Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-10

• 153 506
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Да, трябва.

# 736
Здравейте,момичета-нямам време да чета назад,набързо питам-след навършване на 2-то годинки и двамата родители се водим безрабтни.Моят счет. ще ми даде бележка за доходите 12 месеца назад(т.е до август)-когато анвършва 2 годинки.И на Мм трябва ли да взима бележка от някъде,че е безработен,не помня миналата година как беше?Та нещо по-различно трябва ли да нося ми е въпросът тази година?А и също закъснях с подаването 2 месеца,но предполагам,това не е от значение,просто ще загубя детските от теази месеци.Благодаря предварително Simple Smile

# 737
  • Пловдив
Здравейте,момичета-нямам време да чета назад,набързо питам-след навършване на 2-то годинки и двамата родители се водим безрабтни.Моят счет. ще ми даде бележка за доходите 12 месеца назад(т.е до август)-когато анвършва 2 годинки.И на Мм трябва ли да взима бележка от някъде,че е безработен,не помня миналата година как беше?Та нещо по-различно трябва ли да нося ми е въпросът тази година?А и също закъснях с подаването 2 месеца,но предполагам,това не е от значение,просто ще загубя детските от теази месеци Да,ще загубиш парите за тези месеци

Ако в 12 месечната базата назад имате месеци с работа,ви трябва бележка за тези месеци.Носете и двете трудови книжки.Бележка за ваксините.Копие и оригинал на акта за раждане.

# 738
  • Варна
Здравейте момичета искам  да попитам колко дни след подадената декларация за бащински  те се изплащат
Счетоводителите във фирмата на Мм са подали декларацията на 10.11.2016.
Благодаря Ви,  Hug

# 739
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте момичета искам  да попитам колко дни след подадената декларация за бащински  те се изплащат
Счетоводителите във фирмата на Мм са подали декларацията на 10.11.2016.
Благодаря Ви,  Hug
До 10 работни дни от датата на подаване на документите в НОИ от работодателя/счетоводителя

# 740
  • Варна
Благодаря Ти  Hug хубав ден  bouquet

# 741
  • София
Здравейте, момичета може ли малко помощ пак  Embarassed, все забравям как точно се пишеха доходите на двамата родители в графата за брутните доходи при подаването на детски.Смята се общо и на двамата в графата за брутен доход. дели се на 12 месеца и после сумата на толкова колкото са членовете на семейството за да се види по колко се пада на човек или.. newsm78,
предварително  bouquet благодаря.

# 742
  • Ямбол
За да разбереш дали можеш да получаваш детски, събираш всички доходи и делиш на 12 и после на членовете. А за попълването на декларацията - събират се доходите по месеци и се записват за съответния месец без нищо да трябва да се дели. Само накрая май имаше средномесечно, когато цялата сума трябва да се раздели на 12.

# 743
  • София
За да разбереш дали можеш да получаваш детски, събираш всички доходи и делиш на 12 и после на членовете. А за попълването на декларацията - събират се доходите по месеци и се записват за съответния месец без нищо да трябва да се дели. Само накрая май имаше средномесечно, когато цялата сума трябва да се раздели на 12.
Благодаря, за помощта  bouquet

# 744
Здравейте, моля за помощ!
 Ще подавам документи за детски за втората година. Брутните ми доходи от работодател са нулеви. Само дохода на бащата ли вписвам или е необходимо да представя документ за полученото майчинство за година назад, съответно и него да влюча като доход? Ако трябва такъв документ от къде да го изискам? Благодаря предварително!

# 745
  • София-Младост
Здравейте, моля за помощ!
 Ще подавам документи за детски за втората година. Брутните ми доходи от работодател са нулеви. Само дохода на бащата ли вписвам или е необходимо да представя документ за полученото майчинство за година назад, съответно и него да влюча като доход? Ако трябва такъв документ от къде да го изискам? Благодаря предварително!
Ще си включиш обезщетението като доход към този на бащата, но няма да представяш документ.

# 746
Имам такова питане: минала година майчинството за декември 2015 го проведоха същия месец, това важи ли и за тази година 2016 и кога да го очакваме Simple Smile

# 747
  • Пловдив
Имам такова питане: минала година майчинството за декември 2015 го проведоха същия месец, това важи ли и за тази година 2016 и кога да го очакваме Simple Smile

Да,към 22 ри декември ще преведат декемврийското майчинство.Януари няма да има превод.Февруари ще пуснат за януари

# 748
Здравейте,колко е дохода на член от семейството за да се получават детски надбавки.Четох в интернет от януари е 400лв,но ако подам сега колко трябва да е ?

# 749
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,колко е дохода на член от семейството за да се получават детски надбавки.Четох в интернет от януари е 400лв,но ако подам сега колко трябва да е ?

400 лв. е прага на член от семейството за получаването на месечни помощи за деца в момента Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт