Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-10

• 153 896
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
  • София-Младост
Не се отваря нито един линк.

# 316
е лъжете ме вече Simple Smile
http://imgur.com/tGTEMJL

# 317
  • София-Младост
Сега вече се отварят Simple Smile
Цялото "му/й" е излишно като гледам.

# 318
интересно изречение. четеш го с му - няма смисъл принципно. четеш го с й - пак няма смисъл.
не че местоимение би придало смисъл на вече безсмислено изречение. но пък е яко. дърбжавна изработка. high level. четено е поне 2 пъти. ползвано е в милион+ случая, доказало се е един вид.

Report:
- Бланката на Word им е нещо непозната. Уж си е тяхна и трябва да е до болка позната.
- Като искат "Акт за раждане N" защо пишат "Удостоверение за радждане N"? Някак малоумно е.
- Излезна че трябва доход от 04.2015 (вкл.) до 03.2016 (вкл.), което си е така, ама инфото, че всичко е ОК е по техни данни и ще изпуснат едно плащане май. А кой знае може още по-зле да стане.
- Детето ходи на ясла. Учебна заетост да или не пишем?

P.S. Писах мейл за забава. Когато успея да наглася документа на Word да изглежда като този, който те дават дали да го предложа безплатно Grinning

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 16:13 от Damarcus

# 319
Момичета, ново питане Simple Smile
Дали сумата от 2880 лв. получена като помощ за майка студентка се включва в общата сума на доходите?
Благодаря!

# 320
  • София-Младост
Дали сумата от 2880 лв. получена като помощ за майка студентка се включва в общата сума на доходите?
Благодаря!
Не.

# 321
Благодаря!
Не.

Много благодаря!

# 322
Феноменално. Работодателя е допуснал грешка в изчисленията. Смятам като луд за 2 ст. разлика. А те били толкова явни. И какво правим ся? http://imgur.com/1PGhqnf

# 323
  • София-Младост
Феноменално. Работодателя е допуснал грешка в изчисленията. Смятам като луд за 2 ст. разлика. А те били толкова явни. И какво правим ся? http://imgur.com/1PGhqnf
Сумираш правилно и пишеш твоя сбор.

# 324
И така написвам сума различна от дадената на листа. Но пък е правилно. Обаче пък им го дадох да го предадат ей така с грешката Simple Smile Тия и без това спят по цял ден (щом и на мейли не отговарят). Сега ще поимитират работа за пред шефовете.

# 325
  • София-Младост
И така написвам сума различна от дадената на листа. Но пък е правилно. Обаче пък им го дадох да го предадат ей така с грешката Simple Smile Тия и без това спят по цял ден (щом и на мейли не отговарят). Сега ще поимитират работа за пред шефовете.
В нито едно удостоверение до сега не съм писала суми, пиша само месечните брутни възнаграждения и толкова.

# 326
само графата "Общо"? дори не ги делиш по болнични, майчинство, трудови доходи после?

# 327
  • София-Младост
само графата "Общо"? дори не ги делиш по болнични, майчинство, трудови доходи после?
Имам предвид при издаване на удостоверение на служител...
При попълване аз когато подавам разделям доходите.
Мисълта ми беше да си нанесеш месечните суми и да си сумираш отдолу правилно. Без да гледаш грешната сума от удостоверението на работодателя.

# 328
аха. от гл. точка. на счетоводителя говориш. мерси, макар че късно прочитам. ако го върнат ще пренебрегна грешната сума от удостоверението за доходи.

# 329
Някой да знае защо се бавят детските надбавки за София

Общи условия

Активация на акаунт