VOYO - мнения

• 4 149
  • 3
  •   1
Отговори
  • Разпиляна във въображението
Пускам темата, защото в търсачката излязоха само коментари къде да бъде намерена серия от някой сериал. Въпросът ми е към тези, които ползват услугата - доволни ли са? Плюсове, минуси...

# 1
  • София
Можеш да тестваш Войо 7 дни безплатно и да прецениш дали те устройва.

Да спомена, че от няколко дни има Netflix в България, с 1 м. гратисен период. Засега няма бг. превод/субтитри и някои култови сериали със закупени права от БГ телевизии липсват в каталога, но ако разбираш английски, може да се възползваш от гратисния период.

# 2
Миналата година се абонирах за цяла година и съм доволна.Вечер като остана свободна сядам и си гледам сериалите през деня нямам време защото моята буба не ме оставя на мира! Grinning Сега пак ще се абонирам,но не знам кога ще успея да излезна. #Crazy

# 3
  • Разпиляна във въображението
Можеш да тестваш Войо 7 дни безплатно и да прецениш дали те устройва.

Да спомена, че от няколко дни има Netflix в България, с 1 м. гратисен период. Засега няма бг. превод/субтитри и някои култови сериали със закупени права от БГ телевизии липсват в каталога, но ако разбираш английски, може да се възползваш от гратисния период.

Да, имаме си копче на дистанционното на телевизора за Netflix и според ММ трябва да ни е безплатна Joy Мисля, че цената за Бг си е висока и то без включени субтитри и сериали.

Дано скоро пуснат пак някоя промоция за voyo. Може и да се възползвам. Грубо 5 лв. на месец е поносимо.

Общи условия

Активация на акаунт