Къната, билките и всичко останало - Тема 9

• 75 734
  • 770
  •   1
Отговори
# 15
Момичета,
може ли да ми препоръчате тъмнокестенява къна, която да покрива бели коси? Според фризьорите цвета на косата ми е тъмно рус, но едва ли ще се намери точно такава къна... От години не я боядисвам, но вече се появяват бели коси и то точно там, където най-много се виждат.... Не ми се иска да се плескам с химия и за това ще очаквам всяко предложение. Ако ме насочите и към конкретен продукт с линк, ще е най-добре...  Simple Smile
Предварително благодаря!  bouquet

# 16
  • В полите на Пирин планина
Момичета,
може ли да ми препоръчате тъмнокестенява къна, която да покрива бели коси? Според фризьорите цвета на косата ми е тъмно рус, но едва ли ще се намери точно такава къна... От години не я боядисвам, но вече се появяват бели коси и то точно там, където най-много се виждат.... Не ми се иска да се плескам с химия и за това ще очаквам всяко предложение. Ако ме насочите и към конкретен продукт с линк, ще е най-добре...  Simple Smile
Предварително благодаря!  bouquet

Готовите билкови смеси на Хена фокс:

http://www.hennafox.com/product/328/bilkova-boya-za-kosa-zlatistorus-tsvyat.html

http://www.hennafox.com/product/327/bilkova-boya-za-kosa-zlatist … meden-tsvyat.html

http://www.hennafox.com/product/114/bilkova-boya-za-kosa-svetlo- … enyav-tsvyat.html

Сега като отворих сайта на Хена фокс и видях двете бои от първите два линка се замислих за връщане към боядисване с естествени средства. От година не съм ползвала къна, боядисвам се с боя, харесвам се, но косата изисква много допълнителни грижи, за да има приличен вид.

Интересно ми е със златистата боя какво ще получа ...
Ох, много ми е изкушаващо. Аз съм с естествено светла коса - светлокестенява, тъмноруса ...

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 11:23 от Lady Brinne

# 17
Може ли някой да покаже снимка след боядисване с тъмно кестенявата боя на Хена фокс?

# 18
Здравейте, дами, за много години! Пожелавам на всички здраве и все така добрият тон да властва в темата! Аз използвам къна от 8 месеца и имам един нерешен проблем. Когато се боядисвам много си цапам челото. Уж предварително мажа с крем, но после пак съм увъртяна яко. Моля, ако някой има изпитан метод за предпазване, нека сподели, че пак ми предстои мазане. Благодаря!

# 19
  • При децата ми
Здравейте!
Аз се забавих с отчета, но сега ще се поправя. Simple Smile Значи, първо искам да кажа, че не съм очаквала такова покритие от билковата боя на "Хена фокс"!:crazy: Мислех, че като първия път /тогава се боядисах с цвят "светло рус"/, а сега със светло кестенява. И двете са от билковите бои. И какъв блясък само! Party Косата ми обаче стана доста тъмен цвят, т. е. не знам как да го определя точно, защото на моята руса и побеляла коса стана много приятно кестеняво, белите коси червенеят. Жалко, че телефона ми е скапан и не може да прави хубави снимки, а с фото апарата не ми се занимава да снимам и после да качвам. Предполагам, че със всяко миене цвета ще става все по- светъл, но това което исках да споделя е, че след боядисването, усещам косата си много плътна и обемна. Crazy Такова усещане с другите бои никога не съм имала! Боядисвала съм се и с безамонячни бои и с такива които са били с амоняк. Смятам и възнамерявам от сега нататък да се боядисвам с такива бои, макар, че е голяма разправия, особено миенето!:crazy: Няма измиване тази боя! Един бойлер отиде и няма и няма... Mr. Green

Vuv, аз също се бях изцапала по челото, но се изми. Дори не съм се мазала с крем.

# 20
Hrispa76, спокойно. Ще избледнее цвета  Peace Нищо че сега е тъмно. Аз като се боядисвах със светло кестенявото на Хена фокс, стана бая тъмно, но после изсветля.
Аз пък си поръчах йеменска къна и довечера ще се клепя. Ще спя с къната, утре ще ви кажа какво е станало  Simple Smile

# 21
  • София
Лейди, ти поне имаш опит  Heart Eyes Ако много те блазни, направо действай  Heart Eyes

Е аз съм за боядисване, защото корените ми станаха ръждиви. Много бързо падна, но пък хубавото е, че можеш да се боядисваш когато има нужда.

# 22
Здравейте, дами, за много години! Пожелавам на всички здраве и все така добрият тон да властва в темата! Аз използвам къна от 8 месеца и имам един нерешен проблем. Когато се боядисвам много си цапам челото. Уж предварително мажа с крем, но после пак съм увъртяна яко. Моля, ако някой има изпитан метод за предпазване, нека сподели, че пак ми предстои мазане. Благодаря!
Обилно мажа с много мазен крем челото, ушите, врата. След като нанеса къната, мокря тампони за грим и си изчиствам челото и ушите, слагам 2 шапки за баня и завивам с кърпа.

# 23
  • Варна
Може ли някой да покаже снимка след боядисване с тъмно кестенявата боя на Хена фокс?
С кестеняв показвам, тъмно кестенявото може и да отива към черно.Малко са кофти снимките, нещо розовеят, ама толкова с телефон Grinning

А тук показвам снимката на окаяната си косица ( след като отмих от нея всички силикони и професионални козметики ), която пратих на Валентина от екомама с молба за помощ - това беше преди около 7-8 месеца.

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 21:52 от Didi_Bidi

# 24
  • The point of no return

Привет и за много години! Аз си мажа челото и ушите с олио от жожоба, предполагам и всяко друго ще стане  Peace

Didi_Bidi супер ти се е получило!

# 25
С кестеняв показвам, тъмно кестенявото може и да отива към черно.Малко са кофти снимките, нещо розовеят, ама толкова с телефон Grinning

А тук показвам снимката на окаяната си косица ( след като отмих от нея всички силикони и професионални козметики ), която пратих на Валентина от екомама с молба за помощ - това беше преди около 7-8 месеца.

Много ти благодаря! Hug Страхотен цвят! Simple Smile Тъмно кестенявото май ще ми дойде прекалено тъмно Grinning Grinning Grinning Grinning

# 26
  • Варна
Ами на мен този цвят най-много ми харесва, защото сякаш най-естествено изглежда.Иначе има жени, на които черното им стои много добре Simple Smile

# 27
Сега косата  ти изглежда много добре! Wink

# 28
  • София
Диди, страхотна коса и цвят Heart Eyes

# 29
Страхотна (и фълга) коса и цвят !  bouquet Преди това наистина ти е била окаяна. Да не повярва човек какви скъпи козметики има, а  всъщност не вършят никаква работа....

Аз се къносах с йеменската къна. Седях от 22 ч вечерта до 4 през нощта, когато не издържах и я измих. Както каза и Валентина, става много наситен, хубав, по-студено червен цвят. Сякаш съм с боя, всичко покри. А косата.....лъскава, жива, прекрасна Heart Eyes Наистина до тук от всички ползвани къни, йеменската ми става фаворит  Peace Консистенцията и също става много хубава и лесна за нанасяне. Ще се опитам тези дни да ви пусна и аз снимки Simple Smile Ох, радвам се че не сглупих да се върна към боята  Blush

Общи условия

Активация на акаунт