Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 600
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Нова, като в анимационен филм беше - чу се пук и две редици плочки се надигнаха, а някои се натрошиха на парчета.
Същата работа в кухнята ни след празниците. Уплашихме се доста, а всички плочки са за смяна. Жалко, защото години не мръднаха, разкошен цвят са и не се хлъзгат.

# 316
  • софия
Папи, откъде ти е профилната снимка? Много ми харесва въпреки, че е пресатурирана.

# 317
Ние кухнята сме я поръчали и вече е почти изработена, след 20 този месец е монтажа. Механизмите са на блум. Само дръжките днес ги харесахме на хетик (хетич  newsm78). Малко стана като едно време, когато съучениците ми се подиграваха на хора, които са с долнище на адидас, а маратонки на пума    Mr. Green

Сега най-големият ми зор е влагата  Sad жалвам се в темата за влагоабсорбатори  Sad Sad

# 318
Папи, откъде ти е профилната снимка? Много ми харесва въпреки, че е пресатурирана.
Burano. Simple Smile))))))
Много лудо островче, трябва да се види. Там сатурацията не е това, което е.

# 319
Shhhh, изображението може да се купи тукSimple Smile

Най-голямата резолюция без watermark, която намерих е тази:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 08:55 от Alcarin

# 320
Честит рожден ден със закъснение на Съпружка и дъщерята на Vayana newsm59. Да са здрави и много успехи!

# 321
  • София
Още веднъж Благодаря на всички за хубавите пожелания за дъщеря ми! Много сте мили  bouquet
Арчо,  поне това притеснение го нямам - тя не пие  Simple Smile

# 322
  • Варна
Честито на всички празнуващи момичета- Съпружка , детето на Ваяна, Пеп-си ...Да сте много здрави и силни през цялата година  bouquet

Асос, как върви ремонта, не пишеш, не снимаш, не показваш  Sunglasses

Този остров - Burano , много фотогеничен ,слагам го в списъка за фотоваканция , пък дано се случи още  тази година   Sunglasses

... след увода, да мина на Изложението си ...Купих я. Местя я от шкаф на шкаф, никъде не ми харесва толкова, колкото беше в магазина  Crazy

# 323
  • Варна
Г-це чудна! Шшшшш още една пристрастяваща вещ Mr. Green

# 324
По сивите стени, зелените стъкларии и свещниците от ДМ ще ни познаеш Joy

На последната снимка сякаш най- си е на мястото, може би без ягодката-малинка. Намери й нещо друго за другарче Peace

Изпуснала съм много. Поздрави на празнувалите тези дни bouquet

# 325
  • софия
И аз така не намирам място на голямата изумрудена дамаджана. Накрая ще я харижа на Блу да и отива на стените Simple Smile
Иначе много си я харесвам.

# 326
Зелената ваза за мен точно с малинката си отива.

# 327
  • софия
Тези пък в Гети егати цените са барнали!

# 328
  • Варна
На всички рожденици - честито!

Г-це, според мен на вазата й трябва тъмен фон, за да изпъкне.

# 329
Черна прелест Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт