СЕДМИ клас - 3

• 82 318
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Може ли да ми препоръчате помагало по математика с подробни разяснения на задачи от 2 модул?

# 691
Достъп до пощата се дава на потребител, писал редовно поне в 2(две) поредни теми.

# 692
  • до реката
Здравейте,случайно някои да има примерните тестове за НВО-7клас ,които са публикувани във вестник Аз Буки.

# 693
Момичета как се справят вашите деца със задачите ПИЗА? На моята щерка й са голям препъни камък. С геометричните задачи от втори модул се справя добре, но 21 и 22 задача все ги омотва.
В училище са на неравенства от миналата седмица, а утре пак имат контролно по МАТ на еднакви триъгълници. Това е трета контролна върху този материал.

# 694
  • I want it all and I want it now.
И на моята са и трудни текстовите задачи.
Тази седмица ще ги изпитват на "Неразделни" наизуст с оценка.
Отделно ще правят тест по физика, история и математика.

# 695
  • София
http://waterbridge.info/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BF%D1%83%D1%81-%D0 … 0%B5%D0%BD%D0%B5/
Благодаря на този, който пусна тук информацията за Корпуса за бързо гърмене!
Имаше в петък, ще има и във вторник, силно препоръчвам! Детето се прибра и скицира всички опити, които успя да си спомни, около 12-13 на брой Simple Smile Гледал беше 3 пъти презентацията им (шоу по-скоро)

Ако някой иска пробно в Бултест за АПРИЛ, да се записва отсега, защото нямаше места за март!

Детето отиде там 3 пъти, 1 път в СМГ и перманентните в неговата си школа. Към кои майки се причислявам Simple Smile (в много слаб клас учи)
Но да не пропусаме и бащите в тази матурна история Simple Smile

# 696
  • столицата
http://19sou.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/
Пробен в 19 СОУ София

# 697
# 698
  • I want it all and I want it now.
Днеска ме изненада с 4,25 по математика.
Да се смея ли да плача ли  Laughing

# 699
Приеми го философски Hug Например ,че по пътя  всякакви камъни има Wink

# 700
Това "представление" на Корпуса за бързо гърмене, какви пари струва?

# 701
  • столицата
И аз се интересувам от цената. На сайта няма инфо.

# 702
  • най-шареното място
Честита пролет!

Едва прочетох по диагонал какво сте писали - много нещо Simple Smile

И аз не смятам да купувам сборник. Желанията последно обсъждахме преди месеци и не знам дали ше се случи пак преди изпитите. Те децата още от 6ти клас знаят какво е предлагането в града им. Всичко останало е въпрос на оценка в крайна сметка. Миналото лято свалих статистиката за предната годиан от РИО. Тази пак ше я дадат сами.

Как са с оценките вашите деца? При моето май няма никакви... Тепърва започват пробните и това, че не е поне частично осигурено училищеното оценяване не ми харесва особено. Идея нямам и контролните им кога са...

# 703
  • София
И аз се интересувам от цената. На сайта няма инфо.
Безплатно е заразяването с химия Simple Smile
може би един цикъл е 15 до 30 минути

# 704
  • Бургас
при нас почти няма оценки, но такава е практиката още от 5 клас, чак в края на срока се нанасят повечето, от време на време младежът ми съобщава за някоя оценка, но предполагам, че по-лошите ми се спестяват, но и аз нещо позагубих интерес, очаквам с нетърпение само оценките от пробните изпити, в училище каквото такова, повечето предмети не ме вълнуват, по БЕЛ  и МАТ се носят слухове, че всички ще имат 6-ци  за балообразуващи, ама да видим

Общи условия

Активация на акаунт