♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 29

• 77 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Цооооп! Запис и от мен в темата! Heart Eyes
Етървичке bouquet bouquet bouquet Hug Hug Hug

# 16
Мами  Hug изобщо нямах предвид теб и изказването ти  Laughing Просто някои дружки много и се нервят на Гупсето  Mr. Green За нас може да е всякаква, но Баръшко си знае защо е с нея  Peace А Статуса, ако можеш, го гледай, няма да съжаляваш  Peace
Благодаря ви за споделеното!  bouquet
един невероятен клип

# 17
  • Враца
Мами  Hug изобщо нямах предвид теб и изказването ти  Laughing Просто някои дружки много и се нервят на Гупсето  Mr. Green За нас може да е всякаква, но Баръшко си знае защо е с нея  Peace А Статуса, ако можеш, го гледай, няма да съжаляваш  Peace
Скрит текст:
Благодаря ви за споделеното!  bouquet
един невероятен клип

hahaha hahaha
Ти да не си мислиш, че аз не и се нервя  Wink Mr. Green
Надявах се, ама май .... са си заедно, ама времето ще покаже Wink Mr. Green
Аз мога да бъда мноого търпелива  Laughing

Mr. Green Mr. Green
Кадър от репортажа - все едно зад него е Елчин  hahaha

Накратко превод
Цитат
Merjen Annayeva
Елена, как встретили новый год спросили, он ответил как обычный день мандарины, лото и т.д. У Гюпсе спросили что вы пожелаете на новый год, она ответила счастье и т.д , и еще мир (барыш на турецком). А журналист пошутил и еще Барыш, и еще Барыш, и еще Барыш))))

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 16:08 от mama_an_ji

# 18
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет в новата тема  Hug

НеЖи чок тешекюлер  bouquet bouquet bouquet,

Оффф тпък тоя Баръшко  ooooh!

Сляп ли е .....не знам  newsm78

При толкова хубави жени около него .....той тая Люспа избрал ......тая грозотия  Crossing Arms
няма вкус момчето за жени и това е  Naughty

Много хубави клипчета сте качили  Hug
И благодаря на всички за преводите на снощната серия на статуса  Hug

# 19
  • Враца
 Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=M1f2s392IiE

Цитат
Kiralik Ask/Любовь Напрокат
Барышу поставили диагноз пневмонии. Барыш Ардуч напугал своих поклонников. Болеющему долгое время гриппом Ардучу поставили диагноз пневномии. Как сообщило агенство актера, ему поставлен диагноз на ранней стадии и оказывается все необходимое лечение со стороны его врачей. Актер не забыл передать привет всем его любящим. Как сообщается, съемки сериала продолжаются в том же режиме.

Пишат, че е снимано при излизането на Баръш от болницата

Превод на репортажа за Баръш и Гюспе
https://vk.com/video_ext.php?oid=-97247545&id=172267003& … f00d3d04&hd=1

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 18:35 от mama_an_ji

# 20
Добър вечер! А този филм където пламва "голямата любов" м/у Гюпсе иБаръш,някой гледал ли го е? Струвала ли си 2 то часа гледане поне заради Баръш? newsm78
http://m.vbox7.com/play:48ec4bc685

# 21
Еда

И статия за нея..  newsm78 newsm78

Сета на Ашка  Heart Eyes Heart Eyes

Чичо Мерт  Crazy Crazy

# 22
# 23
Здравейте

Най после изгледах Статуса.... Епизода ми хареса, наистина бе серията на Берк... Но финала, защо ми се струва, че Джан няма да прочете писмото, Елиф ще се върне, Медиха ще измисли пак някоя глупост с блестящия си ум...освен ако Аиш не се опомни...

Неж, а този е за теб Flutter

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 19:43 от Slawena

# 24
Добър вечер  Hug

Успях да ви изчета  Whistling  смогнах да изгледам и клипчетата  Heart Eyes и да видя снимките  Hug

Благодаря, момичета!  bouquet

~~~

Наг, Жани Hug  Радвам се, че ви засичам  Peace

~~~

От къде да започна?  Crazy

От Статуса  Heart Eyes  Рейтингът му е добър  Peace  В Тотала е на първо място, а в другите две групи - на 4  Crossing Arms
Според мен предстои край на сериала  Peace  И по тази си моя логика  Blush  очаквам другата събота Джан да прочете писмото  Praynig

Еда Едже май наистина е бременна  Thinking  И какъв е тоя мерак да се ходи в Холандия?  Mr. Green  Първо Онур Бюуюкюстюн, сега и Еда  Laughing

~~~

Относно Баръш - ах, защо не станах лекар, че да ида да работя в някоя болница в Истанбул?  Mr. Green  
И пневмонията, и очния му проблем щях да излекувам Mr. Green

Гледам спортове обсъждате  Laughing  След голфа и билярда, може би е ред на баскетбола  Crazy  Да покажат пак Йомер по апандеситовия белег Crazy не само Дефне ще баялдиса тогава Whistling Но нека се спортува  Laughing  Здрав дух в здраво тяло  Mr. Green
Ей го на Баръш - заряза спорта заради снимките под чаршафа с Елчин и разходката в търговския център с Гупсе, и се разболя Mr. Green

~~~

Лаве, Славе, чок тешекюр за красотата, която сте ни показали!  bouquet bouquet bouquet

И за да не съм с празни ръце  Flutter

Още веднъж Бурак  Heart Eyes  Благодаря на онова мило и чаровно птиче, което винаги се сеща за мен и мъжО ми!  bouquet

Каан  Heart Eyes  Много му отива кармазъ  Flutter

От сета на Любовта

И нещо специално за етърва ми  Hug

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 21:49 от неЖност

# 25
# 26
# 27
  • Враца
newsm78  Какво ли ще рече това  newsm78

# 28
  • По света и в нас.

# 29
newsm78  Какво ли ще рече това  newsm78

Някой май е направил парфюм "Пасионис"  Crazy  Фен умора няма  Laughing  Първо близалки, а сега аромати  Flutter Какво ли още да очакваме - дъвки, обувки?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт