че гарантираше пълно възстановяване на ноктите, макар че в листовката да имаше много противопоказания. Моля, дайте съвет! Благодаря!

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 19:09 от starla52

# 1
Здравей, ако все пак си го ползвала ще споделиш ли дали имаше ефект ?

# 2
Нокътя на краката расте по 2мм на месец. Ако приемем ,че ерозията от гъбите е обхванала 10мм  в дълбочина нокътя- тогава за да имате ,,нов нокът,, Ви трябват 5месеца- това е магия- ако се случи.
 Така ,че рекламата -за 1месец сме фърси е просто хубава реклама. Това заболяване се лекува с упоритост
 поне 1 г. Миризмата на краката се маха ,като-- вечер киснете краката до глезени 20 -30 мин във водата в която сте изгасили 120гр негасена вар. Сутрин в 3л вода слагате 120гр- пласмасова чашка- негасена вар.
 Вечерта в тази вода -без варта- правите банята 30 мин, изплаквате с хл вода ,подсушавате и обувате памучни чорапи.
 До 15 дни всичко ще е ок . Има рецепта и за гъбичките - но не става за една нощ или за един ден.
 Ако се обели кожата -намажете с кремче Арника  вечер и всичо е наред.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 15:45 от donpit

# 3
Това е жива измама. Като се обадиш на телефоните за рекламация, господин с акцент на чужденец обяснява, че те никъде не са обявили, че ще подейства на 100% от пациентите.
Уж връщат парите, но трябва да изпратите опаковката в Полша, нищо, че сте я закупили от БГ.
Изпратих я в Полша, но няма да получа нищо, след като минаха повече от 2 месеца.
Лекарство със същото съдържание се рекламираше лятото като Fresh breath или нещо подобно за лечение на лош дъх. Коментарите под рекламата бяха от същите имена.
Като напишеш негативен коментар и веднага се трие.

Общи условия

Активация на акаунт