Къната, билките и всичко останало - Тема 9

• 75 740
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Лейди, амлата не пресушава ли косъма?
А аз сложих доста малко, може би мах 3 с.л  newsm78
Както и да е де, дано ми понася занапред,  че не бих искала да се връщам към боите  Hug

# 61
  • В полите на Пирин планина
Лейди, амлата не пресушава ли косъма?
А аз сложих доста малко, може би мах 3 с.л  newsm78
Както и да е де, дано ми понася занапред,  че не бих искала да се връщам към боите  Hug

Според мен си стояла твърде дълго.  Hug

# 62
  • София
О, да, виж за това въобще не помислих  Crazy

# 63
deliberation Само кокосово масло ли нанасяш на косата или го комбинираш с нещо? Simple Smile

# 64
  • При децата ми
Привет момичета!

Пак ще ви моля за помощ! Praynig Този път не е за мен. Ще купувам днес къна, защото моя близка много хареса резултата от боядисването с билковата боя. Тя обаче иска да се намаже с къна, не с боя, защото иска да стане червена. Досега винаги се е къносвала само, но основно с "Афродита" и винаги се е правила черна. Косата и наистина е много черна. Та въпросът ми е: Само къна ли да и купя или да смеси къната и с нещо друго? Днес ще се маже.

# 65
Щом косата ѝ е черна едва ли ще има промяна в цвета, евентуално само на корен, ако е израснал.
Евентуално, ако свали черното, но с естествени методи не го виждам ...

# 66
  • При децата ми
Щом косата ѝ е черна едва ли ще има промяна в цвета, евентуално само на корен, ако е израснал.

Lady, дори и така да е, тя много иска да се къноса с такава къна, та ти какво би препоръчала все пак?  Simple Smile

# 67

Lady, дори и така да е, тя много иска да се къноса с такава къна, та ти какво би препоръчала все пак?  Simple Smile

Каквато и къна ще свърши работа. Може и други билки - примерно касия, амла, брингараж ...

# 68
  • При децата ми
Лейди, благодаря!

# 69
deliberation Само кокосово масло ли нанасяш на косата или го комбинираш с нещо? Simple Smile
Напоследък подължините слагам само кокосово, а на скалпа смес от кокос, ЯЧРМ и масло от ему. Но и индивидуално като го ползвам навсякъде, ми се отразява чудесно  Peace

# 70
deliberation Благодаря!  bouquet

# 71
  • Пловдив
Вчера се боядисвах със смес от къна, индиго и амла, стоях около 7-8 часа и на финала получих сърбеж на скалпа, отзад на тила. Направо не е за вярване , от къна ... на някой да му се е случвало?
И при мен се получава този сърбеж ,но вече свикнах .Аз не слагам амла и въпреки това имам сърбеж.
Според мен трябва да скъсим времетраенето  с къната .
Много е неприятно .

# 72
  • The point of no return
Цитат
uthor=Малко Сладко Коте link=topic=896330.msg32342938#msg32342938
Общо взето всичко ме притеснява Simple Smile
Имам тъмно кестенява коса, ще ми се да стане нещо с червени отблясъци, защото съм почти сигурна, че огнено червено няма да постигна Simple Smile Каква къна трябва да взема? Предпочитам да е готова смес, защото тези билки за пръв път ги чувам. Също тези маслени маски - нямам представа какви са... Абсолютно начинаеща съм и това е...

Да, трудно ще станеш огнено-червена при тъмно кестенява коса. Пробвай с чиста къна според мен  Peace  За маските, другите момичета вече са писали  Simple Smile

Вивиан - 7-8 часа си е доста дълго за стоене с къната, най-вероятно от това е сърбежът. Мен ме сърби и при 3 часово стоене, пък не знам ако стоя 7-8  ooooh!

# 73
  • софия
Момичета, къносвам се с къната на хенафокс от почти година. Преди това се боядисвах. Забелязвам, че там където е само моята коса, цветът става по-тъмен. Какво добавяхте към къната, за да стане по-светъл цвета-касия ли? и какво е съотношенето с къната? Не слагам индиго, въпреки че имам малко бели коси.

# 74
  • София
Ами хайде де, кой да ми каже да не стоя цял ден  hahaha Другия път - корекция на времето. Два часа мисля, че са достатъчни, нали?

Обаче ми пада доста индигото. Като си мия косата тече цветна вода - синкава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт