Хронично възпаление на горните дихателни пътища.

• 2 148
  • 4
  •   1
Отговори
Не намерих подобна тема и затова отворих нова. Моля да ме извините, ако има подобна. 
Дъщеря ми на 4г. е с поставена такава диагноза и всеки месец сме болни по 1, а по някога и по 2 пъти. За нула време минава на пневмония. От началото на 2015г. е правила 4 пневмонии и вече се побърквам. Препоръчаха ми през лятото да я заведа в Сандански или Трявна, но искам да помогна на детето си преди това да се чувства по добре.
Моля мами, чиито дечица имат подобни проблеми да споделят опит, защото много се притеснявам.

# 1
В голям град ли живеете?

Трябва ти планински въздух, често ходене на сео.

Ще го израсте  Peace

# 2
Живеем в **** Но колкото и да е странно в града има доста деца с различни заболявания. Иначе града ни е доста малък.

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 10:34 от bubanka

# 3
Предполага се, че въздухът ви е чист. Затова питах дали живеете в голям град  Peace

# 4
Дорис е права - ще се израсте това боледуване. И сина ми беше така, нищо не помогна, след първи клас нещата рязко се промениха за добро. Да чукам на дърво  Praynig
Можеш да подсилваш имунната система, друго не мога да кажа, при нас не помогна нито Рибомунил, нито Ехинацея, нито Бронховаксом, абе нищичко. 3 пневмонии за 2 години, от нищото просто  Tired

Общи условия

Активация на акаунт