СЛИВЕН - 48

• 79 127
  • 202
  •   1
Отговори
# 180
  • Сливен
Здравейте. Търся педиатър в Сливен,който също така  да е и ЛЛ. Благодаря.

# 181
  • Düsseldorf
Здравейте, търсим жена от Сини камъни, която да наглежда свекърва ми, която е оперирана, със сменена тазобедрена става и едва става. Необходима ни е помощ за следващите седмици, може да се окаже и за по-дълго. Да е от района, за да може да наминава поне 2 пъти на ден, да й помага за пазаруване, готвене, и каквото се наложи. Заплащане по споразумение. Ако имате познати, които биха се ангажирали, давайте контакти... Благодаря и хубава вечер!

# 182
  • Сливен
Здравейте. Миналата или по-миналата година, имаше "Коледен кът" в старият Мол/в този където се намира БИЛЛА/. Дали и тази година е там?🤔Последно в края на месец Октомври го посетихме, с бебето и мъжа ми.

# 183
  • Сливен
Здравейте. Виждам че отдавна не е писано, но да попитам - детето ми е родено Декември 2023, не кандидатствах за ясла сега, защото искам да тръгне Декември тази година или Януари 2026г.
Четох, че за някои градове и градини, може да се кандидатства всеки месец или малко когато навърши 2 години.
Та въпроса ми е - така ли е или сме "изтървали влака" за ясла, и чак за детска градина да чакаме.. 🤔

# 184
Здравейте. Виждам че отдавна не е писано, но да попитам - детето ми е родено Декември 2023, не кандидатствах за ясла сега, защото искам да тръгне Декември тази година или Януари 2026г.
Четох, че за някои градове и градини, може да се кандидатства всеки месец или малко когато навърши 2 години.
Та въпроса ми е - така ли е или сме "изтървали влака" за ясла, и чак за детска градина да чакаме.. 🤔
За яслата е месец за месец☺

# 185
# 186
  • Сливен
Благодаря много 🙂

# 187
Здравейте, къде в Сливен може да се обменят голямо количество жълти стотинки? Дори и в банка да е срещу такса, коя приема със сигурност?

# 188
Здравейте, къде в Сливен може да се обменят голямо количество жълти стотинки? Дори и в банка да е срещу такса, коя приема със сигурност?
В „Дружба“ има магазин до 35-ти блок,Тея Маркет. Майка ми ходи там и винаги са ѝ взимали монетите, тъй като живее наблизо и се познават. Не ѝ взимат такса и даже са благодарни и казват,че все остават без стотинки.
Аз пък ходя в „Кауфланд“ в „Младост“ – там има каси на самообслужване и някои от тях имат опция за плащане в брой. Използвал съм ги при над 20 лв. в стотинки, но е по-скоро за по-малки сметки и на няколко пъти,защото машините започват да отхърлят и връщат стотинки като ресто.
Трябва да няма много хора и на двете места. Нужно е и търпение.

# 189
Препоръчайте ми добър гинеколог в сливен за следене и за секцио

# 190
Здравейте, препоръчайте ми добър маникюрист в района на центъра (Ларго, Розова градина), който да изгражда нокти. Зная, че на всеки ъгъл има салони, но не ми се рискува просто да вляза някъде на сляпо. Моята маникюристка няма да може да ме вкара в графика си заради разминаване на отпуските ни и си търся някой друг еднократно. За изграждане + педикюр.

# 191
Здравей. Много съм доволна от Станимира в салон House of beauty.
Здравейте, препоръчайте ми добър маникюрист в района на центъра (Ларго, Розова градина), който да изгражда нокти. Зная, че на всеки ъгъл има салони, но не ми се рискува просто да вляза някъде на сляпо. Моята маникюристка няма да може да ме вкара в графика си заради разминаване на отпуските ни и си търся някой друг еднократно. За изграждане + педикюр.

# 192
Колко ти взима за поддръжка?

# 193
40 лв, преди беше 35 ама се вдигна всичко вече
Колко ти взима за поддръжка?

# 194
Здравейте,
В Сливен има ли място, подходящо да се кара за много начинаещ шофьор? Имам предвид да няма движение като голям паркинг, по-пусто място?

Общи условия

Активация на акаунт