Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 36

• 64 475
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Тип топ ги носи кутията е с 30 вафли.
И има също и писмо с което се извиняват и се надяват да останем тяхни клиенти.

# 661
Благодаря значи ще чакаме морени пак е нещо .

# 662
Пазарувам често от Лидл. Каква точно е седмичната им игра и как се участва в нея?
Никога на касата не са ме подканяли да участвам и никога не са ме запознавали с условията. В темата чета, че има игра. Може ли някой да ми я обясни?

Всеки ден ям по една Милка. Само големи шоколади ли участват в играта и само от Метро ли трябва да са купени? Аз си купувам шоколадчета от магазините срещу нас - супермаркети и павилиони. Участвам ли?

Само шоколади 250 и 300 гр. участват няма значение откъде стига да пише на бележката че е такъв шоколад

# 663
  • София
Звънят ли по телефона преди да дойдат, тъй като днес май няма да мога да ги взема? Само да не ме карат после да си ги търся от някъде... Naughty

# 664
Честито на спечелилите комплимент

Снимка на комплимента
Скрит текст:
Пожелавам Ви да сме истински късметлии.
И да спечелим от някой ден от играта до 28.02 истински smartwatch, който да е реално спечелен по тяхната random система.
 Hug

# 665
  • Телиш/Плевен
Есме, ето играта на Лидл, месечна е и без покупка, затова няма какво да ти казват в магазина: http://www.lidl.bg/bg/550.htm?id=272

Ще чакам и аз кутия от Морени значи.

# 666
Звънят ли по телефона преди да дойдат, тъй като днес май няма да мога да ги взема? Само да не ме карат после да си ги търся от някъде... Naughty

На мен ми звъняха да отида да ги взема от пощата.

# 667
  • SF
Есме, ето играта на Лидл, месечна е и без покупка, затова няма какво да ти казват в магазина: http://www.lidl.bg/bg/550.htm?id=272

Ще чакам и аз кутия от Морени значи.

Мерси, Лале в дъжда! Аз кликнах върху един от продуктите, ама нито регистрирана, нито нищо. Не ме подканя да правя регистрация. Нещо не я схващам тази игра май.

# 668
  • Телиш/Плевен
Esme, не кликвай върху продуктите, а прочети горе какво пише. Това не е директен линк към играта. Като кликнеш на директния линк, ще ти зареди играта, ще гласуваш и ще се регистрираш. През таблет пиша и ми е зор отварянето на много страници, тази ми беше по-удобна и затова дадох нея.

# 669
Лале, да те питам ти получи ли нещо от Харибо? Защото при мен трета седмица тече и не съм получила нищо. Изпратих опаковките като препоръчано писмо, но за съжаление не съм запазила бележката. Питах ги и ми отговориха, че не забавят наградите, а веднага изпращат.

# 670
  • Телиш/Плевен
Не, нищо нямам получено (аз обикновено си казвам и качвам снимка). Confused При мен малко време е минало, де, ама при теб е доста. Дано скоро ни зарадват. Praynig

# 671
дано не са ме забравили, ще си чакам нямам друг избор. Вчера пратих още 10 опаковки, но сега си запазих бележката.

За Морени, мога да кажа, че излязоха все пак от ситуацията. Аз си мислех, че комплимента им ще се окажат 3/4 вафли или нещо рекламно. Кутия вафли си е добре.

# 672
  • SF
Esme, не кликвай върху продуктите, а прочети горе какво пише. Това не е директен линк към играта. Като кликнеш на директния линк, ще ти зареди играта, ще гласуваш и ще се регистрираш. През таблет пиша и ми е зор отварянето на много страници, тази ми беше по-удобна и затова дадох нея.

Ааа, добре! Супер. Така стана! Мерси!
Избрах най-каръшкият продукт. Аз кренвирши не ям.

Но Милка ям. Какво за Милка казвате??

# 673
  • Телиш/Плевен
Ааа, добре! Супер. Така стана! Мерси!
Избрах най-каръшкият продукт. Аз кренвирши не ям.

Но Милка ям. Какво за Милка казвате??
Hug
За Милка някой писа - купуваш голям шоколад (250 или 300 гр) и регистрираш стойността му и номера на касовата бележка тук: http://promo-milka.bg

# 674
И аз да се похваля с кутия Морени - до адрес дойдоха.

Общи условия

Активация на акаунт