Къде могат да излекуват кучето ми,нужна е скъпа операция!

• 4 763
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Ако имате ФБ профил - можете да направите публичен албум с историята и проблемите на кучето и да го споделяте из различни ФБ групи.
Ако нямате си направете и дайте линк да го споделяме. Има групи за помощ на животни. Пишете какво става.

# 16
Направих си профил , не съм много по ФБ ,но направих каквото можах...
 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=11583456546290 … d=100011090709010

# 17
  • Тра-ла-ла
Поне една профилна снимка и корица сложете, за да не изглежда като анонимна измама  Wink Например снимка на кучето на корицата и на вас на профила...нещо такова

# 18
На колко години е кучето?

# 19
HE ВНАСЯЙТЕ пари,прекратява се набирането на средства,няма време,кучето не може да чака! Взех на заем за всички процедури!
Благодаря за проявения интерес на всички!

# 20
HE ВНАСЯЙТЕ пари,прекратява се набирането на средства,няма време,кучето не може да чака! Взех на заем за всички процедури!
Благодаря за проявения интерес на всички!
Дори да е така, може да оставите сметка, за да си помогнете с разходите и връщането на заемите. А също може ако останат пари от даренията да покриете сметката на някои друго животинче, което се нуждае от лечение.....

# 21
Не бих постъпил така,защото дори сега се намери някой да ме обвини,че не съм имал право да прося пари.Какво остава да си връщам заемите с вашите пари и всичко останало.Навсякъде съм обявил ,че се прекратява и на всички проявили желание казах да не внасят утре .
Положението е страшно сериозно и не търпи и секунда отлагане.Подготвям се и за най-лошото...

# 22
Не бих постъпил така,защото дори сега се намери някой да ме обвини,че не съм имал право да прося пари.Какво остава да си връщам заемите с вашите пари и всичко останало.Навсякъде съм обявил ,че се прекратява и на всички проявили желание казах да не внасят утре .
Положението е страшно сериозно и не търпи и секунда отлагане.Подготвям се и за най-лошото...
Има и друг начин. За желаещите от София има и друга практика....може да се внасят пари към сметката на Нана на място в клиниката. "Око да види , ръка да пипне", за тези който са скептично настроени.....така ще се разсеят и съмненията за злоупотреба. Успех!

# 23
  • Тра-ла-ла
Стискаме палци  Praynig

# 24

Не трябваше да го правиш, винаги ще има някой да мрънка против, но пък и внасянето на средства е доброволно в крайна сметка и всеки сам решава да го прави или не. Още повече сметката нали беше към клиниката? И както по-горе са написали, ако се съберат повече пари, ще отидат за лечение на друга животинка. А защо пишеш "подготвям се за най-лошото", толкова ли е зле положението? Дано не си прав! Praynig Peace

# 25
Има и друг начин. За желаещите от София има и друга практика....може да се внасят пари към сметката на Нана на място в клиниката. "Око да види , ръка да пипне", за тези който са скептично настроени.....така ще се разсеят и съмненията за злоупотреба. Успех!
Сметката Е на клиниката,НЕ моя.Умишлено така направих за да са сигурни и спокойни хората.Макар ,че хора искаха и на ръка да дават,но не ги приех.
И да,кученцето ми е много зле Sad  много...

# 26
Много съжалявам, стискам ви палци!

# 27
Отново има надежда за Нана! Подновено е събирането на дарения,преместена е в друга клиника и вече се полагат всички адекватни грижи за нея.Трима доктори се борят за нея и вече има успех Simple Smile
Храни се и пие вода самичка,дават и болкоуспокояващи и с помоща на докторите се е изправила на предни лапи.Тя има нужда от вас!
https://www.facebook.com/gospojica.mustafi/media_set?set=a.10201 … 3&pnref=story

# 28
  • Тра-ла-ла
За съжаление лоши новини Cry Копирам информацията от Фейсбук:
Цитат
НАНИ ЩЕ БЪДЕ ЕВТАНИЗИРАНА,ЗАЩОТО ПОЛОЖЕНИЕТО Й Е АДСКИ ЗЛЕ И ПОКАЗАТЕЛИТЕ Й СА ИЗВЪН ВСЯКАКВИ НОРМИ МАКАР И СЛЕД ДЪЛГОТО ЛЕЧЕНИЕ СЪС ВСЯКАКВИ МЕДИКАМЕНТИ И ЛЕКАРСТВА И ИЗСЛЕДВАНИЯ !
НАНИ ИМА ОШИПЯВАНЕ НА ЦЕЛИЯ ГРЪБНАК,БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ - БЪБРЕЦИТЕ СА СПРЯЛИ ЦЯЛОСТНА ФУНКЦИЯ,МОЗЪКА Е ЗАСЕГНАТ СЕРИОЗНО ОТ ИНФЕКЦИЯ В ТЯЛОТО,ОБРАЗУВАТ СЕ ТРОМБОЦИТИ,ЗАСЕГНАТА Е ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА ИЗЦЯЛО И ТЯ ПРОСТО СЕ МЪЧИ !
ЕМО ПОДПИСА ДЕКЛАРАЦИЯ И ТЯ ЩЕ БЪДЕ АБСОЛЮТНО ХУМАННО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ПРИСПАНА И НЯМА ДА БЪДЕ САМИЧКА ПРЕКРАЧВАЙКИ ПРАГА СИ КЪМ РАЯ !
ТЯ СЕ БОРИ ДО КРАЙ ,НО ПРОСТО НЕЗНАЙНО И НЕОБИЧАЙНО КАК Е СТИГНАЛА ДО ТОВА СИ ПОЛОЖЕНИЕ ОСТАВА ЗАГАДКА !
НЕ СЪДЕТЕ НИКОГО - ВСИЧКИ ОПИТИ БЯХА НАПРАВЕНИ ,НАИСТИНА СЕ ОПИТАХМЕ И 1% ДА ИМАШЕ ШАНС ЩЯХМЕ ДА СЕ ХВАНЕМ ЗА НЕГО !

# 29
Съжалявам Cry ...

Общи условия

Активация на акаунт