♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 29

• 77 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Враца
 hahaha hahaha hahaha
Хванах Йомер да си говори сам   Laughing Laughing Laughing

# 91
Отказвам се.. тотално куку е тоя човек.. сам не знае какво знае.. 12 еп. стигнах и съм напълно раздвоена... явно самата сценаристка още не е била решила ще знае ли Йомер или не... таман реша, че не знае, и хоп някоя фраза ме разубеди.. викам си "знае" и пат- държанието и постъпките му са точно на противоположното мнение..  Banghead Banghead Banghead Banghead

Скрит текст:

Скрит текст:

П.П Сам си говореше и когато се опитваше да се успокои, докато ревнуваше като гледаше Дефне и Синан... все вървеше и си повтаряше "Успокой се! Успокой се Йомер! Спокойно!"  hahaha hahaha hahaha

# 92
Добро утро!!!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 93
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug Hug

Отказвам се.. тотално куку е тоя човек.. сам не знае какво знае.. 12 еп. стигнах и съм напълно раздвоена... явно самата сценаристка още не е била решила ще знае ли Йомер или не... таман реша, че не знае, и хоп някоя фраза ме разубеди.. викам си "знае" и пат- държанието и постъпките му са точно на противоположното мнение..  Banghead Banghead Banghead Banghead

Скрит текст:

П.П Сам си говореше и когато се опитваше да се успокои, докато ревнуваше като гледаше Дефне и Синан... все вървеше и си повтаряше "Успокой се! Успокой се Йомер! Спокойно!"  hahaha hahaha hahaha

Това е положението  Naughty И аз снощи се отказах по тази причина - на места направо изглежда, все едно всичко знае, на други - че е в неведение - няма начин да го проумеем (това за сценаристите си много права - докато те се намесват  Wink Mr. Green Mr. Green ще е неразгадаем  Wink Mr. Green)
Но продължавам да твърдя, че не може да не знае - не е логично поведението му на буреносен облак пред кревата с Дефне на сутринта в хотела и след това във времето до разговора с Дефне в колата. Той беше бесен - идеше му да я изхвърли от кревата - а така без причина тази ярост в погледа му  Naughty Naughty Може би е решил да се включи в играта и да види докъде ще стигнат нещата, но влюбването, като чувство  е по-силно от любопитството и става неусетно Mr. Green Участвайки в такива игри, попадаш неусетно в капана на любовта и измъкването е трудно  Mr. Green Mr. Green  Реално, дори и да знае, Дефне го обърква с държанието си - подава му непрекъснато противоречиви сигнали - на моменти изглежда все едно си играе с него, на моменти - че има чувства и това е много видимо. Ето дори в епизода когато разбра от кого е книгата - разбра, че нещо не е точно както трябва при нея и дойде да поговорят, я тя му изтърси - напускам работа. Разбира се и неговата вина за несъстоялия се разговор е голяма. Naughty
Разбра я какво чувства за първи път, когато поиска да я целуне в градината, когато идва журналистката за интервю през нощта  Mr. Green Mr. Green

А и вчера някой постна снимка от последната серия, където той казва на Неджми, че срока изтича и е много ясно, че не става въпрос за срока за новите модели Mr. Green Mr. Green
(Темпи, ти си била със този снимков материал ooooh!  Wink Hug)
За мен Йомер категорично знае за уговорката - вече как ще го извъртят сценаристите е друг въпрос (ама това си е мое мнение и така вече ще гледам сериала - с тази настройка Wink Laughing)
И между другото - на фона на сега случващото се и случило се вече - ако се гледат старите серии много неща изглеждат по различен начин и много казани неща звучат по различен начин   Laughing

Има и ще няколко случая, в които си проговаря сам, ама не казва нищо съществено - такава скрита лимонка е, че ...... ще ни хареса като гръмне  hahaha hahaha

Ще добавя нещо (стана много дълго ooooh!, ама ...)
Представяте ли си Дефнре да разбере, че Йомер през цялото време е знаел за уговорката  Rolling Eyes  Дали няма да е бясна и да го зареже тя и тогава  да започне гонене от страна на Йомер  Mr. Green Mr. Green  Ехааа и това бих гледала с удоволствие  Sunglasses Laughing Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 10:38 от mama_an_ji

# 94
Но продължавам да твърдя, че не може да не знае - не е логично поведението му на буреносен облак пред кревата с Дефне на сутринта в хотела
Скрит текст:
и след това във времето до разговора с Дефне в колата. Той беше бесен - идеше му да я изхвърли от кревата - а така без причина тази ярост в погледа му  Naughty Naughty Може би е решил да се включи в играта и да види докъде ще стигнат нещата, но влюбването, като чувство  е по-силно от любопитството и става неусетно Mr. Green Участвайки в такива игри, попадаш неусетно в капана на любовта и измъкването е трудно  Mr. Green Mr. Green
Реално, дори и да знае, Дефне го обърква с държанието си - подава му непрекъснато противоречиви сигнали -
Скрит текст:
на моменти изглежда все едно си играе с него, на моменти - че има чувства и това е много видимо. Ето дори в епизода когато разбра от кого е книгата - разбра, че нещо не е точно както трябва при нея и дойде да поговорят, я тя му изтърси - напускам работа. Разбира се и неговата вина за несъстоялия се разговор е голяма. Naughty
Разбра я какво чувства за първи път, когато поиска да я целуне в градината, когато идва журналистката за интервю през нощта  Mr. Green Mr. Green

А и вчера някой постна снимка от последната серия, където той казва на Неджми, че срока изтича и е много ясно, че не става въпрос за срока за новите модели Mr. Green Mr. Green
(Темпи, ти си била със този снимков материал ooooh!  Wink Hug)
За мен Йомер категорично знае за уговорката - вече как ще го извъртят сценаристите е друг въпрос (ама това си е мое мнение и така вече ще гледам сериала - с тази настройка Wink Laughing)
И между другото - на фона на сега случващото се и случило се вече - ако се гледат старите серии много неща изглеждат по различен начин и много казани неща звучат по различен начин   Laughing

Има и ще няколко случая, в които си проговаря сам, ама не казва нищо съществено - такава скрита лимонка е, че ...... ще ни хареса като гръмне  hahaha hahaha

За съжаление имам чувството, че скоро няма да разберем истината.... докато поддържа висок рейтинг сериала, сценаристката няма да си позволи да ни даде така лесно отговора на тая загадка, наречена Йомер Ипликчи..  Crazy Crazy
Много лошо се получи, че точно след хотела се засили и ревността, заедно с любовта, на Йомер.. нямаше как да се разбере какво е казала или не е тя, след като той по цял ден вървеше и следеше нея и Синан.. само те двамата му бяха в главата и това ръководеше всичките му действия..  ooooh! Ако е знаел истината, това наистина само допълнително го дообърка- уж е наета за него, а флиртува, поне според него, със Синан..  hahaha hahaha

Това за срока наистина вчера аз го пуснах, просто защото наистина, както и ти каза, като гледаш старите неща с поглед, обхващащ всичко станало, те придобиват нов смисъл...  Whistling По принцип знаем, че в сериалите и особено този, няма нищо случайно или напразно казано.. но май и ние не сме осъзнавали до колко казаното е точно казано, и до колко е било двусмислица...  Thinking Thinking

И според мене твърдо знае за цялата схема.. интересно само кога точно ще ни го покажат като факт..  Mr. Green Mr. Green

Йомер е меко казано скрита лимонка.. толкова трудно не съм разгадавала дори книгите на Дан Браун.. енигма голяма е ПатронЯ.. да видим какво ще измисли сценаристката накрая..  Thinking Thinking

# 95
Привет къзларки Hug
Неж Hug за уютната къщичка Laughing
Темпи,бива те да убеждаваш Laughing Уж бях сигурна,че не знае нищо и затова така я притиска патроня,а в твоето обяснение логика чок вар Wink Тамам,съгласих се,шимди чакам кога ще гръмне бомбата и Дафинка ще разбере Crossing Arms

# 96
  • Враца
Много лошо се получи, че точно след хотела се засили и ревността, заедно с любовта, на Йомер.. нямаше как да се разбере какво е казала или не е тя, след като той по цял ден вървеше и следеше нея и Синан.. само те двамата му бяха в главата и това ръководеше всичките му действия..  ooooh! Ако е знаел истината, това наистина само допълнително го дообърка- уж е наета за него, а флиртува, поне според него, със Синан..  hahaha hahaha

Да, и това  newsm10
Сценаристите така объркват нашите мисли, както Дефне - Йомеровите  hahaha hahaha hahaha
Но това е! Гледам оттук-натам с тази нагласа и да става каквото ще  Naughty Laughing

За рейтинга - тук  е много висок, но при Кара Севда се моля  Praynig рейтинга да е на границата - за да са на тръни и да не си позволяват да разводняват сериала - тръгне ли нагоре - ще гледаме боза  Naughty ooooh!

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 11:16 от mama_an_ji

# 97
Темпи,бива те да убеждаваш Laughing Уж бях сигурна,че не знае нищо и затова така я притиска патроня,а в твоето обяснение логика чок вар Wink Тамам,съгласих се,шимди чакам кога ще гръмне бомбата и Дафинка ще разбере Crossing Arms

С Йомер бей няма нищо сигурно.. единия ден е така, на другия иначе.. Колкото съм убедена, че знае, толкова и се колебая на моменти.. защото ако наистина знае и ги мотае толкова убедително, ще излезе накрая, че той е по- голям интригант и от тях...  ooooh! ooooh! Като го гледах нощес как спокойно говори с леля си, как тя го убеждава, че Дефне обича него, а той й разказва, че се колебаел, защото Дефне си имала друг /Синан/... и толкова убеден беше, че Дафа има нещо общо с ортака му.. чак жал ми стана и бях сигурна, че си няма и идея.... и хоп, в следващия момент изцепи пак нещо от сорта, че не всичко е, каквото изглежда, и аз пак съм на черешата..  Mr. Green Mr. Green  Стигам до извода, че Мерич си е оставила вратички, за да може според действията да променя героя и в нататъшните епизоди... особено последните няколко, след предложението за брак да речем... Прекалено неадекватни са ми понякога и Йомер, и Дефне... когато трябва да се пита, те мълчат... когато трябва да се мълчи, те говорят глупости...  ooooh! ooooh!

Защо Йомер не попита Дефне още сутринта какво толкова я е страх, че му е признала? Може би вече е знаел...
Защо Йомер не попита Дефне защо си тръгна от хижата? Може би защото си мислеше, че тя изпълнява уговорката с леля му... ако тя му е казала, че трябва само да се влюби в нея и е заспала, преди да разкаже за сватбата...
Защо не настояваше да научи причините, за да не приеме веднага предложението му за брак? Може би защото знаеше, или поне се надяваше, че тя иска първо да върне парите на леля му..

Прекалено много въпроси и твърде малко отговори... Йомер бей ни превърна в профайлъри на ФБР- следим му всяка стъпка, мимика, жест, дума, мисъл.. и се опитваме да разгадаем какво мисли, защо прави това и онова...  Crazy Crazy

Ако сценаристката можеше да ни прочете сигурно щеше да си умре от смях..  hahaha hahaha

# 98
  • Враца

Ако сценаристката можеше да ни прочете сигурно щеше да си умре от смях..  hahaha hahaha

А може да се учуди колко сме добри   Rolling Eyes rotfImbo rotfImbo

# 99
Викаш по- добре от нея разбираме и разгадаваме образа, който тя е създала..  hahaha hahaha

# 100
 Stop дами,някой може ли да ми каже какво пише на тази розова бележчица (от 28 епизод) ,подмятат се от време на време тези шарени листчета ,тъй като нямам познанства в турския език,някой ако може да сподели Simple Smile

# 101
Stop дами,някой може ли да ми каже какво пише на тази розова бележчица (от 28 епизод) ,подмятат се от време на време тези шарени листчета ,тъй като нямам познанства в турския език,някой ако може да сподели Simple Smile

На лисчето беше поредното напомняне на Дефне, което си беше записала, за предпочитанията на Йомер.. нали всяка сутрин ядеше различна закуска /поне в началото на сериала/ и тя си пишеше на разноцветни лисчета за всеки ден напомняния..  Laughing Laughing Laughing Точно тази беше да не забравя водата на Йомер - който така често я пиеше в началото на сериала, а полека лека забрави, докато асистентка не му стана Дерия.. и то пак беше само за първия ден..  hahaha hahaha Дехидратацията явно е другия фактор за нервността на Йомер...  Crazy Crazy

# 102
# 103
tempestad ,благодаря Simple Smile
Доста от навиците на героите пропаднаха в дън земя. Сигурно сте коментирали по-рано в темите,но да отбележа и аз ,че съм зашеметена от играта на актьорите ,как успяват за изиграят тези чувства....супер са  smile3501 smile3501

# 104
Йозета на Ашка: Hulusi, Neriman’ı köşeye sıkıştırdı. Neriman artık son kozunu oynuyor.
Sürpriz kahvaltıda neler olacak?
Neriman, Defne ile Ömer’i ateşle barut misali gece baş başa ofise kilitleme planı yapıyor. Ortağı tabi ki Koray! Bu mükemmel planda işler karışıyor, beklenenden fazlası oluyor.
Bir taşta iki kuş yakalanıyor. Yasemin, Sinan’la başka bir odada kilitli kalıyor. Bakalım bu baş başa geçecek olan uzun gece çiftler için mutlu sonla bitecek mi?

Общи условия

Активация на акаунт