♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 29

• 77 159
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас

[/quote]

Това да не е мъжката рода на свиждане на Баръшко? Много са, и страшни са....................... ooooh!

# 691
Тез могат да ти убият романтиката. Mr. Green ooooh!

# 692
# 693
Моят нов любимец - Каан Flutter

С Ръза Коджаоулу

И на къде без Нихан и Кемал Crazy

# 694
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Между другото, нещо в играта на Памир започва да ме дразни. Много ми е еднотипен и монотонен такъв... Rolling Eyes Rolling Eyes
Докато Берк радва. То не са тъпи погледи, не са радости покрай Айшегюл, не са сълзи пак покрай Айшегюл, не са погледи с досада покрай Елиф... Heart Eyes Heart Eyes

Тъкмо беше навремило, след като стигнах до 20 еп., да кажа, че Мурат започва да дразни (въпреки нормалността му  Grinning) Почти никакви емоции, все е съгласен, деликатен, тактичен, възпитан - с една дума ми е скучен  Sad  Даже тук започва и подмолно да действа, за да се отърве от Джан, понеже разбра, че няма друг шанс да му "обърнат" внимание  Sad
Да допуснем, че Мурат се събере да живее с Айшегюл, колко време ще успее да я изтърпи - засега му е интересна, защото е различна от всичко с което е свикнал досега  - всички и всичко около него да е излъскано. Но нейното държание ще започне да го дразни и много скоро и ще започне да търси начин да се "отърве" от нея и ще приключат безславно.
И аз бих избрала Джан, въпреки всичко което сътвори и продължава да сътворява  ooooh! ooooh! (сигурно съм мазохистка  ooooh! Laughing Laughing)

За всичко са виновни сценаристите  Naughty Wink Mr. Green

А ето тук щеше да ми се "пръсне" сърцето  Cry Cry  Изпитание, след изпитание  ooooh! ooooh!
А това май е най-голямото   Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 22:37 от mama_an_ji

# 695
 Crazy Crazy Crazy

Ей това е двойка Mr. Green  Не като тия олигофрени Mr. Green

Фотошопът на ЕлБар ме зарадва след днешния колаж на Гупсе и Юнус Crazy

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 23:24 от неЖност

# 696
  • Бургас

Каква хубава картинка за лека нощ!!!!
Чок мерси!

# 697
Добро утро  Hug Hug Hug

# 698
Добро утро и успешна нова седмица! Hug

Днес чакам 3 фрагмана и 1 йозет Mr. Green

# 699
  • Пловдив
Добрютро, ебаси студа  cold

Ама Люспа и Делфина как си ходят, лика прилика са си  hahaha

Какво сте го заяли Мурат, такъв му е персонажът , нали требе Джан Дърваров да изпъкне  Mr. Green
ПатронЯ щом е вече на снимки, какво ли ни ще ни поднесат в петък ми е интересно ...

# 700
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Добрютро, ебаси студа  cold

Ама Люспа и Делфина как си ходят, лика прилика са си  hahaha

Какво сте го заяли Мурат, такъв му е персонажът , нали требе Джан Дърваров да изпъкне  Mr. Green
ПатронЯ щом е вече на снимки, какво ли ни ще ни поднесат в петък ми е интересно ...
Много са го лустросали, даже прекалено  Wink  Laughing Laughing Можеха мъъъъничко да го раздвижат  Wink Mr. Green Mr. Green  И ако е истински приятел, трябва да каже за фалшивата бременност на когото трябва  Naughty  Иначе е симпатяга  Wink
Джан го пекат и ще го пекат на бавен огън с тази Елиф и тази майка  ooooh! ooooh! Mr. Green Докато го вкарат в правия път  Wink Mr. Green
А за Дребосъчето  smile3505   Heart Eyes Heart Eyes Толкова неща й струпаха на главата и пак не пада духом  Heart Eyes Кога ли ще й свършат мъките  ooooh!

# 701
Добро утро и успешна нова седмица! Hug

Днес чакам 3 фрагмана и 1 йозет Mr. Green

Що ли си мисля че ще има да чакаме за Фрагмани на Ашка и Статуса..  Laughing Laughing Laughing

# 702
  • Бургас
Здравейте, хубава, ползотворна, забавна и целувкова седмица! kiss

# 703
Да се постоплим малко в тоя студ..  Heart Eyes Mr. Green

# 704
tempestad ,мен лично много добре ме стопли,благодаря  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт