Банята - 24-та тема

• 123 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, имате ли идея откъде мога в България да си поръчам, или закупя готови тези врати, тип параван за душ? Те са популярни в Скандинавието, и супер удобни, и прекрасно ми решават проблема с душа в банята. Сгъват се напълно към стената като не се ползват, а иначе при къпане си оформят защитата да не пръска навсякъде.

# 61
# 62
  • София
Новата баня все още не е довършена, колебая се дали да не си сложа клекало: http://squat.beinsa.info/

Попадам само на най-смотаните тип "като в даскалото". Някой има ли опит с такова нещо, другата ми баня е с чиния, така че ще има избор ако има по-претенциозни гости, аз предпочитам здравето.  Blush

За жените или мъжете е по-удобно клекалото? Thinking

# 63
Тука гледам плъзгащата врата няма уплътнения в долния край или са скрити newsm78
Има  уплътнения само че са отгоре.

# 64
  • на североизток
Тука гледам плъзгащата врата няма уплътнения в долния край или са скрити newsm78
Има  уплътнения само че са отгоре.

Ако е така наистина, не е ли по-хигиенично? Няма къде да се задържа влага и да се образува мухъл.

Vald, на мен добре ми изглежда така. Удобни са тези ниши отвътре. Може да им сложиш вратичка, за да не е всичко на показ. Плочките не ми харесват, но предполагам ще ги сменяте.

# 65
Мamamari, много ти благодаря за полезнта информация.

# 66
Също така, моля, за контакти на фирма, от която сте доволни за цялостен ремонт на баня.
От съфорумецът rumen_iankov са много доволни мамите,
на които им е правил баните.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=218825

# 67
Новата баня все още не е довършена, колебая се дали да не си сложа клекало: http://squat.beinsa.info/

Попадам само на най-смотаните тип "като в даскалото". Някой има ли опит с такова нещо, другата ми баня е с чиния, така че ще има избор ако има по-претенциозни гости, аз предпочитам здравето.  Blush

За жените или мъжете е по-удобно клекалото? Thinking

Лично аз не бих си сложила клекало, по-скоро нещо такова /в скрития текст/. С него може и да се седне на чинията, а може и да се клекне, т.е опората да е само на краката и тялото да е свито по правилният начин.
Скрит текст:

Ето повече видове - цък

А ето и съвременно клекало в английска тоалетна
Скрит текст:

Дано съм била полезна  Peace

ПС> За гостите ти, които са дами ще е много неудобно. Представям си ако съм с пола, рокля или някоя по-свободна и дълга риза - да се пазиш да не си накиснеш дрехите или да внимаваш да не си напикаш обувките Simple Smile.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 15:31 от Jolinar

# 68
Starrydream, и аз съм се замисляла за нещо такова. Ще слагаме втора тоалетна чиния някой ден във втората баня. А както и ти казваш- другата "стандартна" тоалетна ще е за гости. Но още не съм решила на 100%, а и не съм питала мъжа  Thinking
Май няма голям избор откъм модели.

# 69
ПС> За гостите ти, които са дами ще е много неудобно. Представям си ако съм с пола, рокля или някоя по-свободна и дълга риза - да се пазиш да не си накиснеш дрехите или да внимаваш да не си напикаш обувките Simple Smile.
Много е удобно даже, на работа сме така, радвам, че и след ремонта запазиха това положение. С лесна дезинфекция и обслужване е.

# 70
За другия модел тоалетни,ако възникне проблем с краката,кръста,ставите,временен или постоянен ще е трудно да се ползва ,даже невъзможно.А и се остарява все пак...А според мен за в къщи не е вариант изобщо...

# 71
Скрит текст:
Много е удобно даже, на работа сме така, радвам, че и след ремонта запазиха това положение. С лесна дезинфекция и обслужване е.
Сигурно сте слабичка, за мен не е удобно. Peace
Иначе могат да се поръчат и от чужбина. Аз поръчах тоалетна чиния и дъска от Италия  Crazy

# 72
# 73
За другия модел тоалетни,ако възникне проблем с краката,кръста,ставите,временен или постоянен ще е трудно да се ползва ,даже невъзможно.А и се остарява все пак...А според мен за в къщи не е вариант изобщо...
По принцип е така. Но Старидрийм има и друга тоалетна чиния. Ние също. Честно казaно не бих разчитала единствено на клекало точно заради това, което казваш, vgancheva.
А има ли някакви по-специфични изисквания за поставянето на клекало? Или си е както е стандартно за тоалетна чиния.

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 19:47 от little afternoon

# 74
  • София
Важното е, че дефекацията е улеснена и няма опасност от хемороиди, и други гадни неща.
То пък чинията е по-деликатна, аз не бих сядал в чужда къща.
Аз пък се притеснявам дали ще го уцелвам, без да се оплисквам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт