Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се нанася къната върху косата?
Какви са препоръките за избор на къна за покриване на бели косми?
Какви са препоръките за грижа за косата след боядисване с къна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се нанася къната върху косата?
Къната може да се нанесе както върху суха, така и върху мокра коса. Някои предпочитат да я нанасят върху мокра коса за по-лесно приложение, докато други я предпочитат върху суха. Важно е да разрешите всички възможни въпроси относно къната, като избягвате прилагането на кокосово масло преди къната, тъй като може да намали покритието на боята.
-
Какви са препоръките за избор на къна за покриване на бели косми?
-
Какви са препоръките за грижа за косата след боядисване с къна?
След боядисване с къна се препоръчва използването на балсам или маска за коса, която осигурява допълнителна хидратация. Някои потребители съобщават, че използват шампоани с по-чист състав и са доволни от продуктите на Фитокод и O'right. Освен това прилагането на кокосово масло заедно с къната може да придаде обем на косата.
-
Какви са препоръките за избор на шампоани и балсами след употреба на къна?
-
Какви са препоръчителните пропорции за смесване на къна с кокосово масло?

та се наложи ММ да тича до магазина за втора. Странно ми е, че на различна светлина косата ми изглежда със син, зелен, червен или жълт отенък
Петте ми бели косъм станаха руси, дали ще се напласти къната? 
Това, което пишете за боядисването в две стъпки ли имаш предвид?