Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 65 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
 Привет и за много години!  Минавам да почерпя виртуално smile3510, че днес имам повод. Дано съм уцелила тортата-нямам много опит с картинките.
И да не е съвсем извън темата - малко екстериор:
http://brightside.me/article/20-incredible-secluded-houses-on-th … -the-world-75605/
Пу за мен втората  Simple Smile

# 196
Карамелена, много благодаря, че ни зарадва.  bouquet

Пепси, честит празник!

# 197
pep_si, весел празник!  bouquet

# 198
Пепси, за много години и да си честита! Весел празник и от мен и защото имаш такъв, хайде от нас да мине взимай ти втората, пък за мен унгарската, щото ми се стори че е насред лозе.

# 199
  • софия
Честит празник, Пепси!

Къде е пианото?

Нашите тъпаци имат пет постера качени в сайта, сега гледах в немската Икеа. В магазина не знам какво има налично. Моите леко инфантилни ми се видят. Ще ги покажа после.

# 200
  • София
pep_si, да си жива и здрава! Весел празник с много приятели и подаръци  Simple Smile
Да се сдобиеш и с втория екстериор, ама май там няма да има интернет  Thinking как ще ни пишеш? newsm78

# 201

Снимките са преди пианото, преди бюрото и преди разни други неща.  Peace

# 202
  • София
Eх, колко много рожденици  Hug
pep_si, честит празник  bouquet Желая ти много здраве, вдъхновение, много сбъднати желания и нови мечти!
Щом си избирате къщи, за мен петата от долу нагоре, ако може.

# 203
 най-после се смилихте и пуснахте снимки.
Съпружка, много сте хубави!

Пеп-си, честит празник! Наздраве!
Шшшшш, честит рожден ден на патерици, здраве и вдъхновение!

Альооу, а средната възраст къде остана, а? По презумпция, от 20г. нататък, тя винаги е 15 години отгоре на твоите!
това много ми хареса  Heart Eyes

# 204
  • софия

Вижда ли се нещо? Никак не се справям през телефона.

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 16:33 от shhhh...

# 205
  • София
Не се вижда.

# 206
  • Варна
Pep_si да хилядниш bouquet

# 207
Макар, че не съм от отбора на интериорките (пълна аматьорка съм, признавам си). Искам да честитя празника на рожденничките. Желая ви здраве, щастие и да сте много обичани. bouquet

# 208
  • Варна
Съпружка и аз си купих списанието.
Казах ти аз, че съпруж е мило момче, чудни сте! Май не видях хубавата кухня?

# 209
Аз също го търсих това списание. Намерих го не,че Съпружка не беше показвала. Много сте хубави, а и домът ви е наистина прекрасен. Булонката е уау. Казвам го, защото искам куче, но в апартамент е трудно. Гледаме едно на селската ни къща. Бях писала, улично и го осиновихме, така да се каже. Бяха го изхвърлили извън селото. Както и да е. Много ви се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт